Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anaconda
tag
válasz
siddis #54101 üzenetére
Jó lett...hátha valakinek hasznos, leírom.
Alsó lengőkar csere után kicsit jobb lett, másnap kicseréltem a felsőt, még egy kicsit jobb lett, de nem lett jó. Mindkét lengőkaron a szilenten már lehetett látni, hogy kissé elhasználódott, felpuhult, az újjal szenvedtem, hogy a helyére menjen, annyira feszes.
Van itt helyben egy jó futóműves, elvittem, hogy nézze meg, ha lehet állítsa be. A hátsó kerékösszetartás és kerékdőlés nagyon gatya volt, minden pirosban, ez okozta.
Csakhogy előtte egy másik szerelőnél volt, aki elől cserélt talpast+toronycsapágyat+axiált és "beállította a futóművet", még jegyzőkönyvet is kaptam, ami az övén tűrésen belül volt, az itt totál piros volt, a szaki már az előző jegyzőkönyvből látta a szögeken, hogy nem jó.
Ez volt a 140eFt-os kátyúm egy híd tetején (domb) sötétben sunyin megbújva kb. 75-el elkapva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Bomba ár! HP ProBook 470 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" HD+ I Radeon I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Ryzen 5 4500 / ROG GTX 1080TI 11GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest