Hirdetés
-
GAMEPOD
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianni85
veterán
válasz
stellaz #93364 üzenetére
Ami nekem volt Oxygen, abban már kevesebb volt a mély. Elektronikus zenére már kicsit karcsú, de amúgy jó nagyon.
Moondrop Kato is jó, már kijött az utód Kadenz, arról nem tudok nyilatkozni, de szerintem nem ronthatták el,
Ami nagyon baba “olcsó” single dd, az a dunu falcon ultra, de végül azt is eladtam, mert az airpods pro 2 mellett alig hallgattam
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Tőzsde és gazdaság
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- iPhone topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Huawei B818-263 LTE WiFi router eladó!
- HP ProDesk 600 G3 Microower PC: i5-6500 - 8Gb DDR4 Ram - 256Gb nVME SSD -500Gb HDD
- iPhone 11 Pro Max/ Kártyafüggetlen/100% akku/Ingyen posta:)
- Genius SP-HF1800A 2.0 (31730908100) Aktív hangfal ÚJ
- Ubiquiti EdgeRouter PoE (ERPoe-5) 24V és 48V PoE szoftveresen állítható, 5 port
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest