Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
soetigabor
tag
Erről lenne szó? Vagy melyik?
Miféle olcsó füles ez? És honnan tudod, hogy 10-én kiló kenyér áron adják? Abszolút "hol vagyok?" stílusban tévedtem ide. -
raven12
senior tag
Bátran ajánlom bárkinek, SE215 helyett is Ennyiért ajándék (4500 postával).
Erősen elgondolkoztam rajt, hogy veszek egyet, aztán rájöttem, hogy igazából semmi szükségem rá XD De még lehet, hogy meggondolom magam, esetleg ha valaki Bp-ről rendelne, szívesen osztoznék a postán, úgy még kecsegtetőbb
-
törölt tag
-
ggeleven
őstag
Van hogy hetekig nem kapok tőlük semmit, most meg látod, h három egymást követő napon is kaptam és nem is kicsi akciókról! Ennyit mindenképpen megér szerintem!
Egy jól menedzselt e-mail fiókban nem okozhat gondot plusz egy hírlevél!
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
slfln
senior tag
Mélyben valahol ott a csúcs ahogy mondod, olyan 80-100Hz körül lehet, de utána lehúz gyorsan és nem taknyol nagyon a középbe. A magas fedés a középre az nem rémlik. (Vagy túl sokat hallgattam a DT770-et mostanában. )
Próbáld meg széles belső átmérőjű haranggal, az elszív a 'durrból.ntomka: Minden wholesale oldalon ott van. Az enyém pl. innen van, de máshol olcsóbb (dealextreme, focalprice). Előre szólok nem fog tetszeni. SooOok mély van benne.
-
PR0JECTNR56
addikt
-
ko9
addikt
XE200-at azért adtam el mert nagy, és egyszerűen sehogysem maradt meg a fülemben. Most gondolkodok én is egy TDIII-on. Valaki letudná mérni a hangcső átmérője egy TDII vagy TDIII-nak?
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Falconer
aktív tag
Gyártási költség az pár száz forint, anyag benne az nulla, a technika szintén (csak fejlesztési költség volt, de az már rég bejött), és a kínaiak egyébként is megcsinálnak mindent bagóért. A fake gyártási költsége is ugyanannyi mint az igazié, csak szar benne a drive.
Gondoljatok bele, mennyi minden kütyüt lehet venni 3k-ért amiben sokkal több anyag van, és sokkal bonyolultabb. Pl lézer egér, USBs wifi adapter, és még sorolhatnám. Elképesztően nagy az árrés a fülhallgatókon.
Ennek ellenére egy komolyabb összegben mernék veled fogadni, hogy fake. Sok idióta amcsi meg hasonló emberek benyalnak mindent.
Én még egyik fórumon sem olvastam olyat, hogy ennyiért szereztek volna eredetit. A legolcsóbb ha jól emlékszem 30 dollár volt, de az is valami kiárusítás féle volt.
-
Blindness
csendes tag
Én azt mondanám, hogy hamis. Nem hiszem, hogy vannak akkora csodák, hogy egy jelenleg 20K-ért kapható fülest 3300-ért meg lehet kapni postával a Föld túloldaláról. Szerintem ennyibe kerül egy eredeti gyártási költsége.
99.4% feedback egyébknét E-bayen kb. csak középszerűnek számít.
Szerk.: Hehe, a két negatív visszajelzése az eladónak pont a CX500 miatt van.
"It's totally Fake! Buyer: maxsan2009 ( 1 ) Nov-21-09 05:06
Brand-new Sennheiser CX500 In Ear Earphones Earbuds (#170398406064) US $17.99"[ Szerkesztve ]
Confusion will be my epitaph...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Dell Latitude E7450 (14FHD/I5-G5/8GB/500HDD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Dell Latitude 3460 laptop (14/i3-G5/8GB/500HDD/Magyar/Excellent)
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Kis hibás Dell Latitude E5470 (14FHD/I5-G6HQ/8GB/128SSD/Good)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest