-
GAMEPOD.hu
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
No csak rápróbáltam újra és sikerült reprodukálnom. Igazából nem értem, de a képen látható mi a problémám.
A simbrief által tervezett route az MCDU-n került betöltésre. A take off rwy 34 így íródik be gondolom. (Erre gondolok, a kép illusztráció: [link] )
A flight plan-nél pedig én választom ki a pályát és az indulási valamint érkezési eljárásokat. A lenti képen látható is, hogy minden a 34-es pályára utal, ehhez képest az ATC szerint irány a runway 29.
[kép]Oké, az életben ez változhat értem, csak a játékban nem találom, mi alapján lett 29. Innen akkor most az a következő lépés, hogy újratervezem a depatrure procedúrát.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Szuper Akció ÚJ Bontatlan MacBook Air 13" M3 512GB STAIRLIGHT magyar billentyűzet Garancia Deák Térn
- ÚJ BONTATLAN 2024 APPLE IMAC 24 Legújabb iMac 24 M4 8/8 16B/256GB Blue magyar bill Azonnal Átvehető