Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A gondolkodáshoz tisztázni kéne:
Új Piston2 kerülne 4300-ba? Mert akkor nem nagyon lehet más, mint hamisítvány. A Piston ennek kb. a kétszerese árban.
Ha pedig használtról lenne szó, akkor ugyebár az összehasonlítási alap is használt árban lenne mérendő.A Piston hovatartozásáról, az eredetik és hamisítványok hangminőségéről és karakteréről sokat olvashatsz a topikban, ha rákeresel, nagyjából megválaszolódik a kérdésed is.
-
Fül feletti kábeles ajánlott. Összefoglalóba találsz párat.
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
törölt tag
A Klipsch S4 például nem egy rossz füles, de szerintem azt a hangzást sokkal olcsóbban megkapod. Cserébe a szilikon harangjai nagyon kényelmesek és jól szigetelnek. Kb egy Soundmagic E30 szól úgy, ahogy az, és jóval olcsóbb.
Zoli133: Ja, úgy érthető. Bár szerintem nem zavaró egyáltalán, nem kifejezetten világos hangű füles, inákbb a 215 sötét.
[ Szerkesztve ]
-
Ati1979
veterán
Csatlakozva Zoli véleményéhez, szerintem egy soundmagic e10, e30 vagy vsonic vsd1 simán mehet hozzá.Valószínűleg egy hifiman re 400 sem lenne hozzá rossz választás.
Az EQ-t hagyjad. Ha veszel egy rendes fülest, pl. re 400 akkor eszedbe sem fog jutni belepiszkálni a hangképébe.
-
Zoli133
addikt
Szerintem közel minden forrásról kiérezhető a fülesek közti különbség, a 920/1020 is elbír egy korrektebb fülest. Én se215-el használom,teljesen használható vele is. Az mw600 helyett az ajánlóból a hasonló árban (10k?) levő füleseket venném inkább, volt idő mikor próbáltam BT-s cuccokat, igaz nem mostanában, de nem véletlenül felejtettem el őket...
szerk: EQ-t dolby-t ilyesmit felejtsd el, nem tesz jót...
[ Szerkesztve ]
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Akai LPD8 kompakt MIDI kontroller /// ÚJ // Számla + Garancia
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest