Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DeFranco #41411 üzenetére
Ma bevizsgáltattam a 4 acél felnit amit vettem, egyik sem üt és jó állapotban vannak, nincsenek görgöztetve vagy bármi, az összes pereme még gyári. Egyik kért picivel több súlyt, de az sem vészes, azt mondta a gumis kb. gyári szint, mert azokat sem tudják 0-ra kihozni.
Majd le akarom őket homokszórni, ismer valaki egy jó helyet esetleg, vagy nincs valakinek (pl. camelferr topiktárs) otthon eszköze (persze nem ingyé
)? Lefújást megoldom, csak nincs kedvem bíbelődni velük
-
válasz
DeFranco #41411 üzenetére
Köszönöm
Végül elhoztam őket, aztán a gumisnál kiderül, hogy milyen állapotban vannak... Ha szerintük nem okés, akkor majd vissza adom az eladónak. Ránézésre a peremek rendben voltak, semmi deformáció nem volt felfedezhető rajtuk. Baromi nehezek, van anyag bennük rendesen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thule Euroway G2 920 zárható, dönthető kerékpárszállító vonóhorogra E-BIKE-hoz is!
- THULE Euroway 944 kerékpárszállító vonóhorogra, dönthető, zárható, 2 kerékpárhoz Zuglóban
- Thule EuroRide 940 vonóhorogra dönthető zárható kerékpárszállító 2 kerékpárhoz Zuglóban
- Fagyasztó szekrény
- Fehér galériaágy, ágyráccsal, fenyőfából! De matrac NÉLKÜL!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Inno3D Twin Edge RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest