-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
és (#30758) Mercutio_
Köszi!
Igen, az a 16 mp-s lapka és a jobbnak mondott evf ami igazán elgondolkoztat. A magyar használt piacot figyelem egy ideje, de reménytelennek tűnik.Eredetileg a sima X100-at kerestem, volt több hirdetés is 80k körül, de egy emberrel se sikerült felvenni a kapcsolatot. Kis tökölődés után kezdtem el X100s-t is nézegetni, abból olyan 120k környékéről indulnak a hirdetések. Egy X100S jött szembe, amit végül elengedtem, mert a külsején látszott, hogy használva volt, de ott is volt több olyan hirdető is, aki nem reagál a megkeresésekre (tisztára olyan feeling, mint amikor Nikon 35/1.8-at kerestem annó...) , szóval most az ebayt lesegetem, pár aukcióról már lecsúsztam, mert ott az X100-ak mennek 110-120k körül, az X100s-ek inkább 140-150k. Ez már viszont sok sztem mindkét gépért. Lehet, hogy elengedem az éjfélig érvényes 50 dolláros ebayes kupont, aztán várok még egy kicsit.
Just a simple Lineman...
-
Mercutio_
félisten
Mennyi a nemhülye ár egy T-ért?
A Zéé: Úgy rémlik az S hibrid keresője sokkal használhatóbb, de ha rosszul emlékszem majd a szakik kijavítanak.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
Új hozzászólás Aktív témák
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest