-
GAMEPOD.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz bigmasterg #123480 üzenetére
Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version és Honor 200 Pro Eladó..!!!
-
addikt
-
addikt
válasz Bagoly01 #123357 üzenetére
Valószínűleg más sem tudta volna jobban megoldani.
#123359Ixion77
Remélem, átveszik a Vivotól a kamera app paraméterezhetőségét is.
Na pont ez miatt is írom, hogy lehet lesz olyan automatában, de a paraméterezhetőség miatt továbbra is a vivo lesz a legjobb szerintem.Ami még fontosabb, hogy a Honor talán hivatalosan is elérhető lesz nálunk. Ugye
A sima pro tuti lesz, de az rsr is esélyes, mert aszem a tavalyi elérhető volt.
Csak kár hogy a sima pro, nem kapta meg ezeket a kamera fejlesztéseket.
Igaz az sem szégyenkezhet ahogy nézem. 200mp 1/1.4" f2.6 72mm
Viszont az új AI zoomot tudni fogja az is, az félelmetes amiket alkot, már amikor sikerül neki.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version és Honor 200 Pro Eladó..!!!
-
addikt
A Honor igazi válasza a Vivóra, végre igazi fejlesztések és harc.
(ez az rsr a legszebb elérhető telefon jelenleg szerintem, és az egyik legjobb is valószínűleg )Honorban a főkamera egy új fejlesztésű OV50K 1/1.3" f/1.4-2.0 és LOFIC tech.
A zoom pedig nagyon durva 200mp-es 1/1.4” f/1.88 ultra-nagy apertúrájú + 3x optikai zoom (72mm)
Kár hogy a sima 7 pro nem ezt a kamera szettet kapta.Bár úgy tűnik hozza szintet sőt, de egy x100 ultrát egy igazi összehasonlításban nem hiszem hogy megtudna verni, de ne legyen igazam.(nem saját képek)
Zoom nem tudom hányszoros.
Vivo X100 Ultra VS Honor Magic 7 RSR Porsche Design
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
Maga telefon(14t) majdnem minden tekintetben jobb, de kamerában is volna előre lépés.
Konkrétan már maga a telefotó megléte elég lenne a cseréréhez, mert az ilyesfajta tájképek esetében elengedhetetlen egy telefotó, még ha csak egy 2x is, de azzal is lehetne más perspektívába lőni képeket.
A nagyobb/jobb és szélesebb ultraszéles kamera is segítene a tájképek esetében.
A Honorról ugyan ez elmondható, de ott még jobb főszenzort kapsz és 2.5x telefotót, rengetek kamerafunkcióval.
Mind 2 vel találsz képeket a csoportban ha vissza keresel.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
válasz bigmasterg #123230 üzenetére
Simán lehet.
Samsungnál is mindig gyengébb képe volt az exynosnak, mint a snapdargonosnak.
Tapasztalatom alapján ez így van, volt jó pár snapis samsungom és exynosos társaival összehasonlítva, soha nem volt egyforma, teljesen más volt a képalkotásuk, ezért is gondoltam ara, hogy itt is játszhat szerepet ez.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version és Honor 200 Pro Eladó..!!!
-
addikt
-
addikt
válasz Drakmusz #123224 üzenetére
Szerintem ez is egyfajta visszalépés az elődjéhez képest.
Ennek sem az x100 ultra az elődje, az majd az x200 ultra lesz.
Bár a telefotó ugyan az a csúcs szenzor maradt ebben is, de akkor meg lehet a más proci miatt, nem tudni, de valóban gyengébbnek tűnik.
Összehasonlításból derülne ki, de így is azt mondom, simán verné a pixelt és 16 pro-t is zoomban.Pixel gyári HDR szerintem kifejezetten rossz, néha a valóságtól teljesen eltérő dolgokat képes létrehozni.
Néha nekem is volt ilyen 8 pro-n, és a fehéregyensúlyt is valahogy rosszul lőtte be néha lámpa fénynél, és az élesítés is olyan régebbi samsungos kezd lenni, de nekem akkor is tetszett ha az összképet nézem.
Ahogy nézem ez a 9 pro a fehéregyensúlyban hozott valami változást.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version és Honor 200 Pro Eladó..!!!
-
addikt
válasz Thom! #123221 üzenetére
Részleteket nézve kb hasonló, de a hdr és a fehéregyensúly talán megbízhatóbb a Vivon és van több alap színprofil ami egyénire szerkeszthető.
Maga a kamera alkalmazás kb 5x több funkciót tud, mint a pixel vagy iphone féle.
A tele egymás mellett, szerintem nagyon csúnyán elverné a pixelt és az iphone-t is.
Videóba a kameraváltások is elég jól néznek ki, de pl az iphone szerintem egyértelműen jobb videót csinál.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version és Honor 200 Pro Eladó..!!!
-
addikt
-
addikt
-
addikt
válasz Drakmusz #123195 üzenetére
Ennek igazi elődje nincs, mert az x7 ultra egy magasabbra pozícionált teló volt.
Szinte bárhonnan nézem, gyengébb kameráshardver tekintetében az x7 ultránál.
kb csak a 6x zoom kamerát kapta meg az x7 ultrából, pont azt ami a leggyengébb volt benne az f4.3 fényérték miatt.
Mondjuk amit pont linkeltél képet az egy 50mp-es kép, a 12mp-es változata valamivel emészthetőbb, de semmiképpen sem kiemelkedő. [link]
Az ultraszéles is megér egy misét, kár volt gyengébbre cserélni, nem tudom miért nem lehetett meghagyni az x5 pro-ban lévő sokkal nagyobb imx766-ot vagy valami újabb változatát azzal a mérettel.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version és Honor 200 Pro Eladó..!!!
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
válasz xhege #123178 üzenetére
Jó a 24 ultra, hasonlítottam több telefonnal és pl még egy pixel sem jobb szerintem ha az összképet nézzük.
Van élesítés és más gondok, nem a legjobb ez tény, de még is inkább jó mint gyenge szerintem.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version és Honor 200 Pro Eladó..!!!
-
addikt
válasz EngineerBoy #123172 üzenetére
Én nem tom, de kérdezd meg a topikjába.
Elvileg várnak valami nagy kamera frissítésre azt én is tudom, de már a megjelenése óta kb.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version és Honor 200 Pro Eladó..!!!
-
addikt
válasz Thom! #123169 üzenetére
Másnak csinálnak csúcs GN2 és HP9-es szenzort, maguknak meg egyre kisebb méretű főszenzort a 200mp-re.
Na de az s24 ultra elindult egy jó irányba képfeldolgozás téren, hátha sikerült ezt még tovább vinni.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version és Honor 200 Pro Eladó..!!!
-
addikt
-
addikt
válasz Drakmusz #123144 üzenetére
Mondjuk az fizikai képtelenség hogy az ultraszéles olyan jó legyen mint a fő egység.
Igen mert rendre gatya szenzort és F értéket használnak, az Oppo használt jó szenzort pár modellben és a nubia Z60 Ultra, meg is látszik a különbség.
Plusz nekem ezek az ultraszélessel készített makrók sem tetszenek egyik telefonon sem.
Olyan művi hatásuk van.A semminél szerintem így is ezerszer jobb volt, de a telemakrós zoom kamerák képe jobban tetszik. [link] [link]
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz bigmasterg #123141 üzenetére
Esélytelen a 35mm.
27mm lenne még jó amit a honor és huawei használ, igaz mondjuk, hogy szenzor zoommal oldják meg, jobb lenne ha natív lenne.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version és Honor 200 Pro Eladó..!!!
-
addikt
válasz ljoe82 #123137 üzenetére
Xiaomi estében nem hiszem hogy 50mm lenne az első zoom kamera, mert az kb 2x nagyításnak felelne meg, tuti lesz 70mm ami kb 3x zoom.
Xiaomi 2x szenzor zoomja nagyon jónak számít.A Vivo esetében azért marad a főszenzor, mert egy fejlettebb újabb szenzor LYT-818 mint a LYT900 (22nm vs 40nm).
Ha az Oppo valóban nem használja az HP9-et, akkor sem lenne full vesztes, mert ha így is maradnak, akkor a 6x zoom kamera tudjon egy sokkal jobb fényértéket a jelenlegi gatya f4.3-nál, minimum egy f2.5 lenne versenyképes.
Ha nem így lesz, akkor esélye nem lesz a HP9 ellen.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
válasz hentes555 #123113 üzenetére
Szerintem már eldöntötted hogy p30 pro.
P20 pro már gatya, az s21fe snapdragon nem rossz választás ha mindent összevetve nézzük.
Én is a p30 pro-t választanám a 3 közül, főleg ha már egy megunt a52-őt váltana.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version és Honor 200 Pro Eladó..!!!
-
addikt
-
addikt
-
addikt
válasz Inczke #123082 üzenetére
Esetleg röviden nem tudod össze foglalni a gyenge pontjait? Rengeteg hozzászólás van itt. Beltéren mozgó gyerek fotózásra nem ajánlatos - ez talán megmaradt.
Igen ez a legnagyobb gyengéje, ahogy fogy a fény, hamar el tud fogyni.
Xiaomi Mi 11 Ultrát váltaná, kamera szinten lehet kicsi visszalépés lenne, de minden másban előrelépés szerintem.
Nappali fotózásnál szerintem még mindig jobb lehet a 11 ultra, de ha az összképet nézzük, akkor a 24 ultra kamerában is jobb szerintem.
Nagyon jó videót csinál, és tud váltani dedikált gombokkal a kamerák közt.
Szerintem a zoom kamera is jobb, főleg mert sokkal közelebbre tud fókuszálni és 2 is van belőle.
Ha csak a fotók minőségét nézzük, akkor egy erős közepesnek mondanám, de ha az egész kamerás összképet, akkor elég jó szerintem.
Minden másban pedig, hát nem kérdés..Játszana még a Honor Magic 6 Pro, talán jobb kamera, de összességében mindent egybe vetve lehet ott is az ultra nyerne.
Ehhez ennyit tudok hozzá szólni. [link] [link] Bár azóta a honor kapott nagy kamera frissítéseket.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz ljoe82 #123066 üzenetére
Sok szenvedés a semmiért.
+1
Egy nagy szenzor és fényerős lencse..Ezek közül x200 pro ha a kamera fontos , de érdemes lehet még az s24 ultrát is megnézni.
A topikban találsz vele lőtt képeket pl.: [link] [link] és a gyengéit is kitárgyaltuk már.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version és Honor 200 Pro Eladó..!!!
-
addikt
válasz Drakmusz #123045 üzenetére
Inkább ide válaszolok, hátha mást is érdekel.
Az x100 ultránál tudod állítani a kontrasztot, élességet, színerősséget és megtartja a beállításokat, valamit megmarad a hdr is.
Főkamera képei, nem hiszem hogy bármivel is jobb lenne mint mondjuk egy x7 ultra vagy 14 ultra, az miatt jobb csak amit leírtam, hogy be tudod magadnak állítani.
De olyan igazán ultra részletest, mint amit te szeretnél, szerintem nem fog tudni.
Hdr nagyon erős benne, szinte mindig tökéletes, ez miatt tud mesterséges lenni néha, de még így is legtöbbször inkább előnyös szerintem.
Portré az durva, már ha a mesterséges háttérmosás nem gáz, mert amúgy szerintem az, de azok között a legjobb ebben is szerintem.
Mondjuk én nem használtam, mert a zoom kamera alapból jó ebben.
Ultraszéles elég gatya szerintem, az olyan mint bármelyik másikban, egy 14 ultra veri simán szerintem ebben, mert az legalább tényleg ultraszéles.
Videóban elég jó, a kamerák közti váltás jó és a színek is konzisztensek, a stabilizálás sem rossz, de egy iphone vagy s23/24 ultra szerintem még mindig jobb egy kicsivel ebben.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version és Honor 200 Pro Eladó..!!!
-
addikt
-
addikt
-
addikt
válasz rtrace #123031 üzenetére
Persze, a kritikus pontokon látszik az előny, ahol már megvannak dolgoztatva.
#123032Drakmusz
Egyébként a telénél én is látom azt a bizonyos pluszt, a fő egységgel kapcsolatban vagyok szkeptikus.
Ott még nagyobb a hardveres előny, a HP9 meg egy más kategória.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version és Honor 200 Pro Eladó..!!!
-
addikt
válasz rtrace #123028 üzenetére
És úgy jobb, hogy 12mp vs 50mp ellen, nyilván több fénnyel dolgozik a vivó így könnyebb dolga van.
#123029bigmasterg
Nyilván mindig csak a vivid módba kerül fel összekapart kép.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
válasz Drakmusz #123024 üzenetére
A Vivo gyári gondolom instára készült Vivid módban készült, aminek megvan egy hangulata, a másik 2-őn az sem látszik igazán, hogy esik az eső.
A 2 gcamos képnél a Vivo a jobb, a hardver előny kijön szépen.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version és Honor 200 Pro Eladó..!!!
-
addikt
-
addikt
válasz Drakmusz #122991 üzenetére
A GCam itt is jobb, mint az esetek 90 százalékában.
Igen azt tudom hogy szerinted az a legjobb és szerintem is ha jól be van lőve, de hogy mi az ami abban a sorozatban annyira tetszik , az a zoom kép szerintem full ratyi, és igen, szerintem ezt egy x100 ultra jobban megoldotta volna.
Vivo téma.
Rettenetesen túlértékelt.1 hónapja nem nagyon követtem a topikot, csak be be nézegettem hétvégenként, de
így visszanézve látom, mennyire próbálod lehúzni, elég durva.
Igazából mindegy, szerintem és sok mindenki másnak is, az marad a legjobb mindent összevetve, szerinted meg nem.
Nekem tökmindegy melyik a jobb, nincs egyik márkához sem kötődésem, amelyik tetszik azt kipróbálom és megosztom, ahogy te is ezt teszed az összes pixel szériával.
A gyengeségeit és az erősségeit is próbálom megmutatni, mindegy melyik márka.
Egyik sem tökéletes mindben lehet hibát találni, még gcamos képekben is, de még az x100 Ultrában is.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
válasz bigmasterg #122967 üzenetére
Ezt próbáltam én is írni, hogy összehasonlítva látszódna, hogy ugyanazon körülmények között látszódna, hogy az mennyire jó vagy nem.
Én próbáltam kb mindent is, és úgy gondolom, hogy a Vivo a legjobb amit eddig láttam.
De igen, az is akkor látszódna hogy valóban olyan jó e, ha mellette lenne valami hasonló kaliberű másik teló.
Még a 14 ultrát tudom elképzelni, hogy lehet bizonyos szitukba hasonlóan jó, vagy jobb is akár.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Drakmusz #122950 üzenetére
Ráadásul itt szerintem még lencsehiba is van, a második képpár jobb oldala beszédes..
Ja annak gatya.Milyen különleges dolgot látunk itt?
Semmi különleges nincs benne, annyit hogy minden szituációban hoz egy jó szintet, a hangsúly a mindenen van, nem olyan mint pl egy instabil gcam, ami csak egy szituációra van kihegyezve.
Samsungot meg lehet mondani hogy gyenge, de pl egy pixelellel összehasonlítva semmivel nem volt gyengébb 12mp-en jó fényben, legalább is amit itt láttam.De egy Vivo-t lehet konfigurálni olyanra amilyenre szertnéd, és az nem omlik össze.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz rtrace #122948 üzenetére
Natural nekem jobban tetszik.
De jó hogy mindenki megtalálja benne a számítását, Vivo jelenleg verhetetlen.
Xiaomi féle authentic ami hasonlóan jó nekem, de az is olyan, hogy vagy tetszik vagy nem másnak.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version és Honor 200 Pro Eladó..!!!
-
addikt
-
addikt
válasz bigmasterg #122866 üzenetére
Az szerintem már túl lágy, nem nagyon tetszik, a Vivo gyári megközelítése jobb szerintem.
Igaz amit magamnak összeeszkábáltam, úgy volt számomra a tökéletes.Bazilikás gcam képen, a sötét színű ruhákkal mi történt.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
válasz rtrace #122774 üzenetére
Van mikor jól megoldják, de egy kicsit nehezebb a téma már gatya is van neki.
Mondjuk az x100 ultra alapból tud egy mobilok közt brutális háttér mosást, hála az óriási zoom szenzornak és viszonylag jó fényerős optikának.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version és Honor 200 Pro Eladó..!!!
-
addikt
-
addikt
-
addikt
válasz Sigma7 #122711 üzenetére
11 Ultra még most is az egyik legjobb jó fényben, de a 12S Ultra szerintem jobb kamerában, én hasonlítottam is össze a 2-őt.
A 13 ultra meg még jobb, főleg a fényerősebb zoom és ultraszéles miatt.
Bár ha az authentic nem jön be valakinek, akkor valóban a 11 ultra lehet a befutó.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
válasz bigmasterg #122663 üzenetére
Az még fontos szerintem kiemelni, hogy ezeket az értékeket úgy lehet állítani, hogy a HDR aktív marad.
Mert pl Oppo(master mód) és Xiaomik(pro mód) is tudják kb ugyan ezeket, csak ott a HDR inaktívvá válik.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Plazmacucci #122644 üzenetére
Volt mikor értelmes dolgokat írt, de sokszor alá lett támasztva, hogy amit mond sokszor meg semmi értelme, de engedjük el, már a múlté.
Vivo XFold 3 Pro
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
válasz Drakmusz #122637 üzenetére
Néha elfér némi szakmázás is a topikban.
Nem baj ha van, sőt.!
Engem kifejezetten érdekel, hogy milyen fejlesztések vannak a szenzorokkal és képfeldolgozásokkal kapcsolatosan.
Mondjuk volt már rá példa, hogy valaki túltolta a kretént/hülyeséget, de szerencsére mindig sikerült megszabadulni(4x is)
Én csak ajánlottam neki a topikot, mert úgy láttam érdekelhetiRed Magic 9S Pro Frost White, Leading Version és Honor 200 Pro Eladó..!!!
-
addikt
válasz rtrace #122635 üzenetére
Más közösségekben szoktam látni, szinte térdcsapkodva röhögnek, hogy az X100 Ultra teléje raw-ban milyen nagyon durván felkeni a padlót mindennel, amit melléraknak.
Az a szenzor egy új szint zoom kamerák között, ha minden igaz a xiaomi 15 ultra és gondolom az Oppo is használni fogja.
Mivel friss újonc vagy, lehet nem tudod, de van egy ilyen topik is ami talán érdekelhet még, igaz kicsit hulla jelenleg. [link]
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz rtrace #122621 üzenetére
100%-osan tökéletes soha semmi nem lesz, de a gyárihoz képest közelebb volt hozzá még olyan szituációban is, ami amúgy "pont nem feküdt neki": [link]
Az első képen jobb a gyári, a másikon meg a gcam.
Ha ezt az összehasonlítást veszem alapul, akkor nem vagyok benne biztos, hogy érdemes lehet gcamot használni.
Egyébként szerintem ezek a képek, nagyon gyengék a gyenge fény ellenére is.Elengedem már ezt a gcam jobb e vagy sem, aki szerint jobb az használja, szerencsére van választás.
-
addikt
válasz Drakmusz #122617 üzenetére
Az hogy bigmasterg kollégának mi tetszik, azt eltudja dönteni magának.
Amit natë kihozott belőle jó fényviszonyok között, az nekem is van hogy jobban tetszik mint a gyári 6 pro képek, bár a 12s ultrás összehasonlításomnál alulmaradt a gcam+natë kombó, de nyilván pont nem feküdt neki a gyengefény szitu, de a gcam ugye sosem lesz tökéletes.
Akinek van ideje és tudja is mit csinál vele, az ki tud hozni belőle egy jobb eredményt mint a gyári produktum, egy egy szituációra.
De nekem ez nem opció, pedig próbáltam a gcamot elég sokat, elég sok telefonon, és ezért is mondom azt, hogy szerintem tökéletes sosem lesz.
Talán pixelen, bár még 6 pro-n sem volt az.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Drakmusz #122614 üzenetére
Tehát a natë konfiggal lőtt nyaralós fotóknál az volt a gond hogy minden egyformán van élesítve.
Igen, de Inkább az, hogy nem tudom hol van a fókusz a képeken, mert igazán semmi nem éles.
Persze ettől még nem baj ha neked ez tetszik jobban, mindenki eltudja dönteni magának mi tetszik.Írod ezt te aki szerint egy gyári 24 Ultra jó, meg a Vivo/Oppo gyári is jó.
Lehet bennük hibát találni, egyik sem tökéletes, de a gcamosban is csak felvetettem egy általam nem tetszetős dolgot a gcamos képeidben, azért még nem kell megenni.Az általad említett 1 hónap szenvedés meg nagyjából fél perc.
Örülök neki ha neked csak annyi.
-
addikt
válasz *RLaci* #122603 üzenetére
Jól látod, a finom részletek, úgy ahogy vannak nem léteznek a képeken. pl [link] De Gcam-ban ezt is lehet állítani, szóval ez csak azon múlik, hogy ki hogy állítja be, az más kérdés hogy ez megint 1 hónap szenvedés pixelen is, más márkán meg.
#122605bigmasterg
X100 Ultra és gcam.. Picit csúnyán fogalmazva, Ferrariból Ladába.Ha neked nehézséget jelent, akkor egy átlag felhasználónak.
-
addikt
-
addikt
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Drakmusz #122554 üzenetére
A megjelenített képi világ sokkal közelebb áll ahhoz amit a szenzor valójában lát.
És ettől még nem lesz legjobb, utómunka kell, csak az nem mindegy az milyen.#122556Pinyo16689
Nem csak neked nem megy, igazán tökéletes amúgy sem lesz kb soha.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version és Honor 200 Pro Eladó..!!!
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
válasz Albert.Tamas #122520 üzenetére
Nem sok a különbség a sima és a pro között kamerában, a 6 pro meg nem véletlenül a csúcs.
Majd hátha valaki dob fel valami összehasonlítást a 2 között, az lenne az igazi.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version és Honor 200 Pro Eladó..!!!
-
addikt
válasz Albert.Tamas #122518 üzenetére
Fő kamera szenzor ugyan az, de jobb az ultraszéles és a zoom kamera is a 6 pro-ban.
A főkamerában változtatható a rekesz is, ebben a videóban jól látszik a 2 közti különbség.
[link][ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Albert.Tamas #122511 üzenetére
Mindenben kicsit gyengébb mint a 6 pro, de annyival olcsóbb is, szerintem jól sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Albert.Tamas #122497 üzenetére
Én a 9 pro-t választanám, de csak azért mert az nem volt még.
Ha kamerát nézzük, akkor nagyon egy szint lehet a 6 pro-val, de egy összehasonlítás lenne az igazi.
Ha mint telefont nézzük, akkor a 6 pro a jobb választás szerintem, de nem azért mert annyival jobb lenne, hanem azért mert nem rosszabb, viszont jóval olcsóbb.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version és Honor 200 Pro Eladó..!!!
-
addikt
válasz Albert.Tamas #122493 üzenetére
Ez nem egyszerű, a 200 pro árához képest szerintem egész jó.
A pixel és 6 pro hasonló szint kamerában, megnéznék egy összehasonlítást.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version és Honor 200 Pro Eladó..!!!
-
addikt
válasz bigmasterg #122448 üzenetére
Ez a sima szerintem, ez papíron az x100 pro/XFold3 pro alatt van kamerás téren.
-
addikt
válasz bigmasterg #122387 üzenetére
Szerintem más telefon sem tudta volna jobban megoldani a szitut, talán mókolva hasonlót 1 hét szenvedés árán.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
válasz Thom! #122318 üzenetére
Ez nem valami egyértelmű, de egy kicsit jobb a pixel szerintem.
Nem biztos, hogy ezért a különbségért megéri elhagyni a 3x zoom kamerát, ami még ha gatya minőségű is, de legalább van, és videóban is valószínűleg jobb a samsung egy kicsit.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version és Honor 200 Pro Eladó..!!!
-
addikt
válasz Bossi #122311 üzenetére
A színek tetszenek.
Portré mód Zeiss Distagon f2.8 + 85mm szenzor zoom
[Vivo XFold 3 Pro 4K 30Fps Video Dobogókő]
Vivo XFold 3 Pro
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Ferenczi Áko #122300 üzenetére
Honor abban a módban, kb mindent is túl tol, de van természetes mód is és abban nagyon jók szerintem.
Vivo X Fold 3 ProRed Magic 9S Pro Frost White, Leading Version és Honor 200 Pro Eladó..!!!
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
Igen, pont az összes paramétert egyben nézve érzem jobbnak.
Felbontás is számít szerintem, a szenzor zoom miatt is.
Rendre minden telefonban nagyon jó a szenzor zoom, amiben ez a szenzor van.
Mind a 2 jó választás szerintem a mai mezőnyben.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version és Honor 200 Pro Eladó..!!!
-
addikt
Én jobbnak érzem az ov64b-t mint az imx858-at.
Fényerősebb a 14 ultra, de kisebb a szenzor.
A 16mp-es képet is előnyösebbnek találom a 12mp-el szemben, én mindenképpen ezt a kombót érzem jobb választásnak.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- SONY LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk