-
GAMEPOD.hu
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sheep
addikt
válasz MzperX07 #19225 üzenetére
Köszi, rosszul emlékeztem.
Kiváncsi leszek észreveszünk-e bármi különbséget FS-ben a dlss3-hoz képest.
Nekem azért is fontos mert vr-ban a TAA a legjobb, viszont nagyon erőforrás igényes.
Ha egy picivel élesebb képet ad mint a dlss3 már megéri.
Most egy Pimax Crystal Light-ot használok és bokánfosom magam annyira szép képet ad, de 30 fps-re van korlátozva és még így is 100 C ° -ba belenyal a gpu hotspot. DLSS alatt 80.....viszont a képminőség olyan gyönyörű hogy nem akarom beáldozni.9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, Pimax Crystal Light
-
macy
addikt
válasz MzperX07 #19117 üzenetére
Nem tudom mi hogy van de a steamből indított MSFS2024-ben ott van minden xbox verzión elért eredményem a karrierben.
Alapítottam egy céget, vettem egy használt Cessnát, erre ott van az opció, hogy a 23k-ért vásárolt gépet eladhatom 174k-ért. Mondom ez fura, adjuk már el, nézzük meg mi lesz. Na eladtam, úgyhogy most van pénzem de nincs repülőm, mert a legolcsóbb gép 185k -
HantekDSO
tag
válasz MzperX07 #19072 üzenetére
Reggel 7 óta megy nálam is - egészen 10-ig nagyon sima volt, azóta percről-percre jobban szaggat. Egyértelműen hálózati (szerver) probléma, mert "sima" futáskor 1-3 MB/s volt a DL rate, most 0-0.3 között ingadozik. Úgyhogy a progi szerintem már játszható lenne, ha a szerverek nem seggelnének időnként le.
Régen az új autó kézikönyvében az volt, hogyan kell beállítani a szelephézagot. A maiban pedig az, hogy ne idd meg az akkumulátor savat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Jófogás tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Magisk
- Apple Watch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...