Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
válasz szenesember #12877 üzenetére
Az alapvető (single) AF sebességgel nincs különösebb baj, gyorsabb lett. Az új követő/folyamatos fókuszt tegnap teszteltem először, tehát még nincs vele sok tapasztalatom, de ott még sokkal vegyesebb a kép. Az új 35/2 viszont minden teszt szerint sokkal gyorsabb, élesebbek a szélek nyitott rekesz mellett is és nem utolsó sorban jóval olcsóbb. Ráadásul halkabb is ami így az e-shutterrel és a kikapcsolható hangeffektusokkal sokat számít, ugyanis az 1,4-en most már csak ennek van hangja. Szerintem az mér nem lenne rossz vétel, különösen, hogy az X-E2 egy kifutó, tehát "jóárasodó" termék, bár az LX100-at konkrétan nem ismerem.
A kitobjektívvel még nem próbáltam.
Ami az akkut illeti, korábban volt itt belinkelve egy teszt, bár az elsősorban a kapacitást vizsgálta (pontosabban, hogy mennyire reális a rájuk írt érték), Annak alapján a Patona márka tűnt a legjobbnak. Én is gondolkodtam már rajta, de másoknak már gyakorlati tapasztalatuk is van vele (itt a fórumon).
[ Szerkesztve ]
"We spared no expense"
-
TakiUZ
tag
Érezhetően jobb lett a 35/1,4-el a fókusz XE-2-n. Kevés fénynél is pillanatok alatt talál fókuszt, míg a régi firmwarel nekem gyakran tekerte csak a motor, de nem akart találni.
-
madgie
titán
Egyrészt jobb lett az AF az X-E2-ben, másrészt ott az XF35/2, újabb, jóval határozottabb az autofókusz azzal. Azzal, meg a 18-55-tel szerintem nem lennének sebességgondjai.
Igazából ez a szett (főleg használt áron) most qrvajó ár-érték arányban van, nem csak Fuji-szinten mérve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Vicces képek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1 humoros
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.