-
GAMEPOD.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Nem volt jellemző, leginkább a Play áruházban fordult elő, de nem akadtam fent rajta. A FB pl szinte mindig akadás nélkül ment, legfeljebb hálózati leterheléskor volt bármilyen akadás.
Teljesen elégedett vagyok vele. A 6S-t két napja használom és már az is volt hogy 3mp-ig azt sem tudtam hogy lefagyott vagy mi történt vele. Aztán semmi nem történt, csak éppen nem volt kedve azonnal reagálni.Szóval összevetve a két telefon szerintem az S6-nak semmi szégyenkezni valója nincs - leszámítva a memóriakezelést, mert amíg a 6S 10-15 alkalmazás között váltogatok betöltés nélkül, addig az S6-on ez 4-6-ra korlátozódott alkalmazástól függően.
Viszont sokkal masszívabb, a kijelzője jobb. Szóval meglepően a szívemhez nőtt és bírom nagyon.
A gyorstöltés meg baromira fog hiányozni.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- iPhone 13 Pro 128GB Független/1 hónap gar./Akku 85%/p3977/
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro 128GB Vodafone Használt/1-3 hónap gar./Akku 89%/p3981
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával