Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz Apollo_21 #20340 üzenetére
Ennyire rossz... én amikor megvettem 3 hétre félre raktam mert 3 napig szenvedtem vele.
Még a szolgáltatónál is kivetettem magam NAT mögül meg minden lófa....sz... aztán 1 hónap szünet meg egy biztonsági ruoter restart után elsőre jó lett... azóta is ahogy van kedve úgy megy vagy nem....
Plusz nekem azóta is fentálló hiba, hogy se az enyém se én másik autójának nem látom a Tényleges színét! Az arany Autóm fehér.. más fekete autója Piros és stb stbPeterke :
Hiszti ide vagy oda... hidd el én is megcsináltam mindent és MÁR a tesztnél is JÓL írta a Teredót meg minden és akkor se volt jó... persze tudom én is azt mondanám hogy " de hát annak mennie kell" de nem... majd egyszer ha veled is megesik ilyen megtudod
(arról nem beszélve, hogy ezer meg 1 játék megy semmi beállítás nélkül online... de egy Microsoft játék , egy Microsoft OP rendszerrel egy Microsoft szerverre egyedi beállítást követel... jó cucc )[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
Helló
Srácok, én a második nehézségi szinten játszok, ott még tudok nyerni kormánnyal aztán annyi. De amúgy kb semmit se versenyeztem... az FH3 ban többet de ott is max 25% körül járhatok ...
Nyilván ha ráfeküdnék, hogy versenyzek én is pörgetnék vissza. A kormányos téma is már rég offos. Olyan azt kész.
De ha már itt tartunk, valaki G29-re nem tud egy jó beállítást? Többet is próbáltam YT-ról de egyik rosszabb mint a másik... a sajátom a legjobb ... vagyis volt a legjobb amióta elállítódott minden.
Köszi| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
válasz parandroid #20268 üzenetére
Furi ez a visszatekerősdi.
Tudom, hogy van ilyen a játékban de sose használtam még. (igaz versenyen se sokat megyek) de azt se tudom mi a gombja
Nekem ez olyan hangulatölő.... jajj elbasztam... tekerjük vissza... háát na mind1| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
Hellósztok
A kormány témához.G29-em van, és egyáltalán nem vagyok nagy versenyző. Csak a FUN miatt vettem kormányt.
Az tény, hogy openworld autós játékból nem nagyon van olyan amiben igazán jó lenne a kormánnyal menni.
FH3 és FH4-ben sem volt semmi probléma beállítani a kormányt, meg fel is ismerte stb.Én ott veszem észre, hogy a 4-ben egyszerűen lehetetlen jót menni vagy mondjuk driftelni egy rendeset. Ez a 3-ban sokkal jobban megy. Az autók mozgása sokkal jobb. A 4-ben lehheletnyi gázpedálra is eldobja a hátulját és ha eldobta utána nem lehet megfogni. Érdekes a 3-ban sikerül.
De nyilván igaz amit feljebb írt valaki, hogy a Horizon alapból nem az a játék amit kormánnyal kellene játszani. Ezt aláírom de mivel én FUN-olni akarok nekem fontos. Meg hát egy autós játékban legyen már jó a kormány irányítás.
Na és akkor az FH4 Kormány BUGról még nem is beszéltem.
Ez a bug akkor jelentkezik ha véletlenül hozzányúl (vagy szándékosan) a billentyűzethez.
Kormány használat utána TILOS a billentyűzettel bármit is csinálni különben teljesen megváltozik az irányítás (Régen azt vettem észre, hogy kanyarodás közben amint NEM egyenes vonalban állnak a kerekek az autó valamilyen szinten befékez, persze féklámpa ne villan fel. De ha ezt nem is veszem észre, akkor is érezhetően megváltozik a kormány ha bebugolódik a billentyűzet miatt.) Megváltozik a Forcefeedbek is, meg az érzékenység is...
nem tudom leírni pontosan, de nagyon rossz. Régen volt, hogy fel sem tűnt csak bosszankdotam, hogy de szar irányítani de szar...
De sajnos Bug nélkül sem az igazi.
Persze ez az én tapasztalatom és személyes véleményem. Ez eltérhet másnál| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
válasz Kisgépkezelő #20147 üzenetére
Ha gondoljátok van Prohardveres "félhivatalos" discord és ott még könnyebben össze tudtok beszélni, illetve játék közben is tudtok dumálni ha akartok.
Már betettem ebbe a topicba is a meghívó linket, hozzászólásaimra ha rákeresel megtalálod.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
Viszont van ami a 4-ben nincs benne.
Rolls, meg Tesla pl.
Neked a 3is megvan eredetiben? Mert akkor valamikor mehetünk egy körtrdt89 :
Nyilván , igaz amit írsz minden tekintetben. Jobb, több van benne stb. Ezek tények. Az a baj én nem egy mezei User vagyok. Én nem vagyok oda az állandó versenyzésért, engem az open world izgat csak, néha jó menni egy egy versenyt de amúgy ennyi.
Ennek tudatában hiába tud sokkal többet a játék, ha a sima céltalan kocsikázáshoz nekem 2 dolog számít. A hang meg a kormánnyal való irányítás. Ez pedig sokkal jobban bejön a 3-ba.
Sajnos. Hidd el jobban örülnék én is ha nem kellet volna megvennem a 4 után a 3-at is.
Összességében nincs baj a 4-el csak ezek a fránya bugok. Főleg a kormánybug... de azért az se aranyos mikor mennék fel és ő random nem tud online csatlakozni.[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
Ne is mond, soha, ismétlem SOHA nem tudtam még Full Screenben játszani mert akkor mindig Fix30 FPS és nem tudok vele mit kezdeni. Nekem 2 TV is van a gépen de nem számít hogy mennek e vagy sem, ha Fullscreen akkor Fix 30 fps.... mondjuk ezt az FH3 is csinálja....
-
Kiskokó
veterán
Igen ez tény és való, autós játék szinten olyan mint a GTA, de látszik is rajta, semmi se működik benne. Valami mindig random nemjó. A kormány + bill Bugról nem beszélve, meg hogy akkor enged Online ha kedve van, meg nem látom jól online mások kocsi színét. na meg a Tél mint évszak stb
Jó lenne, meg minden de nekem jobb a 3, abban kevesebb a hiba.Szerintem! Nyilván ez az én személyes véleményem
stillmatic : Lusta voltam, de szóról szóra így írtam volna le
A megvett játékot persze, hogy később is le lehet tölteni.[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz elod22 #20096 üzenetére
Én utolsó pillanatban vettem meg Microsoft oldaláról pár hónapja akcióban az FH3 Ultimatet. Valami 7800ft-volt.
Én azóta is inkább azzal játszok, mint sem a ................. . . .. ..
.... hulladék FH4-el.
Aki kérdezte feljebb, ajánlott a 3-at is játszani. Kormánnyal sokkal jobb is az irányítás mint a 4-ben és a térkép is jobban bejön nekem.
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
Forza Horizon 3 Online vonulgatós semmittevős partyra az este / hétvégén lenne e érdeklődés ?
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
Üdv
Segítséget szeretnék kérni.
Adott egy FH3 ami nem ismeri fel a Logitech Formula EX kormányt.
Le lett töltve az Xinput és az Xbox 360 controller driver ami kell hozzá. Viszont az X input beállításaival nem boldogulnak.
Ebben tudna valaki segíteni?
Vagy nem jók a tengelyek, vagy magától nyomva érzi a tengely ha esetleg helyes lenne neki a beállítás.Valakivel erről már biztos beszéltem itt de nem találtam rá a topikban.
Köszönöm.
üdv| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
Helló
Imádom a Forzát mondtam már ?
Az FH3 ugyan azt csinálja mint az FH4
Ablak módban megy 100 FPS-el de Fullscreenben FIX 30. Nem nincs V sync.
Erre van már megoldás?A másik amit észrevettem, hogy majdnem maxon játszok 21:9-ben 3440 x 1440 (UW-QHD)
De hiába van 100Fps mégsem érzem folytonosnak a képet, rendesen zavarja a szemem meg fárasztó.
Ez mitől lehet ?
(eddig GTX1060-al játszottam mert szervizben volt az RTX 2070)A következő pedig az, hogy az FH4 kormány "bug"ja olyan mintha az FH3-ban is meglenne.
Vagy én nem tudom de néha minta teljesen megváltozna az irányítás.. ezt se értem mi befolyásolja... elvileg ha billentyűzettel is használod a kormány mellet akkor bugol be...De ez más szerintem, olyan mintha az FF változna meg...
Fura.
Lesz időm kipróbálom már az Asetto végre.Na csak ennyi érdekességképpen. Ha valaki tud esetleg segíteni, köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
helló
Olyan kérdésem lenne, nem tudna valaki olcsón eredeti FH3-at ?
Köszönöm
(nem nekem kell én megvettem akcióban)| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
válasz tesz-vesz123 #19849 üzenetére
Hát van benne igazság de én inkább a Microsoft mivoltában keresném a hibát
nyethuszár :
Azért ha úgy van irjál discordon, meg szoktunk fent lenni, PHHU-s discordban benne vagy ?On : Akit érdekel Forzához Discord szerver, van "hivatalos" PH szerver. De tuti linkeltem már itt, csak egy kis emlékezet frissítés.
-
Kiskokó
veterán
válasz Nyethuszar #19846 üzenetére
Miiiiivan veled ???? Discordon írtam ezer éve, vissza se írsz se online semmmi!!
Teszvesz : Ja nekem is volt már fordítva is csak akkor le...rtam. (igaz akkor az FH3 még "demo" volt")
Mondjuk én nem csodálkozok már...| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
Hellóka
Ez az FH4 mindig megtud lepni.
Kihagyás után(mert épp nem volt kedve felengedi online), feltettem a kormányt megint, pár napig FH4eztem.
Most elindult, pár napig jó volt.
Viszont még akcióban megvettem az FH3-at és azzal kezdtem kicsit játszani.
Ma indítanám el a 4-et erre nagy üres ablak, 1sec - > bezáródik és semmi. Nem indul... 2 hét alatt mi baja lett a semmitől ?(jól emlékeztem mikor annó FH3-at pár napig játszottam törtel, hogy mintha úgy rémlett volna jobb a 3. Most megvettem eredetiben és fúú jól emlékeztem, jobban bejön a 3. Az irányítás kormánnyal ég és föld, a hangok is jobbak, van pár kocsi ami a 4-ben nincs)
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz Kisgépkezelő #17835 üzenetére
Köszi szépen, majd megnézem.
Lehetséges ez a hiba. Nálam elég sok minden fut a háttérben.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
Helló
Újra egy gyöngyszem!
Segítsetek, mi lehet a baj?
A játék ablak módban 98%-ra hajtja a GPU-t és van 140FPS-em 2K-ban.
Teljes képernyőre teszem és lecsökken 22%-ra a GPU terhelés és fix 30FPS lesz...Na erre varrjatok gombot
Köszkösz[ Szerkesztve ]
-
-
Kiskokó
veterán
Én múltkor hogy kaptam azt a 200+ szuper pörgit jól esett. lett is 30 millióm. amúgy alig játszok a játékkal semmi pénzem nem lenne.
Ezer éve be se léptem, mondták a 200 pörgetést. Felléptem és összesen kaptam ajándékba 260-at meg volt sima pörgetés is vagy 50| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
válasz Qkackca #17723 üzenetére
Hát elég gáz, hogy egy 2018-as játék nem tud szólni rendesen 5.1-en sbt stb...
Komolyan mondom ritkán érzem így, de ez a játék bármennyire is jó lehetne, egyszerűen az egész mindenség összhatásban, annyira nem jön be... ha nem akcióba veszem az Ultimate-t valami 18 ezer körül (Puszi érte Dawee nek) hanem 30 ezerért veszem meg az tuti hogy akkor már nem lenne meg a játék...RDT89 :
Hát a motorsport engem se érdekel, nem szeretem a versenyzést, és béna is vagyok benne.
Lesz GTA 6 ........... megéljük az tuti (én még csak 30 vagyok )| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
válasz ProgenXL #17718 üzenetére
Miért ?
Régen azt se hitted volna hogy lesz Forza Motorsport valaha PC-re..
Miért ne tervezhetnének 5-öt? Főleg hogy a 3 után a 4 is már 2 évre rá jött is.Amúgy meg te mit keresel itt??? Húzzá vissza a GTA topicba te mugger
-
Kiskokó
veterán
válasz Franklin #17715 üzenetére
Igaz igaz!
DjDanee :
Köszi a választ.
Hát sajnálatos dolog...
pár apróságra figyeltek volna jobban és annyival jobb játék lehetne... remélem jön lassan az FH5.Amúgy Szotyi, Dawee és én is járunk fel mostanában. Discordon akár meg is tudnánk beszélni kinek mikor jó stb. Lehet hozzánk is csatlakozni krúzolgatni.
Versenyezni nem mondom, mert azt nem tudok pláne kormánnyal. Na meg nem is akarok.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
válasz CJ4567 #17713 üzenetére
Jaa igen? Ezt nem is tudtam. Viszont hiába cross platform, Discord az csak PC-nem?
Attól függetlenül bárki jöhet a Discrodra nyugodtan!
Tegnap végre csatlakozott Daweee is !!! (Mikrofont tedddd kii haverom!! Elköltöztetek már? )Egy kérdés srácok.
Nekem a szobában a hang sztereó erősítőn szól 2 hangfallal + 1 mélyládával!
Na mármost azt lenne a kérdésem, hogy a játékból egy deka hang nem jön ki a mélyomón.
Se a zene se a kocsik hangja se semmi... a mélyláda a játékban tök süket... ez hogy lehet ?Emlékszem annó a TDU-1-2-ben olyan motor hangok voltak hogy a régi kis minihifimtől is remegett a szoba akkora mélye volt... itt meg semmi zümmög minden egy deka mély hangot nem ad ki a játék.
Ez normális ?Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz parandroid #17706 üzenetére
Helló
1-2 oldallal előbb írtam hogy van "hivatalos" PHHU Discord szerver!
Ide lehet nyugodtan jönni bárkinek aki bármilyen játékban ha akarnak dumálni.
[link](JA most látom ti Xboxosak vagytok)
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
Helló
Srácok figyi már, régen mondták nekem (és észre is vettem énis személyesen), hogy ha a játékban kormánnyal játszol, de közben valamiért megnyomsz bármilyen gombot a billentyűn onnantól kezdve bebugol a kormányzás, és ha a kerék állás eltér az egyenestől , tehát bármilyen kicsit is kanyarodsz, valamennyire fékez az autó magától (féklámpa világítás nélkül)
Ezt annó mikor mondták, direkt tesztelte és tényleg így volt.Ezt javíthatták, mert most olyan mintha jó lenne.
Tud erről valaki valamit?
Danke!| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
válasz Ventur@ #17616 üzenetére
Igen full ugyan ez van csak próbálgatások során rájöttünk arra, hogy nem mindig más színű az autó, hanem egyszerűen az Alap színt mutatja mindig. A változtatott felnit mutatja a de a színét már annak sem jól.
Az istenért nem jövök rá mitől van.
Szotyi - Online szerintem még nem toltam versenyt csak freeben voltam. Meg a story rész.
[ Szerkesztve ]
-
-
Kiskokó
veterán
válasz Tibiajax #17607 üzenetére
Ja lehet tényleg akkor onnan. ( Saabe / djsaabe lehet így jobban beugrok neked )
Nyugi most se lesz itt nagy krúzolgatás, egyszerűen nem tudom rendesen működésre bírni a játékot.
Ma már tényleg írok a microsoft supportnak hátha.
Alt tabnál Ledobál meg nem szinkronizálja át a kocsik színét..
Egyelőre már csak ennyi a bajom a játékkalON :
A Discordra tényleg lehet jönni nyugodtan, ha már van lehetőség legyünk egy helyen.
Egyelőre nagyrészt GTA5 - RDR2 - Division játékok miatt vannak fent dumálni.
Mi mondjuk páran GTA RolePlayeztünk is WLS szerveren.[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz Franklin #17596 üzenetére
Srácok, van "hivatalos" PH discord PC játékosoknak. Aktívan nem sokan vannak (8-10) de 90en vagyunk. (más hasonló Ph fórumos DC nincs)
Gyertek, lépjetek be, csinálok Forzás szobát/kat és ennyi.[link]
Gyertek nyugodtan![ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
Csáá Daweee
Tudom tudom, engem nem is érdekel az időre menés. Én kocsikázni akarok. De amíg nem működik rendesen ez a kocsik "egyedi" színének a szinkronja és mindenki másnál csak a sima alap színt látom addig eléggé lehoz az életről.. szintén az én kocsim is alap színűnek látják.
De készülj ha úgy van, Szotyival pár napja fel fel nézünk már. De csak krúzolgatunk versenyezni se idő se kedv. ha gondolod gyere valamikor. Legalább már a simán onlineba menetellel nincs baj.CJ amit ajánlott megnéztem de be van kapcsolva.
Nincs már semmi ötletem. Lehet írok majd Microsoft supportnak vagy én nem tudom.CJ : Értelek, sose motorsportoztam, a 7et meg akartam nézni, PC-re az már megjelent, de sose próbáltam ki végül.
Nem is vágyok full szimulátorra, mert ahhoz úgyis Noob vagyok még Billel meg joyal is az lennék, de valahogy annyira fura nekem az irányítás itt FH4-ben.Asetto Corsa nagyon jó viszont zárt pályás .... LFSt is szeretem viszont szintén csak verseny.
Ja és tegnap Reinstall előtt direkt lefrissítettem a WIN10-et , 1909 most.
Qkackca :
Nem tudom mire gondoltok, lehet azért mert én fiatalabb vagyok (30) de attól hogy ki merem írni hogy fos, meg szar attól szerintem még nem lesz nyers a stílusom, max csúnyán beszélek. Vissza néztem direkt a régi HSZ-eim is itt... hát roszabbra emlékeztem hogy milyen csúnyákat írtam annó ide, de annyira végül is nem.
Való életben is sokat káromkodok sajnos. Viszont ez nem= a nyers stílussal.Ezek alapján meg bármit is következtetni... hát nem tudom, én úgy vagyok vele hogy ha valami nem tetszik tovább megyek. Nincs időm arra hogy ismeretleneket oktassak ki, és nem is akarok mert nem olyan vagyok. (pláne nem hogy saját célú insta képek alapján ítéljen el ahol szerintem semmi olyan nincs, se nem maga mutogatom vagy felvágóskodok.
A képeken se vagyok rajta de még a nevem vagy semmi se vezet oda hogy bárki tudná kihez tartozik az a profil.)
Na de mind1 is, én lezártam. Sorry ha bárkinek szúrja a szemét amit írok. Itt vagyok 10+ éve eddig nem sok embernek volt problémája velem, ha meg igen az általában szintén nem rajtam múlt. Ugye mint a híres Volkovy vagy kicsoda meg egy két elvont tag akik nem belém kötöttek először.[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz feri1014 #17567 üzenetére
Igen , tudom ez a bajom. Én a Forza Motorsportokból kiindulva (soha nem játszottam vele de ugye híres neves szimulátor) azt hittem, hogy azért ezt a játékot is megcsinálják valami köztes állapotra legalább.
De ez valahogy nekem nagyon nem jön be.
Tudom élményre ott az Asetto corsa vagy más, de nekem pont az tettszene hogy rengeteg féle kocsi van (alap kocsik) és szabad térkép.
Versenypályázás sose kötött le meg noob is vagyok hozzá.Köszi azért, esetleg valami alap G29 beállítás létezik? Amit érdemes belőni ?
Nem sokat használtam még a kormányt.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
-
Kiskokó
veterán
válasz Kiskokó #17552 üzenetére
Egyszerűen nem értem mi a probléma, ami alapján nem tudja az egyedi színeket össze szinkronizálni online a játék.
Azt sem értem miért dob le azonnal Onlineból ha nyomok egy alt tabot.Annó mikor megvettem a játékot, nagyon sokat szórakoztam vele és nagyon felidegesített, hogy ennyi pénzért egy Microsoftos játék nem tud rendesen működni egy Microsoft operációs rendszeren, saját Microsoft szerverrel...
Amiket annó ajánlottak mindent beállítottam megcsináltam de semmi.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
válasz ansell #17554 üzenetére
Őőő. Köszi beléd is.
Először is, ennek mi köze a problémámhoz?
Másodszor, kifizettem 20ezer forintot egy játékért ami nem működik az atya úr istenért sem
megfelelően, úgy gondolom jogos a felháborodásom.Harmadszor, milyen indokból kellet ezt a megjegyzésed ide tenni? Valami e......................(inkább nem írom le tudod te mire gondolok)...................i vagy aki itt éli ki magát? Vagy milyen okból nem tudtad türtőztetni magad, hogy ezt ide leírd?
Kérlek erre mindenképp válaszolj MI volt az OKA, hogy ezt mindenképpen szóvá kellet tenned
(Ezt már direkt írom ilyen stílusban mert nem fogok jópofizni annak aki ilyet a semmiből benyög nekem -tárgytalan mert kimoderáltam magam )Negyedszer, pár képből, az általam csinált 1-2 kaja stb, amit amúgy magamnak töltögetek fel mint láthatod nem a követés gyűjtés a cél stb teljesen magáncélú az instám, ebből te mi alapján szűrsz le bármilyen következtetést?
(Tuti valami igazi ................. vagy és "köcsög Audis" vagy valami hasonló csodás dolgot vontál le abból a pár szerencsétlen képből, lehet a Teslával van bajod vagy csak alapból egy tipikus irigy undor magyar vagy, végül is nem számít.)Így kell egy hozzászólással, teljesen hiteltelenné és unszimpatikussá tenned magad.
Ha lenne egy kicsi eszed, releváns hogy az nincs,akkor nem jutna eszedbe ilyet leírni mert ezzel csak magadat járatod le, ez a saját "bizonyítványod".| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
na jó... ez a játék kikészít.
Hogy a faszba tudom uninstalálni ?
Vezérlő pultban a programoknál nincs is benne...szerk .
Megvan....
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz GhanBuri Ghan #17546 üzenetére
Értem én, meg sajnos rá is jöttem... de azért ennyire??
Sima arcaddal is játszottam már élvezhetően kormánnyal...
Meg hát ez egy FORZA!!!
Mi mást nem vár az ember ha legalább nem is alapból de állítható lenne hogy kormánnyal jobb legyen... :S| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
válasz Dante73 #17543 üzenetére
Igen igen azt tudom hogy fontos a tuning, de nem akarok versenyezni. A sok élethű autó érdekelne... krúzingolni viszont lehoz hogy szar a hangjuk.
Igen ez legnagyobb vicc, hogy nem kormányra van kitalálva... pedig nekem az lenne a lényeg és FH3 szerintem jobb kormánnyal (Bár ott még a régi szoci kormányom volt)
SZOTYI - Ma felrakom a FH3-at és ha tényleg jobb megveszem én is meg neked ajcsiba a 3-at és csapassuk azzal!
-
Kiskokó
veterán
válasz CJ4567 #17541 üzenetére
Na ezt megnézem köszi. Annó mikor megvettem, vadi új gépre új Win-el került fel a játék.
Ultimate verzió de a kezdetek óta szar... nagyon sokáig baszakodtam, Teredo beállítások meg az Xbox társkonzol alkalmazás meg minden szarral próbálkoztam de egyszerűen nem megy jól.Az más hogy a tuning milyen volt benne... én ezt az FH4-ben is fölöslegesnek tartom. Én a gyári kocsival akarok kocsikázni nem, hogy fogok egy Ferkát vagy Lambót vagy bármit és akkor xy motor meg összkerék meg stb... azért ez elégé nem reális, hogy a százmilliós kocsikat "tákoljuk" át bármilyen motorosra és akkor 1500 lóerősek az autók stb... hagyjuk már..
értem én hogy ez verseny játék de, engem ez a része ennyire nem érdekel.
Ha olyan kocsik lennének oké.. de Pagani meg König meg bármi super car és akkor motorokat cserélgetünk meg stbAlap erős, alap autók fizikája szerintem jobb volt az FH3ban. De felrakom már újra és esküszöm megnézem mert azzal se játszottam sokat mert ott még nem volt kormányom.
Új gép vételnél vettem egy G29-et és felbuzdulva az FH4-et de eddig bazi nagy csalódás volt.
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz stillmatic #17469 üzenetére
Sokkal jobb a FH3 hangban és fizikában, pláne hogy az FH4 teli van más buggal is.
Azóta se jó nekem se az Online... nem szinkonizálja le a kocsik egyedi színét. Ha alt tabolok a játékkal ledobo online azonnal, vagy épp fel se enged online.. vicc ez a játék...
Egy reinstall esélyt még adok neki... de hatalmas csalódás..
-
Kiskokó
veterán
Köszi mindenkinke, egy reinstallt még megérdemel ez a foshalmaz nálam de hogy a Wint nem teszem újra miatta az is biztos.
Régebben írtam ide, minden fos nálam ezzel a játékkal kapcsolatban...| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
Helló Gyors kérdés
Újra akarom rakni a Forza Horizon 4-et. Eredeti persze. Mit kell kimentenem és honnan hogy megmaradjon a mentésem? (az a kevés kis fos )
Kösz
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz Nyethuszar #12518 üzenetére
Írtam szerintem már ide hogy SaabePHHU
de a napokban nem voltam fent, lehet nem is megy az online....Te vagy már a Néma..... Gyere TS izibe. vagyis 1 óra múlva mert most kaját csinálok.
GTA-s topciban ott a TS cim
ha nincs meg írj privátban.[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz MrTwister #12472 üzenetére
Fú most hirtelen meg nem mondom már, de a T-onlinos internet dolognál volt még pár olyan amit inkább beállítottam, hátha itt is számít, én digis vagyok.
Illetve routeren is engedtem ki protokat stb... de amikor van kedve jó amikor nincs nem. Általában nincs kedve...Majd ha lesz időm megkeresem
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
Nekem amikor jó volt 2 napig, akkor is ugyan így volt, hogy a gépházban jó volt az Xboxnál nem...
akkor bezzeg 2 napig mégis ment.Arra mi a megoldás hogy ha WIN gombbal vagy alt+tabbal lépek asztalra nem vágjon ki offline azonnal?
köszi
-
Kiskokó
veterán
Nem, ezres Digi.
Nat mögül ki szedetve magam.Az a helyez most, hogy a gépház - xbox hálozatnál minden tökéletes. De az Xbox társalkalmazás - beállítás - hálózatnál, a csomagveszteséget 100% nek írja.
wtf ?Na meg ez a máshogy látszódnak a színek... ?
Azt nem értem mi változott, semmi se, és 2 napig jó lett miután a Nat ot elintéztem a szolgáltatónál, aztán most megint nem.
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
Na eljutottam addig hogy ez a gyönyörű Horza Forizon XD most már néha fel is megy online.
Arra a problémára megoldás, hogy nem helyesen látom a színeit mások kocsijának?
Ez a gyengénlátó pöcsöm ki van kapcsolva stb... érdekes, először Dawenel se volt jó de utána igen.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
Persze, hogy nem mondom el
Ma még megpróbálom azt a szart amit találtam ha akkor se lesz jó akkor írok nekik.
Csak most egyéb más problémáim vannak
Kicsit gyomoridegem van, hogy a kész udvaron lerakott térkő felét most bontják épp vissza...| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
Még jó hogy nem vagy a helyemben
Teszi a búbánatos , tajtékos édes kis f...szom
Vadi új a WIN 3 hete tettem fel.Találtam amúgy azóta más megoldást a neten, ma talán lesz is időm nekiülni is kipróbálni.
Meg a Májkrofosnak is akarok írni egy kedves levelet!| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
Elegem van ebből a fos játékból.
Mindent beállítottam. NAT mögül kivetettem magam a szolgáltatónál. az Xbox alaklmazásban a hálózat részen mindent tökéletesnek ír a kapcsolatban.
De egyszerűen nem neged fel, a fentebb linkelt hibaüzenetet dobja és "nem elérhetőek a szerverek"....
-
Kiskokó
veterán
válasz szTotyy #12348 üzenetére
Azt hol tudom megszerezni ?
Kéne valami privát discord vagy ts ami akár GTA nak is jó lenne.
Vagy van ilyen ?Ma szerintem csak 10 felé tudok felmenni.
XBOX állapotnál végre mindent rendben ír. de fel még nem léptem de muszáj jónak lennie.
Dawe : majd csak valamikor !
-
Kiskokó
veterán
Na úgy néz ki hogy kivettek Nat mögül a szolgáltalónál, végre jó lesz!
Este csapatási ? Persze én nagyon kezdő vagyok van egy jóféle RS6-om, mert a név kötelez meg tavasz van épp| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
Helló
Srácok, van kapcsolat a szerverrel az xbox appban.
Videó alapján megcsinálni se tudom mert működik de a NAT állapotnak : Mérsékeltet ír., frissités minden megvan.
szóval sehogy se akar jó lenni, de most beugrott hogy ez új Digis szerződés, tuti natolva vagyok szolgáltató által, régen is valami gebasz volt ezzel és akkor is szólnom kellet hogy vegyenek ki nat mögül
.Remélem az magoldja majd
Köszi a helpet| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
Napot!
Na tegnap későn értem haza stb. Egyelőre az a tényállás, hogy lefrissítettem a Win-t a 1903-ra és ehhez elérhető minden frissítést felraktam.Ma elindítom a Forzát és meglátjuk mi lesz.
köszi
Helló| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
válasz szTotyy #12223 üzenetére
Azt írja már nincs frissítés támogatás rá...
Be vannak amúgy kapcsolva az előző gépen is úgy használtam 2 évet, személyre szabva és nem volt velük gond.Ma le se bírtam indítani a Forzát...
Majd meglátjuk.
Írok privát.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
válasz Ventur@ #12217 üzenetére
helló
Hát nem látom hogy Forzát írna valahol de érdekes, hogy múlthét péntek óta, felír egy hibát 1 percenként... több ezer hiba van Ezt írja
"Nem sikerült a szoftvervédelmi szolgáltatás újraindításának ütemezése a(z) 2019-07-20T21:46:15Z időpontra. Hibakód: 0x80070002."Ez mi a franc lehet ?
-
Kiskokó
veterán
MI a gyíkom van?
Parancssorban lefutottam mindent, Gpeditben is beállítottam mindkettőt, routeren, win tüzfalon kiengedve a port 3544... és most már legalább felenged solóba előtte odáig se, és ezt az üzenetet adja ha online mennék.
WTF baja van ?
ja Gépházban xbox szerver állapotnál is minden jó. 170es ping
Ezután újra csatlakozni se enged hanem kapásból azt írja , hogy nem elérhetőek a FH szerverek.
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
Halló
Lenne pár kérdése.
Ma elkezdtem kicsit tolni... az Ultimate kiadás miatt kaptam valami 49 ingyen autót ?
Átírtam az X box live nem de a játékban még mindig a régi írja, miért?
utolsó miért nem tud kapcsolódni a szerverhez?
Azt írja mindig hogy probléma van a szerverekkel ezért soloba tesz. ?
Köszi| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
Hallod jó hogy beszéltük az akciót kb 1 napig élt még utána. Azt hittem valami kamu "mindig pont másnap jár le" akció de nem.
Így meglett 17K ért 28K helyett!Ma nemjó max holnap délután.
Most kezdek szeszelni este meg jönnek át haverok meg asszony, grillezünk.
Meghát sehol se tartok Van egy Audi TT-m amivel 1 egész versenyt mentem| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
válasz Micsurin #12200 üzenetére
Átírtam. Értem köszi akkor megnyugodtam. Nem értettem mi a franc ez. Ekkora marhaságot
Köszi köszi
SaabePHHU néven elérhető vagyok fent nyugodtan vegyetek fel Friendnek vagy nem tudom itt hogy működik.
Sajnos mostanság még kevés időm lesz játszani. De
várom majd a PH-sokat! Pláne Tottyt meg Dawe-t na meg Lepkét GTA PHHU for a life!| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
Halló
Megvettem az FH4-et Ultimateben.
Amikor vásároltam rájöttem, hogy már volt Microsoft fiókom.
Ebben nem volt semmi fura, nincs idegen eszköz stbViszont azt vettem észre hogy amikor elindítottam az játékot akkor nem kért tőlem semmilyen felhasználó nevet.
Lenyomtam az első kört aztán a menüben kilépve jobb felül (meg már mikor a játekon belül jelentkezett be az Xbox fiókba (nem is értem miért Xbox fiók .. sose volt szóval egy pillanatra már ott is láttam) a felhasználónevet
ami pedig : Pinchlattice 2
Na már most ez így rendben van? Ezen lehet változtatni? Ha igen hol? És miért ezt írta be magától ?
KösziRánéztem most, külön az X-box profil (ami a microsoft fiókkal jár?) annak a neve ez a Pinch Lattice2. De miért?
Én soha nem használtam, soha nem volt X-boxom. Ezen kívül nem látok semmi furcsát és emailre se jött soha semmi mintha feltörték volna a fiókot.. hmm[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz Nyethuszar #11998 üzenetére
Globális felmelegedés van.. inkább kihalnak mint terjednek Na majd discrodolok már csak baj van... a rendszer nem úgy van összerakva a házban, hogy a mikrofont a szobában betudjam dugni
de majd megbesz| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
válasz Nyethuszar #11994 üzenetére
Dikk még egy Pingvin Totty mellett
HahaJa az lesz amúgy veszek egy g29-et lassan.
Nem még nincs meg se a 3 se a4 de majd a 4 -et megveszem. de Mondtam is annó. Szerezz egy jó kis magán TS-t vagy hostolok én a gigás netemmel Lehet Ts szervert hostolni?| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
helló
Kiakartam próbálni a régi Logi Formula EX kormányom a horizon3-al.
Utánanéztem, letöltöttem ami kell (Xbox 360 cucc meg valami xoutput program)
Na a bajom az hogy ezzel a programmal egyszerűen nem tudom beállítani rendesen azt a vezérlőt amit ez a program emulálna...
Hogy melyik axist hova kellene állítanom stb.
A Win beállításban a kormány beállításoknál se tudom kiíratni melyik gombnak mi lenne a száma stb...
Tudna ebben valaki segíteni?
Köszömöm| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
Nincs 1 éve se szóval nem rég ja
köszihogy lehet így elbaszni egy játékot bal oldali közlekedéssel?????
Még nem volt alkalmam kipróbálni, lehet leszedem a demot vagy egy "demo verziót" megvenni úgyis csak év végén fogom mikor meglesz az új VGA.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
Hello a Forza Horizon 3- az mostanság jelent meg igaz ?
Ez az első rész horizonból ami megjelent pc-re ?| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- DIGI Mobil
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...