Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz Luissimo #14222 üzenetére
Majd legközelebb meghallgatok egy CX500-at ha lesz rá lehetőségem, de eddig rajtad kívül aki összehasonlította, jobbnak írta. Egy vagy kettő ilyen volt azt hiszem itt, plusz a legutóbbi Kleroo-é (az övé ráadásul be sincs járatva még). Na de kíváncsi vagyok tud-e ennyivel jobb lenni a CX400-nál, hogy gondolkodni kelljen rajta, tehát legközelebb mindenképpen meghallgatok egyet, ha a közelembe kerül. Meglepne, ha olyan szintű lenne, már csak joker tesztje alapján is.
De azért keresgéltem pár összehasonlítást.
link1
link2 (Bici a Vibe-nál jobbnak írta a TD-t)
link3 (25. hsz)Ellenkező véleményt nem találtam (na jó, leszámítva a tiédet ). Persze a saját vélemény lenne a legjobb, de nem próbálhat ki mindent az ember, ezért van a fórumos tapasztalatcsere. Több használható linket sem találtam. Én ezek után nem hiszem, hogy az 500 van olyan jó, mint a TD, de csak azért is meg fogom hallgatni, ha valakinél lesz és nem bánja.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest