Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barni22
tag
válasz
zoltan.bagi #17455 üzenetére
Szia.igen szakember vegezte,fordnal dolgozik 10en x éve de otthon is maszekol.december ota kuzdok vele.zartnak zart a rendszer,nem ereszt sehol.a gates termoval mentem kb 1500 km-t de nem szunt meg a dugulas, ha az van benne, legtelenito nincs rajta sehol.onnan tudom hogy nem nyit hogy - 10 ben is bekapcsolt a ventillator menet kozben is,ami 107 foknal van (szerviz menuben nezem) es nem hűti le a vizet mert nem nyit.ilyenkor kiszoktam nyomni a kuplungot, megporgetem a motort es kinyit a termo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ÚJ! COUGAR TERMINATOR professzionális gamer szék
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3568 - i3-7GEN I 4GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest