Hirdetés
-
GAMEPOD
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
Tudtok valami jobb minőségű "állatos" filmet. Olyanokra gondolok ahol valamilyen rémisztő állatok gyilkolásznak.
Pl óriás pókok mérges pókok óriás krokodil óriás kígyók stb. Sajnos rengeteg gagyi minőségű van de van pár korrektebb mű amiket még régen a tv-ben láttam de mára egyre se emlékszem.
-
kmisi99
addikt
A Hobbit Gagyi 3D Cinema City
Kb fél-1 óránál úgy voltam a filmnél hogy ez egy nagy csalódás hót szar lett minek ültem be. Most meg már meg vagyok őrülve hogy mikor jön ki DVD-n sőt majdnem megint elmentem moziba megnézni. Fantasztikus alkotás hozza a gyűrűk ura színvonalát és még talán jobban is bejön. Egyedül a 3D vel volt bajom de az is azért mert szar a szemem így rosszul látom, másrészről meg nem imax hanem a gagyi féle 3D volt. Bár még imaxet nem láttam de azt tudom hogy mozi után elmentem a media marktba és az ottani 3D-s tvken sokkal brutálabbul előjött a 3D mint a moziba.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Nők, nőügyek (18+)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AliExpress tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- További aktív témák...
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest