Hirdetés
-
GAMEPOD
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiben1
tag
Üdv!
Tudja valaki, hogy sok repülőterén miért csinálják meg úgy a kifutópályákat, hogy keresztezzék egymást? Sok kifutópálya esetén (3felett) még érteném is, de vannak 2-3 kifutópályásak is amik így épülnek.
Ez csak úgy eszembe jutott több mint 150 Air crash investigation rész után. -
csiben1
tag
Sziasztok!
Fsx:se-hez tudtok ajánlani pár ingyenes kiegészítőt? Eddig még teljesen szűz volt, tegnap raktam fel pár free sceneryt az lhsimulations-ról és eléggé megtetszettek. Igazából minden érdekel. Illetve fizetős dolgokat melyik oldalon érdemes nézegetni? Mik azok amik nagyon ajánlottak? Repülőgépek, sceneryk, repterek, minden érdekel
Előre is köszi! -
csiben1
tag
válasz
Korcsii #13619 üzenetére
A szerkesztést nem olvastam. A ruddert lehet trimmelni, viszont akkor is elkezd húzni az ellenkező irányba. Igazából már nem tudom mit higgyek
Most repülgettem kicsit a C172vel és kezdek megbarátkozni vele. Talán nem is olyan vészes ez a balra húzás, csak még bizonytalan az irányításom. A fene tudja. Az a gond, hogy nem tudom milyennek kell lennie. Azt máshol is olvastam, amit írtál, hogy az egy légcsavaros gépek húznak a forgásiránnyal ellentétes oldalra egy kicsit, csak azt nem tudom, hogy ennek mekkora mértékűnek kell lennie. Talán majd az idő megoldja és belejövök
-
csiben1
tag
válasz
Korcsii #13619 üzenetére
A c172 kb 3-4sec után elkezd balra dőlni, ezt nem is lehet trimmelni. A C208 már jobb, itt ez az idő 7-8sec, ezt már lehetne trimmelni. A Beechcraft viszont 2 motoros, most repültem is vele és szépen egyenesen repült. Néha már nem tudom mit higgyek
Viszont a c172 néha elég élvezhetetlen nekem kezdőnek. Szinte állandóan gépészkedni kell, hogy egyenesen repüljön. Ha beállítom szépen, pár másodperc és dől balra. Ha ez normális, akkor beletörődök, hogy béna vagyok még, viszont nemrég volt alkalmam repülni egy kis Falke-val ami ugye szintén egy motoros és ott koránt sem kellett így gépészkedni. Csak ezért kérdezlek titeket, hogy ez normális e? -
csiben1
tag
Sziasztok!
Egy teljesen szűz Fsx:se-vel lenne egy kis gondom. Nemrég kezdtem el újra repülni és most még csak a kisebb gépekkel, beállításokkal ismerkedek. Olyan gondom lenne, hogy egy picit minden gép balra húz. Leginkább a Cessna C172, C208-val repülök, de próbáltam a Beechcraft Baron 58-at is. A nagyobb gépeknél kevésbé jelentős, de a kis C172-nél elég zavaró a balra húzás. Viszont csak akkor, ha ki van kapcsolva az autorudder, bekapcsolt autorudder esetén hibátlanul repül egyenesen. A joy amúgy egy Logitech Extreme 3D Pro, kalibrálás után is ugyan ez a helyzet. Trimmeléssel próbálkoztam, de ahogy 1 egységet trimmelek jobbra a csűrökön, akkor meg jobbra húz. Más fórumon is kérdezősködtem, nem sokra jutottam ezzel kapcsolatban. Esetleg valakinek van ötlete? netán a joy lenne a rossz? Előre is köszönöm a segítséget!
Szerk: A nullzone-on is növeltem, hátha ez lenne a probléma, de ez sem segített.
-
csiben1
tag
válasz
Korcsii #13488 üzenetére
Szia!
Köszönöm, hogy írtál. Feltelepítettem az általad linkel FSUIPC-et, meg is jelent a FSX ablak felső sávjában egy addons fül. De őszintén, nem tudom, hogy ez mire való, mi ez az FSUIPC.
Illetve az általad linkelt vpilot stabil és béta verziója is hibát dob ki, Ha jól tudom, ezt az Fs indítása előtt kell indítani. Bár ha fut az Fs akkor sem működik.
A hiba: -
csiben1
tag
Ivap 2.0.2 és Mtl telepítése után meg ezt a hibaüzenetet kapom:
Ezt követően már nem indul el az fsx. Uninstalláltam az ivap-ot, így se indul el... Feltételezem mehet egy újabb reinstall.. Per pill azt a 4.99 eurót is borzasztóan sokallom ezért a játékért
Mérges vagyok, mert nem hiszem el, hogy nem lehet 2015-ben egyszerűen, szarakodások nélkül felcsatlakozni egy közösséghez.
Azért ha valaki tud segíteni, azt nagyon megköszönném
-
csiben1
tag
Sziasztok!
Pár napja megvettem az FSX:SE-t és szeretnék felcsatlakozni Vatsimre vagy Ivao-ra, de egyikre sem megy. Pontosabban a klienseik nem működnek nálam.
Most a Vatsimmel próbálkozok EZ alapján, de természetesen HIBAÜZENETET kapok.
Mikor az ivao-s kliensel próbálkoztam, akkor olyan szépen rednbe rakta az fsx-et, hogy el sem akart indulni...Sajnos erről a hibaüzenetről nem készítettem screenshoot-ot.
Esetleg van valakinek valami ötlete, hogy merre próbálkozzak. Már kicsit nagyon mérges vagyok -
-
csiben1
tag
válasz
Korcsii #13467 üzenetére
Szia!
Köszi a választ. Ez a 80% akció mikortól várható Steam-en? Elég csábító ajánlat...A gépem:
Alaplap: GIGABYTE GA-B85N
Processzor: INTEL Pentium G3220 3.00GHz
Videókártya: Asus R7 250X 1GB DDR5
Ssd: SAMSUNG 120GB 840 EVO SATA3 2,5"
Memória: Kingston HyperX 4GB DDR3 1600MHzItt a cpu meg a memória lesz gondolom a gyenge pont, csak nem tudom mennyire. Ha megtetszik a játék és úgy látom, hogy fogok vele foglalkozni, akkor egy cpu bővítés nem akadály, de addig nem akarok erre költeni.
Fs 2004 meg anno tört verzióban volt meg, szóval, hogy azt visszarakjam az nem járható út, legálisat szeretnék.Illetve mit ajánlotok egy kezdőnek: Vatsim vagy Ivao. Első időkben single playerben gyakorlok, de szeretnék minél hamarabb multiban játszani.
Illetve milyen kiegészítőket ajánlotok eleinte? Itt gondolok olyanra ami a környezetet, időjárást, felhőzetet szépíti, mert a gyári fsx nem valami szépség
-
csiben1
tag
Sziasztok!
Korábban repülgettem az FS 2004-el, a repülés és navigáció alapjaival tisztában vagyok. Ez már jó pár éve volt és most újra kedvet kaptam szimulátorozni. Lenne két kérdésem a tapasztaltabbakhoz.
Melyiket érdemes megvenni? Az FSX Gold-ot vagy az FSX Steam Edition-t. A Steam-essel fel lehet csatlakozni Vatsim-re vagy Ivao-ra?
Illetve minimum milyen joystick-ot ajánlotok kezdésnek? Itt konkrét típust is szívesen fogadok. Érdemes használtban gondolkodni? Őszintén nem tudom mennyire fog majd meg a játék (remélem nagyon
) és ezért nem nagyon akarok nagy lóvét költeni erre kezdésnek.
Szerk: a Trial verzió és a full verzió gépigénye között van különbség? Most elsőnek a trial-t szedem le, csak hogy lecsekkoljam, hogy kb mire elég a gépem.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HP szerverek áron alul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest