Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
őstag
Hát nem tudom ti hogy csináljátok, de nálam brutál játszhatatlan a wl, eddig 4/1, de nem is ez a fő baj, hanem hogy tényleg játszhatatlan, undorító kapcsolato hátrányban vagyok minden meccsen, ilyet még nem láttam eddig. Így is volt egy sima és egy szoros vereségem, egy hátrányból végül 4-1-re visszaszenvedett győzelem, meg volt az utolsó meccs, ahol először ő vezetett és rögtön szünetet kért, majd fordítottam, a 90. percben odacsalta neki egy passzomat a játék, 2-2. Hosszabbításban megint vezettem, a 120.-ban odacsalta neki még egy passzomat, 3-3
Büntetőkkel persze kikaptam, undorító. Ebben a posvány fosban csoda ha a 9 win meglesz, de nem is nagyon fogom folytatni ma.
-
bodnar123
őstag
Na végül mind a 20 meccs kellett a 11 winhez... A jutalom: Bruno és Skrinnier... A két packból egy 83canales és egy TOTS 92es horvát csatár... Azt hiszem nekem nincs ultimate tots... Persze igazából minek is. Sokkal jobb nem lenne a csapat. A játék meg akkor is ugyanolyan szar marad.
-
bodnar123
őstag
11/8 után jönnek is a vereségek sorban. Láb alatt elmenő labdák és 0szögből gólok sokasága... ESPORT jeah...
-
gjoe
addikt
84x25 vagy liga1 pikk
Melyik lehet jobb? -
toxicjew
addikt
Kösz a tippet srácok.
-
Aguinaga
őstag
-
toxicjew
addikt
Én még csak most toltam le a kvalit, majd este elkezdem a wlt, azt befejezem amikor befejezem...
Ugyanitt lenne egy nagyon off kérdésem. Tudnátok ajánlani fasza szakállvágót?
Olyan kellene aminek van ilyen nagyon kicsi (0.5mm~) feje is. Az adott topicba írtam, de ritkán nézik sztem, hátha itt hamarabb kapnék vmi jó tippet
15k lenne a határ.
-
|AP|
veterán
ez a wl ez nagyon kemény eddig... csupa izzadós meccs, ötből négy hosszabbítás, két tizipárbaj, három win.
Korábban voltak azért sima meccsek, most minden egyes winért vért kell h.gyozni. Szerintem nem lesz meg a 11...
-
Madn!ght
addikt
válasz
Woodslave #21076 üzenetére
Hiába tudnál, ha a script nem hagyja a csapatot érvényesülni.
Kva érdekes, hogy ha jól is megy a jàték, akkor egyszer csak törtènik vmi és onnantól kuka. Mintha lefáradtan lépnének pályàra. Semmilyen formàció, semmilyen játékos váltás nem eredményez vàltozàst a játék képèn. Ezt azért kicsit nehèz lenyelni… -
bodnar123
őstag
Amúgy tényleg érdekes ez a játék. Van egy játékos akivel rendszeresen összefutok, valszeg olaszból van. Kirívóan legjobb csapata van. TOTY Kante Bappe Marquinhos PimPelé PimMattheus... Kb mindenhol az egyik legdrágább játékos ami lehet. És mégis rendszeresen megverem. Persze nem egy császár, de nem játszik kirívóan bután (persze lehet azért mert kisegíti a játék). Viszont ami érdekes, hogy ellene mindig jó az én játékmenetem. Időben passzolnak, nem laggol... Aztán persze vannak azok a játékosok, akik meg tényleg mindig a jó oldalon állnak. Nekem meg vállalhatatlan. Elvileg 20-30ms különbség nem kéne hogy ennyit jelentsen.
-
Woodslave
félisten
Minden kvali minden wl ugyanaz annyira unom már. Mindegy mikor mivel ki ellen. Most is kvali 5/4 utána 8/4. Tényleg a faxom kivan már hogy semmit nem tudok fejlődni vagy előrébb lépni
-
Woodslave
félisten
Nincs vmi olcsó hidden gem tots aki stből lehet rm 3-5-2-ben és mindent is tud?
-
-
david368
aktív tag
Ebbôl a Marquinhosbol (+550k) ossze is raktam WL csapatot, megvettem tots Gravenberchet( masik regebbi accon kedvencem volt a future stars) Nkunkut kipròbàlom majd RM-ben ès Di Mariat is megakarom nèzni, èpp most csinàlom az SBC-t. Kèt kozeppalyas Grave es Vieira lesz, de kiprobalok majd tobb formaciot is, probalom kihozni max chemre, de nem tudom hogy kene, ha van javaslat szivesen fogadom. Jo hetveget es idegmentes jatekot -
Digestive
veterán
Ismeritek azt a szitut, amikor a meccs végén a tenyeretekbe temetitek az arcotok? Mély lélegzés és néma csend. Meditálás. A gondolat, hogy kurva drága volt a monitor, de annyira jól esne olyant belebaszni, h a hátulján jöjjön ki az öklötök.
Aztán csodalkozunk ha a gyerekek idegroncsok lesznek és tömegmészárlást rendeznek az iskolában és streamelik élőben.
-
Woodslave
félisten
Érdekes amikor normális a játékmenet még tudok is nyerni. Amikor nem tudok kettőig számolni az átvétel és passz között stb.
-
|AP|
veterán
jövő pénteken mi jön?
csütörtöktől hétfőig nem leszek, így valószínűleg az egész WL kimarad. Mit veszítek? -
thebigK
addikt
volt 6db 100k pakkom, egyben sem volt WO. bezzeg coates meg icardi 4ben is a 6 közül
84x25ből tots KDB, tots Oscar jött -
Woodslave
félisten
Megvettem azt a tokenes packot meg kifarmoltam a Matas tokent van 21. Holnap kiveszem a ligue picket ott van talán a legtöbb aki jó lenne.
Megkérek mindenkit baxxon pofán ha ki akarom farmolni fabregast meg matat vagy bárki mást. Vagy ha leirom hogy elite 1 leszek sbben. Köszi
-
EA's hit
őstag
válasz
Nandinagy #21051 üzenetére
Én ugyanabból a 15 tokenes picket szedtem ki, volt benne Immobile (dupla), Maignan (dupla), Calhanoglu (belőle ez a 6., de most épp nem dupla mert már mindet sbc-be raktam), Cuadrado (dupla), Bremer (dupla). Immobilét szedtem ki végül, ment is qs-re, majd recoveryzem
-
v-man
őstag
Marquinhos jött a 25*84 packbol. Van egy Nuno Mendes mellé, de kapus nem nagyon.
-
nitro16
senior tag
Nyitottam egy seria a 1 of 5 picket de persze dybala vagy tonali sehol... legjobb egy berardi meg koulibaly volt. Utóbbit szedtem ki.
-
Nandinagy
addikt
9 tokenem volt kivettem a seria a player picket: Maignan-Calha-Bremer
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94 #21045 üzenetére
Aha
-
sz_abika
addikt
A 100kilos csomagomban TOTS Zimmermann és TOTS TAA várt a player pick mellett
-
toxicjew
addikt
Na én is elpattintottam a reward meg sbc packokat + kivettem a 3 swapos csomagot.
Modricot eladtam így ő lett idén a legdrágább nyitásom 570kval
A másik 2 untrade. Viszont az 84+os csomagnál elakadtam mert jött még 1 Dias, így a 83+ még bent van. El kell dönteni mibe rakom be őket. Elvileg jöhet Marcelo EOAE de hát pont most jött Cancelo akire szintén vártam. Szóval agyalok majd, hogy mire menjen el a temérdek fodder.
-
gjoe
addikt
Nekem 24 pikk volt
Tots koulibaly és valami price
88as 3, 87es 3, 86os 3, 85os 3, 84es 6, 83as 4db.
Most egész szépen adta. Amiket a héten kinyitottam azokban max 84es lapok voltak.
Viszont sok a dupla és mostmar tényleg jöhetne valami giga ikon sbc, mert nincs mibe rakni. Di Maria sem nagyon mozgat meg. -
Madn!ght
addikt
Grat skacok. Nálam 10 db 24/24-es 5 db 12/12-es és egy ultimate pack lofüttyöt se adott. De tulajdonképpen nincs is semmire se szükségem.
-
-
sz_abika
addikt
válasz
Woodslave #21028 üzenetére
Én direkt rá se nézek most Rivalsre, max szerdán fogok, amikorra a helyükre kerülnek az emberek. Nem idegeskedem, pedig 1 meccs erejéig kipróbáltam az átszabott csapatot és azt kell hogy mondjam, hogy 668 meccs után, a 669ediken játszott végre úgy Jorginho ahogy kellene...
Ezt a 352t nehéz elengednem, de egyértelműen emiatt nem hogy előre, de inkább hátra lépkedek a ranksorban a világban. -
Woodslave
félisten
Tudom most elite játékosok vannak div 2 de közöm nincs már megint a játékhoz komolyan szánalmas vagyok már
-
Woodslave
félisten
nem vagyok meggyőződve, hogy nekünk mindenképpen a profik taktikája a legjobb.
Ők azért kicsit más kapcsolattal meg teljesen más tudással játszanak mozgatják a csapatot, presselnek. Nem megbántva senkit pláne nem téged akkor úgy mondom magamra nézek.
Nekem bejön ez a 4-3-2-1- Rf-en come back két középső cover center, a támadóbb kp meg cover wing gyönyörűen látszik védekezésben a 4-4-2 felállás, támadásnál meg 3 támadó +2 kp. ha meg az lb mondjuk balanced....
Nyilván szélek annyira nincsenek.
-
HdRew
őstag
Na, korábban a 4-3-2-1-gyel mentem a legjobbakat, de váltottam, mert... mert a profiknál amúgy senki sem használja és Stokes is említette, hogy azzal a formációval egy profi sem jut el a végsőkig.
De egyszerűen press after possession loss védekezéssel, meg a mozgásaival annyira OP ez a formáció, hogy egyszerűen hihetetlen. (persze a mi szintünkön)
Meglett gyorsan a 8 win Rivalsban, az utolsó meccsen 0-4-ről álltam fel 5-4-re. Azt hiszem ez az eddigi legjobb fordításom.
Osimhennel rúgd előre fuss utána taktikát játszott a srác, én az öt és felesről nem tudtam berúgni, meg egy tizit is kihagytam.
Valaki Moments Cantonát használja? Lehet betenném a támadók közé, és akkor Isco mehetne a kp-ra, mert amúgy penge kis lap, de a gyors védők között az average body typejával annyira nem lehet dribblingelni vele. Cantona pedig gyorsabb, agresszívebb na meg állítólag nagyon OP kis lap lett. (Habár nála pedig a High & Average body type riaszt el kicsit.)
-
evibly
senior tag
válasz
bodnar123 #21023 üzenetére
Szerintem sokan a játéktól kapott sérelmet, csalódást a többi játékoson vezetik le. Számtalan alkalommal kaptam olyan toxic üzenetet, ami a Fifa hülyeségei miatt íródott (pl: 38 kapufám volt, te meg mákos kis geci vagy) , de én voltam a célpont, mert én vagyok az, aki megszólítható, okolható, stb.
Elég szomorú és nekem is komolyan dolgoznom kell, hogy olyan miatt ne az ellenfelet szapuljam, amiről valószínűleg nem is tehet.
-
-
EA's hit
őstag
Az olyan mit érez, aki a Lautaro objectiveben már a tots Lautaroval a csapatában jön, ráadásul nem lép ki, amikor vezetek? Valahogy mindig arra jutok hogy lehet bármekkora csicska is ez a cég, de ez a nyomorult community bőven megérdemel mindent, amit kap az EA-től.
-
|AP|
veterán
tegnap elvittem a kvalit hat winig, volt hátra még két meccs, gondoltam ma lenyomom...
...aham
Már másodjára szívom meg a szezon végét, van aki semmiből sem tanul
-
bodnar123
őstag
válasz
Digestive #21010 üzenetére
Ja nem... bocs... Nem ez volt a cél...
Viszont olyan játék menet van ma is... Megérte karbantartani a szervereket. Megint az egyet nyomok és húsz métert száll el a védőm féle játék van. Ezt már ismerem. Olyan mintha be lennének rúgva a játékosaim. Asszem ha hozzá iszom magam pont jó lesz....
-
EA's hit
őstag
Nekem is Cuadrado a garantált, természetesen dupla.
Ha jól számolom, 15 Serie A totsot nyitottam eddig, egyik másik tosból sem jött ennyi lap. De ezeknek a megoszlása nevetséges:
5 Calhanoglu
3 Bremer
3 Cuadrado
1 Immobile
1 Brozovic
1 Maignan
1 SMS+1 Vlahovic (wl pick)
Ebből Cuadrado oké, azóta is gondolkozok, hogy Cafú vagy ő játsszon, de elég lett volna belőle egy is. SMS és Immobile még szintén oké, meg a pickelt Vlahovic, de a többi... Nevetséges, hogy van bent 15 tots lap a ligából, és nyitottam eddig 15-öt, de egyetlen 200k-nál többet érő lap sem tudott esni belőle...
Btw mivel az összes többi liga összes többi lapját magasról leszarom, és mivel eddig megvan minden token (Lautarot kivéve, az majd jön holnap), én a két Serie A-s picket fogom kiszedni a swapból, hátha beadja Dybalát (nem fogja). Bármi más totsból jöhetne bárki, abszolút hidegen hagyna. 10 tots Mbappét is odaadnék egyetlen Dybaláért, de ezt asszem írtam is már
Szóval rámegyek a 2 pickre, hátha, aztán majd nagyon szomorú és motiválatlan leszek holnap estétől.
-
Kristof_94
nagyúr
Hát, nekem kemény 6 tokenem van, kettőt még ki tudok szedni sbc-ből meg 1 objective (Lautaro). A többire nem lenne idegrendszerem. 10 meccs mls lapokkal meg hasonlók, takarodjanak már...
-
bodnar123
őstag
Na nekem sikerült beadnia egy Berardit. Két TOTSom volt a tizensokból. Ő meg Brozovic... Múlt héten legalább jól taktikáztam. Akkor direkt megvettem Nunot, és persze akkor is dupplába beadta. Szakadna le a szájuk... Nem mintha kellene bárki, vagyis olyan amit ez a zsi.ó cég odaad foldi halandónak, de a szaros searia cupban a három winhez jó lett volna még egy értékelhető lap a meglévő kettőn kívül. Valószínűleg túl magasak az elvárásaim...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Pro
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Széria
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest