Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Szabi=-
tag
6 órája írták twitterre
"We'd like to let the community know that the store team has root-caused the issue that is causing some players to not have DLC working in-game on Windows 10 PC's. The fix has been verified using a few players, and they are preparing a script that will correct the problem for all impacted players. We'd like to thank everyone affected for their patience and apologize for any inconvenience caused."
szóval majd egyszer lesz valami, streamelni meg prómózni kenblokkal van idő.. remélem legalább lesz lehetőség újra kezdeni a játékot
-
cyberkind
félisten
-
mcwolf79
veterán
Hova menti a játék a mentéseket?
Vagy fel van töltve felhőbe valahova a MS szerverekre?
Ha újrarakom nem szeretném elejéről kezdeni. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
nubyy
aktív tag
válasz
ForRedGlory #477 üzenetére
Kijelzotol fugg. Neked 144-es monitornal azok vannak, akinek 60-at bir annak 60/30 van, 120-nal 120/60/30 stb.
A VSync ezeknel a frissiteseknel mukodik rendesen. -
cyberkind
félisten
válasz
ForRedGlory #485 üzenetére
F*sza, akkor úgy tűnik, hogy az elővételesek szopták be.
-
cyberkind
félisten
Azt se feledd, hogy a 6 autócsomagon kívül nem ad többet a Car Pass, és így van egy tippem, hogy a jó verdák mikor jönnek.
Egyébként a másik DLC szinte biztos, hogy a Halálos Iram 8-hoz fog kapcsolódni tavasszal csak most a kezdetben se adják ingyen mint a 2-nél.MSAA-t kapcsold ki, FXAA-t meg be és nagyon jól megy a játék, csak az autosave-nél van dropp.
-
gali777
őstag
válasz
cyberkind #479 üzenetére
Ultimatesek 10 dolcsival olcsóbban vehetik, "csak" 25 dolcsi... hát kösz szépen
Meg se jelent még szinte a játék, droppol össze vissza az fps, sok mindenkinek nem megy a vip se, ki fagy, nem csatlakozik stb. de a legfontosabb, hogy lesz season pass... That's the spirit.
Amúgy ha online vagyok egyedül egy privát sessionben, akkor nincs a sok drivatar, elég tűrhető úgy az fps, annyira nem droppol.
-
cyberkind
félisten
válasz
ForRedGlory #480 üzenetére
Nálad megy a VIP-s dolog?
Korona van a neved után meg duplapénzt kapsz ha pénzt pörgetsz ki. -
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #477 üzenetére
agyadban=agyatlannak (csak iPhone 7 jobban tudja, mit akarok írni...)
-
ForRedGlory
félisten
Melyik agyadban sikerült belőni az fps korlátot ezekre az ertekekre?
35-48-72-144?
Amúgy a gépen 1440p Ultra és dinamikus optimalizacio mellett 72 fps 95%-ban megvan.
60 alá nem is nagyon néz be, bár vsync miatt tök mindegy.
-
sulu1701
aktív tag
-
Csapoati
nagyúr
Láttatok már színváltós autót? Az úton egy ezüst Mazda 3 jött szembe és amikor koccantunk, hirtelen pirossá vált.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
cyberkind
félisten
Na én újraraktam a játék, de semmi se változott, se VIP, se CAR PASS, ez a lehetőség kilőve.
-
Maxtreme
addikt
Arról már van hír hogy pontosan mikor várható a demo? vagy coming soon...
Én azért vásárlás előtt kipróbálnám. -
Keller16
aktív tag
"just got off of support chat with microsoft and was told the problem has been fixed and you should have vip access and DLC cars within a few hours. i asked for a refund and then do the re-buy but they said no need since its been fixed. i was told by support the reason some people have access and others didnt was because of a data congestion that made some users not be able to connect and they have expanded their system to fix the problem
now this is just what i was told, could be BS, could be true. i guess i will find out in a few hours"
De szép is lenne, ha még ma megoldódna. Álom, édes álom.
-
sulu1701
aktív tag
válasz
bulikavagyok #450 üzenetére
Köszönöm megvan
Aki tanyanettel töltötte le 1,5 napig annak jobb megoldást még nem olvastatok
-
AdluAn
tag
Nem kell refundolni. törlés és újra le kell tölteni az egészet utána 100% hogy jó lesz.
-
mcwolf79
veterán
Kedden jelenik meg hivatalosan a normál játék. Akkor szerintetek várható hogy megoldódik ez a dlc mizéria? valahol olvastam, hogy ezt mondták a fejlesztők. Mert akkor nem vacakolok ezzel a refund-dal, hétvégén ahogy néztem amúgy sincs support.
-
Keller16
aktív tag
Tömegesen refundoltatják a játékot, majd veszik meg újra és ez tényleg megoldja a hiányzó DLC-k kérdését. Én is megtenném, de amikor elindítanám a chatet, a nevem rublikái kitöltetlenek és szürkék és így nem enged tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Otthoni időjárás-állomás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- ELADÒ: MSI RTX 3060 TI GAMING X
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 27" P2720D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI 1 év gari - 3db elérhető!
- Acer Nitro V 15 // Ryzen 7 7735HS // 16GB DDR5 // 1TB NVMe // RTX4060 8GB GDDR6 // 1.5 év gari
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest