Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juhaszatti
addikt
"Imádom, amikor ilyen tök random oldalakat osztanak meg velem, amiket most látok életemben először, és elvárják, hogy kezeljem megbízható forrásként."
Egész nyugodtan hozhatsz (szerinted) megbízhatóbb forrást cáfolatként.
"Amúgy meg nem tudom, hogy vág ide a TELJES piac növekedése."
Úgy vág ide, hogy a Gamepass ezen a piacon működik. Ha növekszik a piac, akkor növekszik a célközönség is."Mit látsz pl. a streaming platformok esetében? Olcsóbban adják, ha több a felhasználó? A Netflix a legnagyobb. A logikád szerint akkor miért nem a legolcsóbb?"
Nem azt mondtam hogy két platform közül az az olcsóbb ahol több a felhasználó. A logikám szerint szóba se került ilyen.
Azt mondtam, hogy nem 1 emberre vetítve kell magasabb profitot elérniük mint korábban, hanem összességében. Senkit nem érdekel hogy Átlag Józsi mennyit fizet a játékokért. Az a lényeg, hogy mennyi a profit a negyedév végén.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az utóbbi évek legnagyobb sikerű Xbox-exkluzív játéka most nagyszerű formában, minden extra tartalommal ellátva, sőt, kicsit megszépülve látogatott át PlayStation 5-re.
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest