-
GAMEPOD.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
válasz Bazsi1987 #3899 üzenetére
Tuti hogy jól lesz optimalizálva....elég jó képességű a csapat.......bugok előfordulnak, de összességében szuper a crossplay rendszer is.......de melyik játékban nem ?
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Bazsi1987
őstag
Aki nyomja switchen irja majd meg mennyire öli meg a gépet 😁
[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
válasz markknight #3897 üzenetére
köszi !
Megnézem majd azt a lehetőséget legközelebb.
Közben PS4-en meg leért a frissítés...inditottam, de logging in után "Servers not responding"
még várunk....jó lesz az------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
GEIL
addikt
válasz Sefneni #3893 üzenetére
S10+-ról van aktiválva Ikonic skin--ed ? ( 100%-ra veszem hogy igen )
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
30z.Samu
félisten
PC-n offline a server.
Sic Parvis Magna
-
GEIL
addikt
PS4-en 9,1 Gb a frissítés....most indítottam "remote play" app-pal telóról....
-
Wesder
félisten
válasz Sefneni #3884 üzenetére
Ja, korlàtos mobilnettel nagyob finom. Kb 6 hònapja volt frissítve nàlam a jàték, tegnap este mondom ràfrissítek. Kiírja hogy 8GB. Mondom fasza Azt hittem hogy az aktuàlis ennyi, erre most reggel még 21GB... Mondom 'nyád.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
GEIL
addikt
válasz markknight #3885 üzenetére
huhúú... holnap szabi ?
-
Sefneni
őstag
"A Battle Pass-t ezentúl többféle módon tudjuk szintezni és egy új medál rendszer is bekerül. A játékosok mostantól ládák kinyitása és fák kivágása után is kapunk xp-t, na meg természetesen az ölések sem maradnak jutalom nélkül. Néhány tereptárgyat bujkálásra használhatunk és lesznek felrobbantható tartalmak."
Kezdődhet a fakitermelés
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
30z.Samu
félisten
válasz markknight #3885 üzenetére
Na ez már fokkal jobb trailer volt. Ezek lehet tényleg tekertek a grafikán, a map rohadt jól néz ki.
Elkezdett a launcher frissíteni, 14GB.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
markknight
veterán
Story trailer: [link]
-
30z.Samu
félisten
Mibe, hogy csak este lesz valami? Egyébként megnéztem a mappákat, némelyik már júliusban létre volt hozva. Az korrekt.
Sic Parvis Magna
-
Årpi
őstag
Xboxon 21GB, PC-n 16GB a frissítés. Yeez
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
Sefneni
őstag
Ezzel, ilyen formában nekem sincs bajom, sőt!
Tényleg nem mindegy, hogy a szülő csak "lepasszolja" a gép elé a gyereket, hogy foglalja el magát, vagy csak kikapcsolódási tér neki, ami mellett (vagy közben ) foglalkozik vele a szülő megfelelően.
Sajnos én azt látom, hogy sok szülőnek az a legegyszerűbb, ha a gyerek kezébe ad valamilyen elfoglaltságot (mobil, konzol stb.), a nevelést pedig ezekre az eszközökre bízza. Utána pedig kétségbeesetten hívogatja majd a Fortnite Supportot, hogy megvadult a gyerekNa de szerintem zárjuk itt ezt a témát, mert már nagyon off-ba hajlunk vele. Csupán érdekességként említettem meg, nem álszenteskedni akartam.
-
30z.Samu
félisten
Egyébként ez tök jó, hogy Te így állsz hozzá és megérted a gyerek érzéseit és a gyerkőcnek is hatalmas pirospont hogy helyén kezeli a dolgot. Az én munkahelyemen többször látom, hogy egyenesen ellenzik, hogy a gyerek játszik bármit is és szívük szerint el is tiltanák tőle. Nyilván nem tudják, mert nem tudják ezt megkerülni, de ugyanakkor elég erős ellenszenvet is mutatnak.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Årpi
őstag
Az Epic elkezdte frissíteni a Content Creatoroknak szánt tárhelyet, ahol promóképek stb. cuccok szoktak lenni, szerintem 14 perc múlva update
-
GEIL
addikt
Ebben egyetértek veletek....elég erős suliba jár, de a baráti kör ( 9 fiú ) mindenki Fortnite-ot és PubG-t játszik és jó ha "képben van" az új dolgokban is.....( Esetleg Fifa vagy autós játékok...stb)....így mindenki a körben van és marad is.....a többi 12 fő lány az osztályban....
-
pn4hvq
senior tag
Az iskolai közösség is számít ám. Ha az osztálytársak zöme aktívabban tol egy adott játékot, akkor "elvárás", hogy a saját gyereked is hasonló fejlettségi szintre jusson, mert ki fog esni (lemorzsolódni) a baráti körből, mert nem fog tudni hozzászólni a témához. Sajnos nekem ez a tapasztalatom .
-
GEIL
addikt
válasz Sefneni #3871 üzenetére
Na annyira azért függőnek lenni már ciki....itthon igyekszünk lefoglalni a gyereket és hasznosan is tölteni az idejét.... suli mellett a heti 3 fociedzés (1 korosztállyal feljebb játszik igazolt és jegyzett játékosként ...stb) .....a rendszeresség és a sport ad az embernek fegyelmet és tartást...ők most alakulnak ki...sokat számít mit kapnak és mivel töltik az idejüket.......jár velem szabadtéri edzőparkba is....stb stb.....de a játék is fontos....PC...PS4....telefon...mindenhol vannak jó játékok és kellenek is.....én is 8 éves koromtól játszok......április óta játszok vele Fortnite-ot, jó a hangulat, gyűjtjük a cuccokat stb, de neki sokkal jobban megy....nekem épités nulla...de még a lövéseim se találnak pedig nem ma kezdtem ( Quake3-ban 65-70- %-os acc.-ot tudok railgunnal még ma is).....de azért játszogatok és fogjuk is folytatni.......de megérti hogy nem az a fő dolog...nem a létszükséglet a játék.
[ Szerkesztve ]
-
Sefneni
őstag
válasz markknight #3868 üzenetére
Persze, ezeket az álláspontokat meg is értem.
Egyrészt nyilván ez a kikapcsolódása sok embernek, másrészt meg a napi rutin részévé válik, hogy hazaérnek pl. suliból és mehet a kockulás. Az elszomorító jelzőt inkább magára a reakciók intenzitására értettem. Rengeteg olyan elkeseredett szülői kommentet láttam Facebookon a hivatalos oldalnál, hogy tüntetésbe kezdett a gyerek otthon, mikor belengették, hogy tényleg megszűnik a játék. Az egyik gamer újság is lehozott ma reggel egy cikket, miszerint szülők ezrei telefonáltak a Fortnite ügyfélszolgálatnak az elmúlt 1-1,5 napban.
És mielőtt bárki elítélne, hogy leszólom a játékosokat, 23 éves dolgozó (+ egyetemista) lány vagyok, nekem is a hobbim a kockulásNot all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
GEIL
addikt
válasz markknight #3868 üzenetére
Tegnap mi tanulás és a fociedzése után pl a fiammal Fifa19-et toltuk....utána meg zenét hallgattunk, közben nyomtunk fekvőtámaszokat ...( hagy menjen ki belőle az a kis feszkó vagy ideg is, amit pl a játék miatt érez......de amúgy helyén kezeli....csak egy játék és 1-2 napot tud várni) ....őszi szünetét már kiírtam magamnak szabira, mondtam neki hogy maradok vele itthon aztán szétcsapjuk az aktuális küldetéseket stb stb...........
[ Szerkesztve ]
-
pn4hvq
senior tag
válasz Sefneni #3867 üzenetére
Gondolj bele: az én gyerekkoromban pl. azzal tudtak büntetni, hogy pl. nem legózhattam x ideig. Nekem ez anno ugyanilyen érvágás volt. A különbség most annyi, hogy a legoból Fortnite (vagy egyéb játék) lett. Saját fiamon látom (és valamennyire magamon is), hogy pl. egy könyv elolvasása "túl sok" időbe telik, míg ugyanazt a történetet film formájában 2 óra alatt ki lehet végezni. Mondom ezt úgy, hogy nekem rengeteg könyvem van és el is olvastam őket, anno könyvtárba is jártam a könyvekért, de most már annyira felgyorsult a világ és az információk áramlása olyan nagy lett, hogy nincs rá időm, nem szánok (nem tudok) egy könyvre annyit fordítani. Tisztában vagyok azzal is, hogy egy könyvben nagyságrenddel jobban ki vannak fejtve, körül vannak írva a dolgok, mint a 2 órás filmben, vagyis jóval nagyobb élményt nyújt.
-
Sefneni
őstag
Én már találkoztam olyannal is, hogy október 17, csütörtök. Bár azt már végképp túlzásnak érezném
Szerk.: Mondjuk azért vicces (és kicsit elszomorító) azokról az esetekről olvasni, hogy milyen hisztirohamot kaptak a 8-10-12 éves korosztálybeli gyerekek az egész mizéria miatt. Érdekes látni, hogy mennyire elfajulhat egy játék iránti függőség már ilyen fiatal korban
[ Szerkesztve ]
-
orc88
őstag
Talán 1 óra múlva... Több nagy streamer azt az időpontot adta meg.
"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
GEIL
addikt
válasz markknight #3864 üzenetére
Konzolokon a PC- hez képest max medium- high a látvány......finomitanak rajta ez tuti.....
-
orc88
őstag
válasz 30z.Samu #3861 üzenetére
A BP trailerek nekem szvsz. sose jöttek be annyira, ezek mindig inkább a BP kontentről szólnak, mint sem a szezon újításairól / új térképről. Ne feledjük, hogy érkezni fog még egy trailer.
Annyi biztosan látszik még, hogy a map sokkal színesebb, szerintem tekertek egyet a grafikán is.
-
30z.Samu
félisten
válasz Sefneni #3859 üzenetére
1-2-t már most lehet látni. Tud majd úszni a karakter, lesznek benne csónakok, tehát lesz vízi csata is. Ahogy láttam majd fel tudjuk kapni a társunkat is. Jó, jó, csak én többet vártam első blikkre, de lehet hogy velem van a gond és ahogy letolom az első pár meccset azt mondom hogy megérte várni, Az új mapról még mindig nem tudunk semmit.
Sic Parvis Magna
-
pn4hvq
senior tag
válasz markknight #3857 üzenetére
Lehet, hogy 10:15 Holdújév van odaírva csirkelábakkal .
-
Sefneni
őstag
-
30z.Samu
félisten
válasz markknight #3857 üzenetére
Én azon gondolkodtam, hogy lehet hogy 8-kor már lesz valami, mert akkor telik le a 24 óra. Ha tegnap este kapom ezt meg, akkor lehet fel lennék villanyozva, de most háát nem tudom. Aztán persze ahogy belecsapunk könnyen lehet hogy változni fog a véleményem. Meglátjuk, nem zárkózom el tőle semmiképpen.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
markknight
veterán
válasz 30z.Samu #3856 üzenetére
Várj még milyen játékmódok lesznek és mit fognak még változtatni. Ez a hátamon viszem a haverom és futunk áhh, ez tetszik Megkapó és hangulatos a trailer.. jaj de játszanék
Ha már kint ez a leaked valami, akkor holnap itt tuti durranni fog az új season, főleg mert itt október 15 áll.
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz 30z.Samu #3854 üzenetére
Pont ettől féltem, hogy nem fog akkorát ütni, mint amennyit vártunk rá. Már ha persze legit ez a trailer, bár nekem hihetőnek tűnik.
(#3855) pn4hvq: Ha ez az ára, akkor akár egy hétig is, de ez nekem ennyi várakozás után elég karcsú. Aztán persze majd meglátjuk mit tartogat a Season. Meg hát lényegében nekem a BP nem fog fájni semmibe, mert összefarmoltam a Vbuck-ot.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
orc88
őstag
SPOILER!
-
Årpi
őstag
A kínai counter az itteni idő szerint ma 22:05-kor fog lejárni, mert UTC szerint 20:05. Aztán ugye ki tudja, történik-e valami....
-
Sefneni
őstag
Ha minden igaz, a kínai storeban felfedték a Chapter 2 indulási dátumát: 10.15. 4:05 EST.
-
30z.Samu
félisten
Nem lesz szó szerint The end, ez biztos. Húzzák az ember agyát, ennyi. De mint írták itt korábban, jól csinálják, megmarad a hype. Bár bennem nagyobb hype lett volna ha még tegnap megtudom mi van, így is van, csak egyre nagyobb az elvárás. Most már kb csak a nagy dolog villantása az elfogadott.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
pn4hvq
senior tag
válasz 30z.Samu #3843 üzenetére
Mondjuk én nem játszom (így nekem halálmindegy), nálunk csak a gyerek ül tűkön, de átérzem a türelmetlenségét.
Az Epic részéről viszont egy szempontból jó taktika, mert rengetegen agyalnak, hogy mi várható, állandó beszédtéma -> reklám. Másrészről viszont biztosan van olyan, aki szimplán le szeretne ülni játszani 1-2 órát, és maga a háttértörténet nem érdekli. Ők gondolom most anyáznak és nem feltétlenül írnak pirospontot az Epicnek.
(Emberi) kíváncsiságom, hogy mit hoznak ki: virítanak majd valami nagyot szóló dolgot, esetleg kárpótlást adnak a kiesett játékidőért? A szó szerinti the end-et kizártnak tartom: ez egy aranytojást tojó tyúk. -
pulffy
őstag
Valaki írta hogy a Destiny 2 sem ment 24 órát. Igen így van, csak ott előre be volt jelenve 2 héttel hogy leállas lesz.
De itt... Se kép se hang. Éz így ilyen formában az Epictől egy köcsögség. Mondjuk engem nem izgat, mert nem jatszok se BR se STW egy ideje, csak úgy megjegyezem margóra.Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
orc88
őstag
Másik leak szerint a kínai Fortnite fél órája zavarta le az eventet, és most ők is a számokat látják, amiket mi is láthattunk éjszaka ~6 órán keresztül. Lehet, hogy amikor ott lemegy a "számolgatás" újra elérhető lesz a játék nálunk.
De ezeket a leakeket kezeljük helyén, mert az Epic bármikor tud módosítani ezeken az időpontokon.
-
markknight
veterán
Nekem is csak ez a bajom, hogy ezt így nem csinálhatnák. Kötelességük tájékoztatni ha előfizetője vagyok egy szolgáltatásnak. Az STW-öt én is megvettem és nem 10.000 forintot öltem a játékba annó. Valszeg 4 fele lesz valami promó (elmaradt az új évadpromó is most)
[ Szerkesztve ]
-
pn4hvq
senior tag
Kicsit megfordítom a dolgot: én megvettem a StW-öt pénzért, tegnap este óta nem tudok játszani vele. Miért nem? Miért nincs egy szó sem a kiadó, sem a fejlesztő részéről, hogy miért nem tudom használni a megvett tartalmat és mikortól lesz elérhető? Bár meglepő módon nem olvastam el az EULA-t, így lehet, hogy x órás leállás szerepel benne.
Nem flamekeltés a cél, csak hangosan gondolkozom . -
pulffy
őstag
STW se megy?
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
30z.Samu
félisten
válasz markknight #3827 üzenetére
Pont ez a lényeg, azért van a fekete lyuk, mert a sötétben tapogatózol. Nem tudod mi van vagy mi lesz.
Sic Parvis Magna
-
Wesder
félisten
-
GEIL
addikt
Mondjuk én személy szerint elbírnék belőle egy kibővített, OFFline is játszható változatot...tőlem lehetne akár 150 Gb is cakk pakk....de pl Single player módban belépve STW és BR és CREATIVE ugyanúgy....csak konfigolható botrendszerrel...időlimit, fraglimit...testreszabható szabályok...játékmódok és pl az eddigi 10 season ( map-ek ) közül szabad választási lehetőség.....persze LAN-on ez lehetne játszható is akár.....aztán mellé jöhet az új Season, új map....ONline Multiplayer módban.........akár egyszer 20.000 Ft-os áron cakk pakk minden egyben......
csak egy kis eszmefuttatás....
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
Szerintem ebből valóban csak holnap lesz valami. Mindenesetre valami infót illene már kidobni.
-
Sefneni
őstag
Kíváncsi vagyok mi fog ebből kisülni én tegnap olyan 60-90 percesre saccoltam a leállást, de így, hogy már ~16 órája a semmit nézzük, kezdenek nőni az elvárásaim.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Amugy ezek a talalgatasok meg remhirek h vajon folytatodik-e teljesen feleslegesek (ugy altalanossagban mondom) hiszen mar kiszivargott napokkal ezelott az App Store-ban a Chapter 2 kiiras.
Live-Die-Respawn
-
30z.Samu
félisten
Igen, várom én is az új filmet, nagy fan vagyok. MK 11-ben volt Trial weekend, gyakorlatilag amiatt töltöttem le, mert azt mondták játszható lesz. De nem volt... Bár ha már letöltöttem kipróbáltam a játékot, tetszik, majd Karácsony környékén benevezek rá. Én is tervezek hangolódni az új filmre, más nem a T2-vel, mert ha azt vesszük, annak lesz a folytatása az új.
Ha a játékban lenne egy ilyen event és lenne T-800 skin instant get lenne.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
GEIL
addikt
válasz 30z.Samu #3816 üzenetére
hmm...s milyen véletlen hogy ez jutott eszedbe, én meg szombaton Terminator-t néztem, tegnap este pedig Terminator 2-t......( 1-2 évente meglesek minden "klasszikust" )
Ősszel jön az újabb Terminator film, igen.......Mortal Kombat 11-ben pedig most a napokban debütált mint "vendég karakter"....Amúgy az ötlet jó...
[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
szia !
Vagyunk páran innen a fórumról a "40"-es korosztályból, akiknek 10 év körüli gyerekeik vannak.......együtt játszunk a srácokkal...stb.
Minket is foglakoztat szerintem, hogy mi is lesz a "jövőben".
Egyenlőre 100%-ot még nem tudni, de abban teljesen biztos vagyok hogy folytatódik a játék....több millió játékost és rajongót nem hagynak cserben....ahhoz túl jól ment ez a szekér is. Srácokkal meg kell addig értetni, hogy mi sem tudunk többet.....várni kell.------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
orc88
őstag
Egyetértek, tényleg nagy függőséget okozott az én ismerősi körömben is sok gyerkőcnél, ez tény.
Ezt használják ki azok a Youtuberek, streamerek, weboldalak akik a klikkekért bármit képesek "megetetni" a fiatalabbakkal.
Lásd: "vége lesz a Fortnitenak"Más:
A fekete lyuk által dobált számokat ha behelyetesítjük a Visitor hangfelvételeibe, akkor a jelölt szavak egy újabb értelmes mondatot adnak ki:”The nothing is now inevitable"
-
pn4hvq
senior tag
Mint fentebb szóba került, az én fiam is 10 éves, természetesen néztük az eventet (más videos streamelésén keresztül, mert nem lépett be időben, aztán már nem is engedte), ma reggel már körbenézte az ő érdeklődési köreiben, mik a fejlemények. Már látott olyan (vélhetően) pletykát, hogy valami epic games-es fejes nyilatkozott, hogy nem lesz folytatás. És a 10 éves gyereket ez komolyan foglalkoztatta, hogy megszűnik a játék. De mondtam neki, hogy nem valószínű, mert sokmillióan játszanak, tegnap is 4 millió felett nézték, kizárt, hogy mindenféle bejelentés nélkül befejezzék a játékot és lekapcsolják a szervereket (arról nem is beszélve, hogy pl. a StW fizetős volt). Akkor már bejelentenék, hogy nincs több fejlesztés és lecsengene a játék idővel.
De a lényeg: komolyan foglalkoztatja a gyereket a téma, hogy mi lesz a továbbiakban. És feltételezem, ezzel nem az én gyerekem van egyedül.
Nem kifejezetten erre a játékra vonatkoztatva, de elég komoly "függőség" tud kialakulni egy-egy termék kapcsán már a gyerekeknél is. -
GEIL
addikt
-
orc88
őstag
válasz 30z.Samu #3803 üzenetére
A 4. szezon közepén volt egy nyilatkozat, hogy az Epic akkor már a 8. szezonon dolgozott.
Profik, tuti, hogy mindent már jó előre elterveztek.
Az is ezt bizonyítja, hogy képesek voltak a Twitterrel és a Twitchel is előre egyeztetni, hogy rejtsék majd el az összes eddigi tweetjüket, illetve töröljék egy időre a Fortnite kategóriát Twitchről.Ez mind a hype része, és látjátok működik. Még itt a topikban is mekkora lett a forgalom
-
-
30z.Samu
félisten
válasz markknight #3802 üzenetére
Jaja, én is vártam fél 12-ig, bár 10-ig terveztem. Szerintem 1,5-2 óra bőven elég lett volna erre, bár lehet tényleg még nem lettek készen teljesen és azért is húzzák a dolgot.
Sic Parvis Magna
-
markknight
veterán
Én is 11-ig fent voltam, sokan meg még mindig streamelnek. Valami infót dobhattak volna a pénzemèrt..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest