-
GAMEPOD.hu
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz Cypresss #4137 üzenetére
Szia,
Kösz az információt, szerintem jelentéktelen bétateszter nincs, csak bétateszter van, hiszen a ti véleményeitek, tapasztalataitok is javaslataitok alapján formálódik majd a projekt.
Biztos vagyok abban,hogy világszerte hatalmas várakozás előzi meg SIM-es (és arcade) körökben is az NGX megjelenését, mert az FSX-hez - többek egybehangzó véleménye szerint is - jelenleg nincs igényes, profi szintű középkategóriás jet.
A PMDG gépek FPS-re gyakorolt hatása eddig is közismert volt, jelentősen többet igényeltek, mint más gyártók gépei. A forgalmasabb reptereken, összetettebb sceneryken saját tapasztalatom szerint minden beállítást fullon alkalmazva semmilyen Jet kategóriás géppel nincs meg a 20 FPS, legalábbis normális air traffic mellett,viszont 14-18 FPS között még élvezhető a játék (legalábbis számomra)
Magam részéről amint lehetőségem lesz rá, biztosan kipróbálom az NGX-et, de a legjobban a PMDG 777-et várom, mert B767 és 777-esekkel szeretek leginkább repülni, amelyek közül jelenleg csak a Level-D767 emelhető ki a sorból, sajnos a Wilco-féle 777 is csapnivaló.Köszönjük, hogy megosztottad velünk az információt, ha a jövőben is beszámolsz tesztelői tapasztalataidról, valamint a projekt állásáról,mindenki örömmel fogja venni, ebben biztos vagyok.
-
Geryson
addikt
Szia István, vagy a Malév VA-ról vagy a VATSIM-ről ismerjük egymást, mert ismerős a neved (jómagam Zsebényi Gergely vagyok).
Örömmel olvassuk szerintem többen is az NGX-et, kiváncsi vagyok valóban ismét egy csúcskategóriás gépet sikerül-e a PMDG-nek összehozni (szerintem igen). Furcsa, hogy ilyen sokáig várt vele a PMDG, míg a 747X-et viszonylag hamar kiadta (bár lehet ez nem annyira tökéletes, mint az NGX lesz). Én már ennek ellenére idő- és érdeklődés hiányában nem fogok visszatérni 737-re, mert egyrészt piszkosul drágáltam a 747-es 19.000 Ft-os árát (az árfolyamingadozások idejében pont ennyiért sikerült megvennem) és így gondolom a 737 sem lesz olcsó plusz már nem is repülök VA-ban, így felesleges is lenne megvennem. Sok sikert a teszteléshez, biztosan csúcs egy érzés lesz!
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
andorra
őstag
Szervusz.
Köszönjük a beszámolót. Azt most inkább nem kommentálnám, hogy az FSX-en nincs meg a 20FPS, ennélkül sem volt meg mikor még azt használtam, legfeljebb csak jelentősen lebutított grafikai beállításokkal.
De ez legyen a többség gondja
Ha jól értem, ugyanaz a verzió jelenik majd meg mindkét programra?Ezek a fejlesztési elképzelések, amiket felsoroltál, bizonyára sokat adnak a korábbi verzióhoz képest. Szerintem azonban igazi és nagy előrelépés az lehetne, ha gurulásnál, landolásnál, a kabin berezgéseinek, mozgásának szimulálása is végre megtörténne.
FS9-en erre még vannak FPS tartalékok.
Azt hiszem a többiek nevében is kérhetem, hogy később is légyszíves számolj be a project állásáról !
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ukrajnai háború
- Valorant
- Google Pixel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN