Hirdetés
Legfrissebb anyagok
GAMEPOD.hu témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
-
GAMEPOD.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK3 esetében nekem jobban bejött a Nightbreaker Laser.Fehérebb és erősebb fénye van (persze nem 2x akkora),én jobban látok vele.Mondjuk messzebb ez sem világít,de ez a foncsor miatt van,nem izzó függvénye,viszont amit bevilágít azt erősebben/kontrasztosabban látni.
Korábban volt Osram Xenon Look is,annak a fénye kissé kékesebb,azzal jobban szerettem közlekedni,de abból fél évente 1 szettet elfogyasztottam.Ebben közrejátszhat az is,hogy nincs DRL az autóban,a tompítottam meg lekapcsolhatatlan és havi 2000km körül fut az autó.
Mindenesetre mindkettő jobb fényt ad,mint az alap halogén H7.Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kutya topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- EAFC 25
- Kés topik
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Horgász topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
- Thule Euroway G2 920 zárható, dönthető kerékpárszállító vonóhorogra E-BIKE-hoz is!
- THULE Euroway 944 kerékpárszállító vonóhorogra, dönthető, zárható, 2 kerékpárhoz Zuglóban
- Thule EuroRide 940 vonóhorogra dönthető zárható kerékpárszállító 2 kerékpárhoz Zuglóban
- Fagyasztó szekrény
- Fehér galériaágy, ágyráccsal, fenyőfából! De matrac NÉLKÜL!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23+ 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest