-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szakibá...
senior tag
válasz bigmasterg #16799 üzenetére
Na, nekem ugyanilyen tapasztalatom van, jelentősen olcsóbb szinten. Majdnem egy tucat IEM fülhallgatót ismerek, többségük az enyém, de egyik sem szól annyira elviselhetően, mint az igazán nem drága Sony earbud-ok. Ha egyszer megteheted, légy szíves hasonlítsd össze a PK1-et egy Sony 818 vagy 828 fülhallgatóval, azok tűrhetően megközelítik a HD600-asomat, ha eltalálom a pozíciót a fülemben. Egyébként léteznek adapterek, amikkel IEM-et lehet csinálni az earbud-ból, de szerintem felborítják a balanszot. Egy köztes megoldás az ED21 csőre, ami ugyan nem teszi zárttá, de kevésbé érzékeny a fülkagyló méretére. A kicsit hangsúlyos közepe ellenére ennek a hangképét tudom a legtovább elviselni.
Az EGYENLŐRE nem egyenlő azzal, hogy EGYELŐRE. Még nem!
-
SÖ
addikt
Ezt nem értem! Nincs hozzá olyan adapter ami agybadugóst csinál belőle? Este felteszek egy képet amire gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
bigmasterg
addikt
Itt meg lesz róla pár kép.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest