-
GAMEPOD.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
orc88
őstag
StW:
Ezt érdemes pletykaként kezelni, de nagyon sanszosA Hero Loadout patch után kapunk majd a szintünktől függően 2-6 kupont.
A kuponokat arra használhatjuk majd, hogy a Collection Bookból lehívjunk régebbi Event hősöket, amiket alap esetben nem tudnánk megszerezni."Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
orc88
őstag
"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
markknight
veterán
Holnap minden kiderül.
-
zolee06
tag
Sziasztok!
Vettünk egy ps4-et ! A problémám hogy ketten nem tudunk játszani,egyenlőre ! Én pc-vel a lányom ps-el! Meghívom és berakja hozzám de indításnál ezt írja ki:
There was a problem determining if you need an update! You may or may not need an update!
Ez valami frissítést akar ha igen akkor mit ?
[ Szerkesztve ]
I7-4770 CPU 3.40Ghz 2*8-2*4gb Ram Geforce GTX970 Epic: Zotyius
-
orc88
őstag
-
orc88
őstag
válasz
markknight #2592 üzenetére
-
markknight
veterán
Awaken beasts
Of fire and ash
Battle it out
And loot the stash.
2 days to Season 8. -
markknight
veterán
VAU!!
Ha összerakjuk a két képet, akkor ebből tényleg halálfej lesz
[ Szerkesztve ]
-
pulffy
őstag
válasz
maximilian4 #2589 üzenetére
Halál komoly, először nekem is ez ugrott be
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
maximilian4
addikt
-
zolee06
tag
Sziasztok!
PS4-re ha nincs rajta hogyan,honnét tudom letölteni a forniteot ?
-
orc88
őstag
Nemsokára vége a szezonnak, ne felejtsétek el fejleszteni a Prisoner skint
Térképes segítség az összefoglalóban. (A fejlesztéshez azzal a skinnel kell elindítani a meccset.)"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
orc88
őstag
Ez esetben szerencséd van, úgy néz ki, hogy a 25 bónusz tier csomagot is meg lehet majd vásárolni, ráadásul akciósan.
Reddit AMA, lehet csemegézni.+ Repcsi vault S8ban
-
orc88
őstag
válasz
Hzoltan969 #2575 üzenetére
Este leszek online, vegyél fel ha gondolod. Ha többen összegyűlünk squadot is mehetünk. Discord link összefoglalóban.
-
Hzoltan969
tag
Keresek játszópajtit az overtime friend challenge-ekre.
-
válasz
sityuka89 #2571 üzenetére
Itt: Get Fortnite
pulffy: Február 27.-éig, 28.-án pedig kezdődik az új évad, Season 8
[ Szerkesztve ]
Logitech G203, RBG-s egér mindössze 7k-ért ---> https://hardverapro.hu/apro/logitech_g203_slch/hsz_1-50.html
-
pulffy
őstag
Collection Book-ban ki hányas lvl-nél tart?
-
sityuka89
tag
válasz
scyllafren #2 üzenetére
Sziasztok! olyan kérdésem lenne, hogy a Fortnite, az Pc-re is ingyenes, vagy csak Xbox-one-ra?
Előre is köszönöm a választ! -
pulffy
őstag
Az a challenge amivel ki lehet farmolni a season 8 az meddig lessz bent?
-
zolee06
tag
Sziasztok!
Ezt a küldit hogy tudom megcsinálni
collect coins in featured creative island
-
pulffy
őstag
Gift rendszer meddig pessz bent?
-
markknight
veterán
Szerintem tuti lesz valami amit meg lehet venni, de majd meglátjuk. Lehet jön még valami extra a battlepass mellé. Ám nekem jó lesz a sima, mert csak pangás volt az után, hogy kitoltam a bp-t. Viszont ezt a 3 naponta új challengek stílust meg tudnám szokni.
[ Szerkesztve ]
-
Årpi
őstag
válasz
markknight #2558 üzenetére
Hát ja, az elérhető 12 küldi kész, a Reach battle pass tier 47 meg adott már
Bár én most a nagyobb (2800?-as) Battle Bundle packra hajtottam volna mert végtelen Vbucksom van most
Nem tudom az ingyen BP miatt most lesz-e ilyen csomag, tiereket 150-ért nem éri meg venni..
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
markknight
veterán
Az utolsó négy is könnyû lesz:
-Reach battle pass tier 47
-Outlast 75 opponent in a single match
-Play matches of driftin with a friend
-Thank the bus driver in different matches -
markknight
veterán
Fú de kihalt a mostani block. Azta hányszor kell nekifutni
-
etrop01
tag
-
orc88
őstag
válasz
markknight #2554 üzenetére
-
markknight
veterán
Nagyon könnyűek az új challengek
[link]
-
orc88
őstag
válasz
Jinxb1rd #2552 üzenetére
Utálni mindenkinek a szíve joga, ezt úgy is kifejezheted, hogy szépen letörlöd a játékot és elküldöd a fejlesztőknek a negatív visszajelzést, nem pedig fölösleges indulatokat generálva "művész" videókat linkelve, "lekakizva" a játékokat.
Tény, hogy én írtam le először a topikban az Apex szót, de az teljesen más kontextusban volt, mint az utóbbi hszek, nem tettem rá semmilyen megjegyzést, (mert ugye arra ott az Apex topik) csupán a Fortnite jövőjéről spekuláltam az Apex térnyerésének okán. Remélem érzed a különbséget.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
maximilian4 #2549 üzenetére
Nem keltek én semmi feszültséget, szállítom a tényeket. Nem csak szeretni lehet ezt a játékot, hanem utálni is, amivé lett.
Orc, úgy rémlik te írtad le először az Apex szót a topikban. Legközelebb nem kell leírni senkinek, kulakapitánynak se, hogy szar és akkor nem lesz probléma belőle, én úgy gondolom.
De részemről befejeztem, még művészvideókat se lehet már ide linkelni.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
orc88
őstag
Srácok, ne. Az utóbbi napokban csak ebből áll ki a topik. Senkit nem érdekel az Apex-Fortnite sárdobálás, mindenki játszon azzal amelyik jobban bejön neki, és írjon abba a topikba ami ahhoz tartozik. Köszi.
-
-
orc88
őstag
Holnap 99%, hogy végre érkezik a snowboard BR-ba egy spéci játékmód kíséretében, ami már hetek óta a játék fájljai között volt. Még loading screenen is szerepelt.
-
pulffy
őstag
Crossplay az a SWben is működik?
-
manu75
aktív tag
Tudnátok segíteni, hogy az stw-ben a frostnite 7-nél a love ranger jonesy-t hogyan lehet megszerezni? A play gomb hiányzik onnan is hiába van meg a fél óra a frostnite-ban nem adja meg.
-
juve600
nagyúr
üdv
van egy SAVE THE WORLD kódom,azt hol-hogy tudom aktiválni ???
-
orc88
őstag
Frissítettem az Összefoglalót a V-Buck farm tippekkel StW-höz, illetve a Prisoner BR Skin fejlesztéseit tartalmazó térképet is hozzáadtam hátha jól jön valakinek. (Egyelőre csak 2 változatot lehet felnyitni, *javítsatok ki ha tévedek* amint lesz 3. azt is cserélem)
+1 link a napi item shophoz"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
chungee
addikt
CSGO-t sajna leszavazta a társaság
Inkább TPS-el tolnánk. Hogy mennyi bajuk van igaz
-
válasz
chungee #2526 üzenetére
CS:GO ingyenes, és van abba is BR mód, szerintem jól meg van csinálva.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
orc88
őstag
-
orc88
őstag
Ha nem megy érvekkel alátámasztott mondatokba foglalva, akkor inkább ne. Ez így nem vezet semmire.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
maximilian4 #2513 üzenetére
Neked kaki fétised van?
Btw te beszéltél róla, hogy kaki. Ha nem akarsz kakilni róla, hogy kaki, akkor nem kell ebbe a kakiba bekakilni.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Draken
őstag
tegnap este videók közt láttam, hogy a prisonernek már van 4. fajtája is?! na majd maholnap..
-
orc88
őstag
Tegnap este gondoltam felnézek még 1 meccsre, de nagy meglepetésemre ismét updatet kért. Mondom rendben..
Akkor láttam meg, hogy 19 gigát ír, újra le kellett tölteni az egészet
Elég wtf, volt már valakinek hasonló?"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
chungee
addikt
Estét!
Amatőr kérdésem lenne. Hogyan tudunk haveri társasággal zártkörűen egymást ellen tolni
A társaságunk 5-8 fős béna tudással. Ezért is akarunk csak magunkkal tolni egymás ellen, mert public-ban csak esunk kelunk, az úgy nem fun
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
maximilian4 #2510 üzenetére
Újdonság ereje miatt töltötték le 25 millióan és játszottak vele egyszerre 2 millióan. Ja meg azért mert kaki.
Ja meg csak az újdonság ereje miatt kezdte el a többi multiplayer játék alább adni az üzleti modeljét, mnit például a Fortnite meg az r6 is.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
markknight
veterán
Be lehet állítani a karaktert, hogy ne legyen nála pickaxe. De nem sok értelme van, azt hittem apexbõl csórták, hogy gyorsabban fut, de nem.
-
maximilian4
addikt
válasz
markknight #2506 üzenetére
Apex csak az újdonság ereje miatt ilyen sikeres jelenleg. Én kipróbáltam konzolon és személyes véleményem szerint egy nagy kaki. Persze nem vagyunk egyformák. De ezerszer jobban bejön a TPS mint az FPS, és ez a futurisztikus világ sem az esetem, meg az sem hogy muszáj több emberrel játszani. Legalább lenne egy tetves solo mód.
Maxi
-
pulffy
őstag
válasz
markknight #2508 üzenetére
Akkor rá kell uszítani a gyereket, hogy farmolja csak szépen ki magának a season 8at...
-
markknight
veterán
Az Epic részéről megfontolatlan az ingyen Battle Pass, mert okés jól fog esni, de ebből látszik, hogy ők is félnek az Apextől, holott a két játék teljesen más élményt ad. Az Apex vs Fortnite vita pl kezd zavaró lenni a számomra, nem lehet az, hogy valaki mindkettővel játszik és élvezi? Muszáj állást foglalni és csak egy játékkal tolni 0-24?
-
Peter_06
tag
Ezt az ingyenes glidert csak ajándékozni lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Milyen processzort vegyek?
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- LEGO klub
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Latitude 7420 2-in-1 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Használt LAPTOP BAZÁR - HP - DELL - LENOVO (2 ÉV GARANCIA + SZÁMLA) Folyamatosan bővülő lista
- Xiaomi Poco X7 Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest