Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoger
tag
Én mannolt már csak max a simsonom váltójába teszek. Nem tudom milyen indíttatásból egyszer raktam a régi 1.0 swiftünkbe. Hidegen nagyon szépen kerepeltek a szelepek vele. Eneossal soha.
Csoda, hogy mállanak az olajba futó szíjjak, gondolom rakják mindenbe végül is jó az bele "szeretik az ügyfelek".
-
kcsa
veterán
Én személy szerint a Fuchsnak jobban hiszek a gyártói elvárások betartásában, de használtam Mannolt is.
Az olaj részben hitéleti kérdés. Van márka aminek jobban elhiszed hogy teljesíti az elvárásokat, vagy hiszel benne hogy jobb mint a másik. Azért hit, mert átlag felhasználó mint én, nem tudja összehasonlítani a vegyi összetételt, meg a mechanikai paramétereket amiket a gyártó előír.
Öregautóba simán beleraktam Mannolt, azok nem igazán voltak kényesek olajra, nem nagyon aggódtam egy percig sem, nem is volt pár évig gond azokkal az autókkal sem (aztán eladtam
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Asztalos klub
- Autós topik
- Honda topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Ford Focus 1.6 ti-vct és-vagy Mitsubishi ASX 1.6 benzin eladó!
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Alcatel TAB 10" 32GB LTE / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest