Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anaconda
tag
válasz
gabor9991 #52919 üzenetére
Ahogy én néztem ezen kívül van a szíj, de meg fogom nézni mégegyszer. Még ott tartok, hogy a pár héttel ezelőtti égéskimaradás problémát sikerült elcsípnem pénteken úgy, hogy vettem egy kézi diagnosztikát és amikor a pályan előjött a hiba, gyorsan rádugtam. Az egyik lambda szonda tutira rossz volt, ma raktam bele a gyári újat, mentem vele kb 20km-t pályán hiba nélkül. Szóval ez még csak a jövő zenéje 😀
Szonda cserekor a gyújtótrafó alatti szenzort lehúztam, bebandázsoltam a vezetékét, mert egy helyen hozzáért valamihez, a szenzor közepében állt a víz, vagy az olaj. Olajnak tűnt, körülötte minden porszáraz csak a szenzor csatlakozója olajos, lehet befújták valamivel...meg olaj arra szerintem nem is megy.
Szóval fontossági sorrend...igazából a szíjam is vadi új, kb 3000km van benne, szerelő rakta fel, de amióta felrakta gyakran nyikorog, előző szij nem. Szóval leszedem, meg kell nézni a generátor, vízpumpa (szintén új) nem-e szorul, a klímakompresszort kézzel is lehet forgatni amikor a motor áll és a mágneskuplung nyitva van. Régi szíjat meg már nem rakom vissza 3400ft az új Conti.
Aztán persze a kipufogó is kifúj egy picit a hátsó dob összetételnél, új dobot raktak rá eladás előtt, a kép is összeállt, valószínűleg a katalizátort kifújta nekik és csörgött...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Kerékpársportok
- Mini PC
- Opel topik
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i7-8GEN I 16GB I 1TB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest