Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
Még szerencse, hogy nem te hozod a szabályokat.
Én erre annyit mondok, hogy találjanak ki mást a dpf helyett amivel nincs ennyi probléma.
Ha tudnád hány ilyen autó van az utakon... Pesten kb nincs olyan taxi amiből ne lenne kiszedve egyszerűen nem bírják a kis távok miatt. Tehát ha ez a dolog jól működne és nem lenne vele probléma, akkor hozzá nem nyúlnék én se elhiheted, de ilyen hogy hígítja az olajat és károsodik a motor miatta én nem hagyom.
-
Atlantis
veterán
Erre még a gyár se tudna válaszolni, annyira újak azok a motorok. Pár év és kiderül. Én nem biztos, hogy vállalnám a kísérleti nyuszi szerepét...
Amúgy városi használatra minek Mondeo méretű autó? Rövid távon egy Fiestában is el lehet férni...A másik, hogy dízelt se vennék városi használatra, oda szívó benzin vagy hibrid való. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Robotporszívók
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G8: i7-10610U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest