Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
korpicschess
veterán
válasz #16820480 #78113 üzenetére
Igen, sajnos én ezzel csak most szembesültem, ahogy utána olvastam. darvinya javasolta a fix kábelt, de azt meg nem szerettem volna. Mintha gyári Shure kábellel viszont ezt azthiszem nem tapasztaltam, csak sajnos azóta már nincs nálam az a kábel. Lehet rendelek még valamit, hátha azzal jó lesz.
Még egy képet beteszek ide, csavargattam a kábelt, és egy bizonyos szög az, hogy egyszercsak kipattan a helyéről, ha közben húzom. Másol teljesen okés. (Egyébként amit olvastam, ott főként az apa oldal az, ami elhasználódik egy idő után, relatíve gyorsan).
Szóval, az anya csatlakozó nem teljesen szintben van, szerintem ez akár okozhatja is a hibát, itt egy kép a helyzetről. Lehetséges ez az ok? Ha hülyeség, akkor azért nem akarom lecsiszolni a házat.[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest