- Idő előtt kiszivárgott a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER megjelenési dátuma
- Nintendo Direct - Pontosították a Switch 2 játékok bemutójának dátumát
- Call of Duty: Black Ops 6 - Jön az újabb ingyenes időszak
- Megjelenési dátumot kapott a Guns of Fury (PC, Switch)
- Kingdom Come: Deliverance II - Máris túl az 1 millión
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz
*RLaci* #62522 üzenetére
Ezt egyaltalan nem akarom rossz szinben felhozni. Ha akarnam, az osszes kepem amit beteszek ide, mind rosszak lennenek. En sem ertem az aznapi jelenseget.
A hiba meg jon, nem kell keressem.
2 telefon van ami szamomra kedves: a G4 es Honor 8. S7e is szuper telefon ez teny, de nalam nem hatott a hype faktor
BekeAtt hiszem egy darabig most hanyagolom a forumot, jobb lesz mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz
*RLaci* #62518 üzenetére
Igen, tucsogo zsirba martottam a nadragom szarat es toroltem meg szandekosan csak azert amit irtal napkozben..
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz
ShadowLac #62507 üzenetére
Persze hogy jobb. Uj szenzor vs 2 eves szenzor.. hiaba a jo szoftverezettseg, ez a max. Es meg igy sem szegyenkezhet a G6.
Mindenfele LG elvakultsag nelkul irom, mielott megint meg lennek jegyezve emiatt...[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Fel kezzel, kutyasetaltatas kozben..
S7edge
Jo kepek lettek a maiak
W333, megyek hozzatok, nagyon guszta az a torta[ Szerkesztve ]
-
-
Aryon87
félisten
válasz
*RLaci* #62468 üzenetére
Miert tennem a lejaratast arrol ami jo? A lencse tiszta volt ebben olyan biztos vagyok, minthogy itt a betuk feketek.
Ha ma valaki raerne pesten, szivesen megcsinalon megegyszer az osszehasonlitast akar ugyanott.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz
marcell2015 #62463 üzenetére
Bocsáss meg, hol is néztem le a telefont? Kérlek mutasd meg, mert kihagy az emlékezetem.
Csak poénból csináltam 2 képet, nem minősítettem, nem írtam semmit rá direkt, mivel ég és föld a 2 közti különbség minden téren..
A másik: a fény telibeverte a P8lite kijelzőjét, amiből mondhatom semmit nem láttam, csak haloványan, hogy mit is fotózok.. én kérek elnézést, hogy az erkélyemen jobb témát nem találtam..Ja és olyan képekkel jössz, ami nem a telefonból pottyant ki, hanem még szerkesztett is ráadásul..
Na én befejeztem mára..
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz
marcell2015 #62461 üzenetére
Esetleg az nem fordult meg az okos fejedben, hogy más a 2 telefon látószöge? Vagy netán vegyek egy mérőszalagot, és ezredmilliméter pontosságra állítsam be a 2 telefont?
De most komolyan.. Ilyen szarságok is számítanak már ebben a topikban? Mert akkor én itt befejeztem a továbbiakban a képmegosztást..
Pláne, hogy folyamatosan engem találsz be, és most már nagyon elegem van belőle..A hölgyike most P8lite-val, vagy P9lite-val fotózott? Mert az sem mindegy, + 2 különböző generáció, 2 különböző hardverrel és szenzorral..
Arról nem beszélve, hogy a képekből tökéletesen lejön, hogy a hölgyike nem ez a topik szintjén fotóz, hanem 3 lépcsőfokkal feljebb van. mert egy amatőr nem fog ilyen témákat csinálni..
Mellesleg az első kép homályos és mosott[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz
*RLaci* #62441 üzenetére
Koszi
Max folytatom a vandorutam. De ahogy masik topikban irtak, es rajottem, igaz is, a H8 eladasa utan elvesztem. Az volt a nekem valo. En marha a Mate miatt eladtam..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz
*RLaci* #62439 üzenetére
LG
Még nem 100%, attól függ hogy mi a válasz az részéről aki megkeresett.
Mindigis LG/Hua.-Ho. párti voltam, erősebb most is az. Ettől függetlenül szuper ez az S7E, de a lila köd elszállt.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
Aryon87
félisten
válasz
Vikooo #62399 üzenetére
Én a H8 esetében mikor volt hiányoltam eleinte az OIS-t. De amint kitapasztaltam a használatát, rájöttem hogy nincs rá szükségem, annyira pontos, és gyors a kamera. Mate 9-nél már zavart az OIS, túl kifinomult volt, minden rezdülésre reagált. S7e esetében pont jó.
P9 szinte azonos a H8-al, szal sztem ott se hátrány az OIS hiánya.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz
marcell2015 #62393 üzenetére
Samut meg bevalalltam, de az Iphonebol koszonom nem kerek..
Azert hulye nem vagyok...[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz
TODI1111 #62390 üzenetére
Semmi esetre nem kapok engedélyt, ha még ezen is túladnék, nagyobb buktám lenne, mint a Mate 9 esetében. Nem is akarok már cserélni, bevállt a S7e, de ahogy Vikooo írja, már viccnek is rossz lenne ha ezzel is bajom lenne (mert van amúgy anomália más téren is).. De nem nem szóltam egy szót sem, mert lassan tényleg kitiltanak innen a fórumokról
Már én se akarom elhinni. Az összehasonlítás utáni képek viszont jók lettek.. Ezért sem értem. Mert ha még 1 kép félremegy, az oké.. de mindegyik?[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz
marcell2015 #62387 üzenetére
-
Aryon87
félisten
válasz
tzsolesz #62385 üzenetére
Vegre aki poenkodas nelkul reagal is. En is hasonlokepp latom.
Full tiszta volt a lencse, erre mindig figyelek. En folyamatosan tisztitottam, mikor kivettem a zsebembol, Helltak viszont egyszer sem, es a vege fele neki meg picit maszatos is volt, megis jo kepeket csinalt.
En is lestem, hogy ez mikent jott ossze.
Mig en 1-2 mp-ig szoszoltem a kattintassal, Helltak elovette, es lotte is a kepet.
Ezt meg dogjuk ismetelni jobb temakkal, ha meg meglesz a G6.
Ugyanakkor egy masik S7edge-vel is ossze akarom vetni, amelyikben Sony szenzor van.
Meg lesz majd lehetosegem P9-el valo normalis osszeeresztessel is.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Én is csak lesek.. Nem véletlen írtam amit korábban.
A lencse full tiszta volt, én mindig törölgettem fotózás előtt, Helltak meg csak elővette és katt...Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Hogy on is legyen, nem akarok megint belemenni a további témákba, itt a folytatás az összehasonlítós fotózás után:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Estiek:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]S7 edge
Sorry, hogy most nem kisképeztem, driveba nyomtam fel őket.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #62337 üzenetére
Nem-nem, ezt már nem adom el
-
Aryon87
félisten
válasz
*RLaci* #62333 üzenetére
Dehogy is. Még nem is tudok mellette kiállni, a képek magukért beszélnek. És az a vicc, hogy a fókuszpontokat ugyanarra a helyre lőttük, hogy még véletlenül se legyen eltérés.
-
Aryon87
félisten
válasz
Drakmusz #62330 üzenetére
Sajna miliméter pontossággal kivitelezhetetlen pozició. De azért megérte a játékot, ugyanis van ahol bizony a G6 jobb. Jó példa erre a hajós kép. S7E a távoliakat szétmosta, nincs élesség, a G6-nál viszont sokkal jobb.
-
Aryon87
félisten
Akkor itt lennének a LG G6 vs S7 edge összehasonlító képek rendesen direkt linkesítve. Kisképeket nem használok most ha nem gond.
-
Aryon87
félisten
válasz
ShadowLac #62313 üzenetére
Este kidoltem, nem tudtam megnezni gepen a kepeket, driveba feltoltam a kesobb leszultejet is, kb 102 kep, most reggel pedig neztem telon a G6 produkciojat, es ugy lattam teljesen rendben van, a szenzor lehetosegeihez kepest. Az enyemeimet meg se neztem
Meloba szepen belinkesitem oket kulon bontva a G6-S7e es a kulon sajatjaimat is.
Nekem nagyon bejon a G6, abban bizom, juli vegefele meg esik az ara egy kicsit.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz
ShadowLac #62304 üzenetére
Pl hol?
A gesztenyevirag macera volt, fujt a szel.
A tobbinel igyekeztunk stabilan azonos pontra fokuszalva fotozgatni.Holnap felteszem direktben a kepeket, plusz meg rengeteget csinaltam delutan/este. Van nehany, ami sztem nagyon jo lett
Valamint lesz reszemrol rgy P9 vs S7e mini osszehssonlitas isXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz
marcell2015 #62255 üzenetére
Hatrebb nem tudtam menni, mert az uton kotottem volna ki
A dolnek a dolgok lenne meg a lenyeg benne..[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Kivancsi lennek valamire. Kis velemenyezest kernek errol a 2 keprol. Ugyanazon a helyrol keszult egymasutan, 1mm-t se mozdultam.
S7 edge
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz
marcell2015 #62249 üzenetére
Az mar nagyon magikus ter
Viccet felreteve ilyet se lattam meg.
-
Aryon87
félisten
válasz
marcell2015 #62229 üzenetére
Akkorsem látom, de az nem is izgat, a teljesítményre/üzemidőre van sztem hatással, IPS-nél méginkább.
Mire gondolsz a Mate9 esetében?
-
Aryon87
félisten
válasz
Ricardo #62232 üzenetére
Holnap sztem lesz pár kép még, Helltak-al összefutok egy összehasonlítós, nyomkodós talira.
Topikgazdaként tudom, hogy az előzőek már igencsak a határt súroták az off-offnak
-
Aryon87
félisten
válasz
marcell2015 #62229 üzenetére
Akkor így mégse annyira rossz az enyém, de akkoris elmarad az előzőektől
De ez fotós topik, fejezzük be mert Ricardo megharap minket
Burt: nem látok különbséget a FHD és QHD közt, csak a viberben.
Szerk:
Marcell, végülis az már fotótéma
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz
mtm800 #62222 üzenetére
Jó kép így, de ezt képhostról kellene linkelni direktben
Gerner: az tegnapelött nekem is megvolt 10 óra akkuidővel, amit keveslek FHD felbontáson. Elődök ezt tudták átlag 18+ órás üzemidővel.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz
*RLaci* #62217 üzenetére
Tudom, ezért is értetlenkedek.
De nem gond, töltő van, nem maradok nafta nélkül
Viszont a fotózást nagyon jól bírja, nem merül annyira, mint a H8 vagy M9.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz
marcell2015 #62215 üzenetére
Mi5, H8, Mate9 mind tovább bírták akksiban, és átlag 6 óra kijelzőidőket tudtak. Ez tegnapelött érte el a 6 órás kijelzőidőt, de akkuban kb 8-10 órával kevesebbet bírt. Pedig dicsérték nagyon. na mindegy, ez nem az a topik
Kamerában legalább valóban jó, pláne a Mate 9 után
-
Aryon87
félisten
válasz
marcell2015 #62211 üzenetére
Holnap nekem is lesz lehetőségem megnézni élőben a G6-ot, a kamera eddig engem sem hozott lázba, de holnap alaposabb tesztnek vetjük alá. Sajna eléggé előugrott a kamera fontossága, de minek, mai napig nem tudom
Lehet elgondolkodom rajta, hogy jöjjön vagy sem a nyaralásra.
S7E nálam üzemidőben marad el a vártnál.. eddig az elődök verik seggre[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz
ShadowLac #62196 üzenetére
Ejj, ne hivd az ordogot, semmi szukseg nincs ra, multkor is 2mp alatt szetrombolta a hangulatot. Vagy normalisan, vagy sehogy a kritizalast.
Diamond: mobilon nezve tetszik, foleg a 3. es a viragok.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz
Helltak #62175 üzenetére
Fo kamera kepei jok. Van reszlet, szinek rendben. Ugy latom, az olajfestmeny feature-t is orvosoltak, mert nem annyira eroteljes.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz
Aventador91 #62189 üzenetére
Heheh, ezen mondjuk en is meglepodtem.
Bar lehet az isocell kamera ilyen...Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz
Aventador91 #62186 üzenetére
S7edge-nel is
Dwatti: ja igy mar mas
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Nappal képes megközelíteni a szintet, sőt, sztem adja is, én elégedett voltam a képekkel, este látszik az f2.2-es kamera hátránya, de megfelelő fényviszonyoknál is lehet remekelni vele. Volt nekem is, van viszonyítási alapom.
kis segítség az éjszakai témánál az utolsó kettő összehasonlítós)
Sajna nem percre pontos az időszak a két teló közt..[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz
Ujfelhasznal #62139 üzenetére
Az elso link nem jo
-
Aryon87
félisten
válasz
Sirandrish #62106 üzenetére
Szeretem ezt a novenyt, anno videken volt nekunk is
A kutyi cukiBurt
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Tegnapi utan sok kedvem nincs feltoltogetni, de meg csakazertis..
Nem tokeletes kepek, van bennuk mosott, torz is, de majd Marcell urasag kivesezi alaposan...
En nem vedem a Samut, latom en is mik a gyengesegei, mert van boven. Csak mikor mar direktben megy a vitakeltes az nem okes..Zoomolt kep
[link]S7edge
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz
Aventador91 #62067 üzenetére
Akkor rossz helyen jarsz.. ez a turistaosztaly, az elnoki osztaly meg odebb van..
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Na menten adom el az S7e-t...
Sz@rfosHat igen Marcell, szep kis hangulatot teremtettel
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz
cicaslany86 #62032 üzenetére
En kivulallonak erzem magam, hiaba van Samum. En kozeppontra fokuszalok temaugyileg, meg ha elovesz es katt, azert a reszletekre is igyekszem figyelni.
Enneknis van gyengesege, nalam legfokepp ejszakai kepeknel.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz
cicaslany86 #62020 üzenetére
+ Marcell
Ilyen esetben en nem a kep szelere koncentralok, mivel nem az van temakozeppontban, vagyis a "eldolo" epuletet magasrol letojom. Ott a villam a lenyeg, raadasul sorozatkepben keszult az a kep, a 100as-bol a legjobb.
Masok kepein se azt keresem higy epp mi akar elborulni.. ami kozepen van, nyilvan az kepezi a lenyeget.
A tukros kepen is kozepen van a tema, legalabbis igyekeztem ugy hangsulyozni a beallitast, igy nem oldalt keresendo az
Ez mar nalam kukacoskodas fogalma.Szerk: megneztem meg 1x azt a kepet.. nem nekem kell a szemuveg
az az epulet nem szembenbvan velem, hanem sregen.. igy nyilvanvalo hogy ugy tunik mintha dolne..
A villamoson pedig valoban ki akar dolni, de az lenyegtelen.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz
marcell2015 #62016 üzenetére
Amugy a viztukros kepol van szo?
-
Aryon87
félisten
válasz
marcell2015 #62011 üzenetére
Na jo...
Amugy az ilyen dolongeles mindegyik telonal jelen van.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz
marcell2015 #62009 üzenetére
Hol dol a panel, mert akkor tenyleg szemuveget veszek...
A ket telonal pedig nem az a lenyeg, hogy elovesz, es katt?
Nem ebben hires a Samu?
Amugyse ezert mentem be a Vodahoz, hanem remeltem hogy G6 ki van rakva, csak meglattam az S8 tesokat, mondon megnezem meg egyszer oket..
Amugy meg a Mikulas csinalta oket...[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz
marcell2015 #61989 üzenetére
Nagyon jó képek lettek, nekem a 7es tetszik a legjobban.
Jól látom, hogy simán 1 kézzel fotózól? (egyik kocsin pont visszatükröződsz)
-
Aryon87
félisten
válasz
kengyel #61980 üzenetére
Gratulálok!
Ahhoz képest hogy 1 héttel ezelőtt már készenlétben álltatok, jó sokáig bent maradt
Gyönyörű baba, jó egészséget kívánok!Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz
Ricardo #61978 üzenetére
Hát nem. Pláne mikor látod hogy a kamera előtt ott a zavaró fűszál (ahogy a 3. képen is látni) és képtelenség behatárolni külsőleg hogy melyik az a nyamvadt fűszál zavar be.
Meg ahogy próbáltam pozícióba rakni, fűszál hozzáért a kijelzőhöz, lazán selfibe váltva a témátXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Vízcseppek:
S7 edge
Nem egyszerű az ilyen meló. Itt még nehezítette a dolgom, hogy a fű le van nyírva, és fotózáskor ugye a fókuszálás.. Az még hagyján, de mikor a fűszál hozzáér a kijelzőhöz, és azt elállítja
élvezet..
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz
marcell2015 #61966 üzenetére
Stabilak ezek.
Nem sokat hasznalom oketXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz
Aventador91 #61963 üzenetére
Mert olyan is
A kicsibol az elso ketto mar tort el. Van meg 3 azok meg birjak...Amire kell, meg amennyit hasznalom, boven eleg nekem
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Melohelyi unalom kozben
[link]S7 edge
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz
marcell2015 #61937 üzenetére
-
Aryon87
félisten
válasz
marcell2015 #61932 üzenetére
Persze. Legalább én lerombolom a Samu "húdejómindenségét"
de amúgy egész jó, csak akkor még friss volt vele a fotózás (másnap), nem éreztem rá. Most már jobb a helyzet.
Duplafotózást a G5 és Mi5 ill. Mi5 és H8-al tudtam csak kivitelezni.
S7e és G5 lenne a legjobb egyidőben, de ez ugye már nem opció. Max majd egy S7e vs G6 lehet majd nyáron[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz
marcell2015 #61929 üzenetére
Már látom a problémát. Így storno az egész.
Majd otthon összeválogatom normálisan..2 fajta állványom van, az egyik egy kis tripod, a másik egy nagyobb, 106cm-re kiállítható darab.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Az ígért összehasonlító képek. Kissé összevissza vannak, de a Samu még nem rendelkezik elegendő képanyaggal a G5 flickr-en lévő 1300+ mennyiségéhez képest
s7edge éjjeli manual
G5 éjjeli manualSamu éjjeli manual
G5 éjjeli manualLesz még pár, de nincs türelmem a munkahelyi csigagépen guberálgatni..
-
Aryon87
félisten
válasz
Quqesz #61920 üzenetére
Köszi
Még a Honor 8 volt ami a kezemnek feküdt, bánom is hogy túladtam rajta. (de ha minden igaz, és sikerül, a G3 helyére majd az fog "visszatérni")Szép idő várható nálatok, nálunk sem különb a helyzet.. sőt itt már csepereg is (újpest)
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz
Vikooo #61915 üzenetére
Nyugi, nem leszek verfan, biztos lesznek nem tokeletes kepek is. Sot amugy van is ami elegge felresikerult hajozas kozben, csak igyekszem megjobban szurni a rossz fotokatSot, megsugom, a nagyon messzi fotok rendre nem sikerulnek
(pl parlamentnel a matyas templom fotozasa)
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz
cicaslany86 #61885 üzenetére
Soroztkep automataban. Itt most nem a kornyezet a lenyeg, hanem a villam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- MFM HDD beüzemelése 25 év után
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Windows 11
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- LEGO klub
- Asszociációs játék. :)
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert TiTanium 1OO% ! 1OHó Nemzetközi APPLE GaranciA
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új gyári akku 2025.10.19. Vodafone jótállás
- Apple iPhone 16 PRO Max 256GB gyári független szép állapotban GARANCIA 2025.11.03 Akku 100% DEÁK TÉR
- Új, bontatlan Honor 200 Smart 5G 4GB/256GB Midnight Black DS független - 2 év magyar bolti garival!
- Samsung Galaxy A52 (6/128GB)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest