Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- World of Tanks - MMO
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Assassin’s Creed Shadows teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
elég paraszt dolog volt ilyen objectivet kiadni.
És amúgy megért annyit?
Mivel van egy kék Cancelo is a klubban, Tavares meg tud LM-et, így velük szintén el tudnám játszani az ingame cserét, és Cancelo lehetne CM. Tudom, hogy van neki alapból CM lapja, de egyrészt a kék jobb, másrészt az first ownedAz egészet csak az bonyolítja, hogy LB posztra ott van a szinte endgame Robi Carlos
-
|AP|
veterán
Atal nem néz ki rosszul.
Mivel tud CDM-et is, ezért arra is jó lenne, hogy ingame helyet cserélve Hakimivel, ő játszatná az RB-t, Hakimi pedig CM-et.
Lehet veszek egyet, hátha fejlődik is. Bár a konferencia ligával nagyon nem vagyok képben milyen esélyek vannakMadn!ght: ez a csapat-reset nálam is szokott működni. Nem tudom mi az oka, de néha én is megcsinálom, hogy törlöm az egész squadot és újraépítem.
-
|AP|
veterán
nálam mindig ott van az asztalon az USB-c kábel telefonnak, kontinak. Ilyenkor azonnal be tudom dugni.
A WL most kimarad nekem (ebben a részben először). Este 7 körül érünk haza hétvégi kiruccanásból. Volt már olyan, hogy rohamtempóban, 3-4 óra alatt lenyomtam 9-11 winre (gyors kilépésekkel, ha úgy alakult), de most nagyon nincs ehhez hangulatom.
Pedig biztos most nyitnék Enzót vagy Araujot -
marcess
senior tag
Nem akarok én kukacoskodni, de bármikor aláírnám, hogy nyitok egy 350ks játékost eladhatóban (most direkt megnéztem 390
) minthogy a fodder packokban legyen akár ugyanennyi értékű fodder. Fodderral egy dolgot lehet csinálni, a coinnal nagyobb a mozgástér, bár ezek a dolgok úgysem így működnek
-
Gabeszfoci89
aktív tag
-
Mrguba
őstag
Tegnap rivalsban megorultem neki jott egy full common bronz csapat
Na free win
O kezdett....kezdesnel olyan turbo boostot nyomott az 53 as csatara hogy neztem
NA elvettem a labdat nagy nehezen...
Es minden jatekosa mindenkit is utolert ott volt a picsamban..
2 lovesig mentunk mindkettot SUPERMAN kifogta...
NA masodik utan kirugtam es kileptem.
Verhetetlen ez a csalas igy -
bodnar123
őstag
Amúgy tök érthetetlen, hogy hogyan működik. Mivel már rivalsban a sorsolást is buherálni tudják. Amit tényleg érthetetlen, hogy hogyan nem szúrnak ki. Jó lenne a crossplay, de így... Csak arra jó az anticheat, hogy ne induljon el a játék, meg hogy több pénzt tudjanak elkérni a cheatprogram alkotói...
-
Gabeszfoci89
aktív tag
Nem vesztettél semmit...nekem 10/10 volt most és szintén qs embereket adott...ideg megölt.énis belefutottam ilyenbe már hetekkel korábban meg mindig 18-22 pingel játszom xboxon ha van crossplay 28-30 alatt nem hoz ellenfelet vagy jönnek ezek a PC cheaterek...Nemis értem miért kellett ez a crossplay vagy miért nem lehetne inkább csak boxot meg pst belerakni..Kb 10 éve kezdtem ultimatezni még pcn de már akkoris tele volt ilyen csalással (pl elég volt az f1 et lenyomni és 3 gólt adott hozzá stb)
-
|AP|
veterán
nem annyira
Nekem ilyen szar WL-em még nem volt. 12/7-ben állok, van még esély a 11 winre, de vért izzadok minden meccsen.
Amilyen sima volt a kvali, ez most annyira kemény. És még csak azt sem mondanám, hogy a játékmenet szar. Egyszerűen nagyon durva volt most a matchmakingem, kiélezett helyzetekben meg sokszor rossz döntést hoztam.
Haaland továbbra is egy rohadt nagy kérdőjel nekem. Amíg Payet brillírozik, addig Haaland a másik csatár poszton nagyon sokszor homály. Néha van egy-egy olyan bugos megmozdulása, amit elvárna egy TOTY-tól az ember, de többször viszont inkább a fejemet fogom. Arról nem beszélve, hogy lazán felborítják a 170 centis CM-ek, szélső védők -
|AP|
veterán
a swapból a fodder packokat fogom kivenni, én is bízok abban, hogy jön pár nagyobb fodder.
90 feletti lapom van pár, 88-89-es is, de a 85-88 zónában elég szarul állok.
Szerintem most kb. 400-500k-t kellene ráköltenem, attól függően, hogy mennyi nagy ratinges spec lapot áldozok be rá -
Hazli17
aktív tag
Kár erre a cégre/játékra a játék árán kívül egy forintot is költeni..
most ezt ne vedd magadra kérlek, mert úgy általánosságban írom.
mindenki szidja hordja a játékot, a játékmenetet és, hogy miért nem csinálnak semmit, de miért is csinálnának, ha így is veszik a pontot mint a cukrot?biztos, hogy egy darab pontot nem veszek, pedig én is nagyon szeretnék egy qrva toty lapot nyitni, pontosabban toty playerrel játszani, de rohadjon meg ez a cég, hogy a beletett idő és játékmennyiség/sbc-k után sem ad semmit.
inkább veszek sört
-
nitro16
senior tag
Swap tokens will be available from January 30th until February 17th and can be found across various Squad Building Challenges and Objectives. There will be a total of 30 Future Stars swap tokens available during the campaign.
You can swap Future Stars swap tokens for rewards via the corresponding SBCs, and each reward can only be redeemed once.
Team 1 of Future Stars Player Items drops on Friday, February 3rd, followed by the team two release on Friday, February 10.
-
Szjoci27
tag
Köszi a tapasztalatot!
Közben elkezdtem kipróbálni. Befejezései tényleg nagyon jók, igazi befejező csatár. De tény, hogy vele valahogy nehezebben kerülök helyzetbe. Eddig dinhot használtam csatárként, most kitettem így a szélre. Vele jobb volt a játék belül és őt a szélen nem is érzem jónak, el van tűnve... Majd lehet valami két csatáros megoldást keresek. Dinhot mindenképp tengelyben akarom használni -
bodnar123
őstag
Legalább egy ROdri
de az, hogy egy 50k pack max 82est adjon
Amúgy én magamnál vélek felfedezni ciklikusságot. Van olyan hét amikor midnent nagyon ad (foddert), és még promo lapok is csöpögnek, aztán van amikor semmi. Pl múlt csütörtökön a 75 pp a foddereket nagyon adta. 89 allisson... Tulajdonképpen amit ráköltöttem háromra, abból visszajött az ára fodderben. Kb péntek óta meg max 83as lap, de inkább 80as... Persze lehet lejjebb vették az esélyeket, bár amikor nekem nagyon ment, akkor mások meg azt írták nekik meg korábban nagyon adta és akkor volt rossz. Fene sem tudja, hogy hogyan működik. Vajon hány százalék lehet a TOTY? 0,000001?
mert akkor nem rakosgatom
-
EA's hit
őstag
Én az első évemben egy ikont nyitottam (mid Drogba), a másodikban kettőt (moments Nesta és Guardiola), tavaly meg vagy 4-5-öt (base Yashin, prime Laudrup, meg még 2 vagy 3 fos akikre nem is emlékszem). Idén meg ugye pár napja 75+ pickből jött toty Pirlo. Totyot meg összesen egyet nyitottam 4 év alatt, tavaly Marquinhost. Szóval vitatkoznék én azokkal az arányokkal
Az már más kérdés, hogy mivel most toty ikon nagyon kevés van bent, azt nyilván még sokkal kisebb az esély nyitni.
-
Dicker
őstag
Ki de egyelőre nem tudok róla érdemben nyilatkozni. Talán majd este...
Szenvedek a kvalival... 5-ből 5 bukó. Egy szóval: Hulladék!
Már szintet lépett a játék olyan 11-est kaptak ellenem, hogy idegből lekapcsoltam a gépet mielőtt elfajul.Konkrétan ellövi, ami mellé megy, a játékosa fel se borul, nem is szereltem, mert reménytelen szögben volt, és befújta a konkrétan semmit, talán a válluk összeért..
Na után a másik 4 meccsen még 3 ilyen volt, ahol már kint volt a labda, és valamit visszafújt 11-esnek. Ebből 1 kivételével mind olyan volt, hogy nem is az a játékos volt, amit én irányítottam. Katasztrófa.
A góllövés is szenvedés egyelőre. De ez nem Sanchez hibája. Egyikkel se megy.Szerintem Stoichkov szint lesz. Szóval semmi komolyat nem érdemes várni tőle. Töltelék. Az ára is ezt tükrözi.
-
EA's hit
őstag
Én még aznap este kiraktam, azóta ő az egyik csatárom (a másik Jairzinho). Egyelőre felemás, vannak meccsek, amiket nagyon kifog, és simán lő 3 gólt, máskor meg 3 meccsen át semmi. Jairzinho jobb nála, összességében Hugo pont az a lap, aki ha ott van a csapatban, örülsz neki, de ha nyitsz valami top csatárt, akkor szívfájdalom nélkül rakod be Hugo helyére. De persze túl sokat még nem használtam, szóval még változhat a kép pozitív meg negatív irányba is. Egyelőre azt mondanám, hogy ha sok untrade foddered van és nem tudsz mit kezdeni vele, viszont kell egy átlagnál jobb csatár, és te sem akarsz becsicskulni azzal, hogy kirakod a potm Mbappét, akkor rakd ki bátran, ha viszont költeni kellene rá/nincs feltétlenül szükséged egy csatárra, akkor talán jobb máshova rakni a foddert.
-
miro.
senior tag
+1.
Sokszor mondja,ha otthon van hogy jatszak nyugodtan elolvasgat,vagy elfoglalja magat,de max akkor csak ha foz. Amikor melozik hetkoznap,vagy ha hetvegen o megy koran neha dolgozni,akkor ha elalszik este jatszom.
Engem zavar,ha otthon van,latom,hogy esetleg nezne filmet,vagy mennenk valamerre vagy csak innank egy pohar bort ,en meg inkabb ott ulok a tv elott..
De mondjuk szerintem nekem itt kimagasloan a legkevesebb meccsem,vagy oram van benne.Jan14 lettem 30.
-
Chalez
őstag
Ha tényleg ez történt, akkor hihetetlen szerencsétlen volt a csillagok állása... Épp az első győzelmet szerezném vagy 5 L után, bevágom a 7. gólt, a hosszabbítás hosszabbításában, az utolsó percben... És off. Azt hittem a guta megüt
Nincs kizárva, de baromi érdekes, ha ez tényleg így volt. Kábeles netem van, nagyon ritkán szakad meg.
Mérgemben el is vertem 300k zsetont trade csomagokra, teljesen feleslegesen. -
Hazli17
aktív tag
Valószínűleg ez lehetett.
mert, ha te vezetsz, akkor nincs olyan csalás amivel a te győzelmedez elveszi. Max őneki nem írja be a vereséget, ha kilép (hamár mindenképpen csalásra kell gyanakodni)Valószínűleg a neted, vagy a szerverrel a kapcsolat, vagy valami egy picit megszakadt
-
Dzsoki92
senior tag
Én gondolkozom rajt, hogy kirakom. Tavaly és tavaly előtt is TOTSig használtam kb a a baby vagy a mid lapját nem is tudom melyiket. Minden évben eddig nagyon jó lap volt. Draftban használtam idén ott jól muzsikált. Én jelenleg Donnarummat és WC Casillast használom felváltva, vannak jó és rossz napjaik
-
EA's hit
őstag
+1
Attól, hogy ellenem patkány valaki, nekem miért kéne annak lennem? Éppen elég toxic a community úgy is, ha én nem patkánykodok másokkal. Pénteken 13 meccset adtam le a wl-ben, eszembe nem jutna rögtön kilépni 0-0-nál. Akinek igen, az meg is érdemli, amit kap ettől a játéktól. -
EA's hit
őstag
Én is gondolkozok rajta, 6'8 magas, és az a 99 speed nagyon funnak tűnik. Én úgyis sokszor hozom ki a kapust, ott meg jól jön a sebesség. Ha nem nyitom ki, vszeg meg fogom majd venni próbaként, Maignan úgyis trade a kapuban, őt akkor eladnám. Viszont az árát még várom hogy csökkenjen
-
|AP|
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- 3D nyomtatás
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- CSAK MOST!!! HONOR Earbuds 3 Pro Bluetooth fejhallgató, fehér BONTATLAN
- SteelSeries Arena 9 - 5.1 PC hangszórók
- Lamax W9.1 Akciókamera, 4K, Állvánnyal, Vízálló , Lassítíott felvétel, Timelapse, Ütésálló, WLAN, ÚJ
- OK. 32' 82cm FHD Monitor/tv ajándék MI smart stickel
- 500GB Seagate külső merevlemez USB3 Fekete tok - GYORS 2,5" HDD - Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest