Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
LendvaiFeri1 #21398 üzenetére
rip ez is
-
HdRew
őstag
Srácok, TOTS Gravenberch vagy TOTS Theo?
Theot átmozgathatnám RB-be és akkor 5 chemyn kezdene.
Gravenberchet nem tudom rendesen beépíteni szvsz, úgy, hogy a csapat többi része ne sérüljön túlságosan.
Egész jól sikerült ez a tots pp.
Theora hajlok, egyszerűbb beépíteni, és legalább Clausst is elengedhetem.
-
Woodslave
félisten
válasz
sz_abika #21388 üzenetére
á, nyitott szájjal szaladok vissza mindig a faxerdőbe
De amúgy nem baj, kipróbálom Marquit. Csak azért csinálom meg ezeket hogy nyissak egy nagyot mármint az érzés kell nyitás junkie vagyok
Alisson vagy Lafont? Próbáltam már mindet nem tudom érdemes-e Aliért fizetni többet
-
HdRew
őstag
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94 #21351 üzenetére
-
Dzsoki92
senior tag
válasz
bodnar123 #21371 üzenetére
Én kiraktam egy jó Kimmich jött igazából mivel nyitottam egy Lewat így betudtam építeni de szerintem nem nagyon érte meg, mivel a maradék összes lapom belement. és most teljesen üres a club.
Tots erre az évre szerintem ennyi volt nekem valamint szerintem a játék is már. Max ha 10 meccset tudok játszani a héten összesen akkor sokat mondok.
Mondjuk erre az új promora kiváncsi leszek mit fognak alkotni.
-
toxicjew
addikt
Én ma este kirakom vieirat ha csak nem jön marcelo. Ti kit választanok? Moments Cruyff, moments Pele vagy prime R9? Kell vmi baszo csatár mostmar Butra helyett.
AP: sztem nem, most visszaallt minden a régi kerékvágásba. Tehát péntek reggel -> hétfő reggel.
-
|AP|
veterán
most akkor a WL hétfő estig tart?
-
Woodslave
félisten
na csináltam egy 93+ packot Haaland. Nem tudom a pick miatt érdemes-e mindenkit belerakni szerintem én itt a tots-ot elengedem.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94 #21363 üzenetére
Koulibaly-Haaland-Immobile
Nem azt mondom, hogy járna már valami értelmes, de kinyalhatja a játék
93+: duplicate Tonali. -
Kristof_94
nagyúr
-
EA's hit
őstag
Lewa - Paqueta - Joao
Ez kivételesen egy kurvajó pick volt, Parkettának nagyon örülök
Át is alakítottam a csapatot, most így néz ki ingame, kezdésnél Insigne 7-es, mindenki más 10. Viszont egyelőre nagyon gondolkozok, hogy prime Maldini vagy toty Marquinhos, illetve hogy moments Cafú vagy tots Cuadrado játsszon.
-
v-man
őstag
Na ki mit pickelt?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94 #21351 üzenetére
A duplicate Canalest felhasználva kiraktam a következőt, ott duplicate Bernardo Silva, majd őt felhasználva kiraktam a harmadikat is, ott természetesen duplicate Canales. Hát, elmennek a picsába!
-
Kristof_94
nagyúr
93+ tots pack: Leao
Aztán csináltam a tegnap megjelent EFIGS packot, megint Canales.
-
Mrdevil
addikt
Ma se jött tots token? Ezmiez?
-
zzolli11
csendes tag
a pickek 1 of 3/4/5 FUT champion player rank-tól függően.
FUT champs player az öszes totw és tots-ot jelenti vajon ?
Bár gyanus, hogy az extra csomag premium totw pack nem pedig tots.Ha viszont csak totw player-t lehet szerezni / pickelni az elég vicc kategória.
Szerintem kb ha csak tots-ot lehetne szerezni annak lenne valami értelme.
-
Woodslave
félisten
Jók lettek a wl rewardok
-
Kristof_94
nagyúr
Tegnap Ruben Dias jött, ő még nem volt meg. Ma megcsináltam a maradék kettőt. Először dupla Lafont, majd dupla Canales. Köszi...
-
HdRew
őstag
Legszívesebben beperelném ezt a szemét céget, angol, német játékosokkal játszani magyarországról baromira nem fair.
Nekik vannak szervereik, nekünk nincsenek.
Miközben mi is ugyanannyiért megvesszük a játékot.
Kész, vége, ez nem kikapcsolódás, ez tömény stressz.
-
sz_abika
addikt
Ez a Francia ikon swap ez így kurva nehéz lesz...no nem a crossing miatt, hanem mert a 94es Lafont és 96os Donna egyszerűen semmit se fog. Érthetetlen. Előbbinek az IF-je utóbbi gold lapja pedig nagy császár volt nálam...
-
evibly
senior tag
Nálam a 3 efigs upgrade: Bruno - Acuna - Wirtz. Utóbbi nem is rossz, az első kettő ment vissza bele.
Tegnap elbohóckodtam a WL-el még, 7 win jött össze talán, De Tomas és Raum lett a két pick. De ez nem is annyira érdekes, hanem az, hogy POTM Ronca elfelejtett gólt rúgni, botrányos volt végig. Mellé, kapus ölébe, kapufa, de akár 2 méterről is.
Viszont (és kérdezte is valaki korábban) PIM Cantona egy csoda, hát, imádom a palit, bármit, bárhonnan bever, elnyomhatatlan, bosszantó egy lap
-
gjoe
addikt
A sima tots upgradet hanyagoljátok. Nálam mind fos ligás szarok voltak. Szerintem kivették belőlük a nagy ligákat.
-
kapeti07
senior tag
Hát már mindenemet elégettem a TOTS-os SBC-k miatt. Csak az untrade csapatom maradt meg egy eladható Inaki Wiliiams. Őt nem adom el, mert megígértem neki hogy a végéig nállam marad
Sokat köszönhetek neki, fontos győzelmeket.
Az orosz rulett végén nekem Haaland-ot dobta a gép előtte semmi említésre méltót. Ment mind a kövi körbe. A norvég használható amúgy? Próbáltátok már? Sajnos nem tudom beépíteni már. Ha már a city-s lapja lenne az jobb lenne
-
Woodslave
félisten
na még egy utolsó dupli Nuno Mendez...
-
david368
aktív tag
Ma jöhet 1 ultimate tots upgrade vagy ne is álmodjak Trentről (haha)?
-
Woodslave
félisten
válasz
thebigK #21316 üzenetére
nem mondanám hogy görcsölök. Megpróbálok játszani mert ja bennem vagy ha már ilyen csapatot grindeltem (mákoltam) ki akkor olyan jó lenne élvezni. Megpróbálom nem megy. Ennyi.
Persze jobban idegesít mint kellene ezt aláírom, de utóbbi 2-3 napban napi 4 meccsnél többet nem játszottam.
-
david368
aktív tag
válasz
Woodslave #21314 üzenetére
Igen, itt már mindegy, tegnap este a gameplay olyan borzasztó volt, hogy a 95/96-os passinggal rendelkező játékosaim nem tudtak 2cm-re a mellettük levőhöz passzolni (azt hittem földhöz vágom a kontit, de asszony mérgesebb lett volna). Volt már rossz a gameplay korábban (sőt szinte csak az), de ez valami elképesztő hányadék, ami most megy. Erre mindenhol panaszkodnak fórumokon, szerintük csináltak valamit patchnél, amivel még jobban tönkrevágták a gamet.
-
Woodslave
félisten
válasz
Woodslave #21313 üzenetére
nem igazán emlékszem tavaly milyen volt a gameplay de most egyszerűen eljutottam oda, hogy ezek a nyitások nem hoznak lázba egyáltalán, illetve egyből az jut eszembe, hogy tök mindegy lesz. Ugyanúgy 4-5-6 kvali win, ugyanúgy max 11 wl win. Semmi nem fog változni. Nyilván mindenkinek baxó csapata van és ezek a nyitások is max szintentartásra jók már. Eusebio vagy Dybala, Ben Yedder, Leao stb tök mindegy.
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
igazából nekem sincs már senki. Nyilván egy Mbappe vagy CR7 tots azért bekerülne a csapatba de kb ennyi is. De megcsinálom mert ahogy Inception is mondta az emberek nagy része és köztük vagyok én is csak a menűt grindelem azért hogy olyan lapokat szerezzek amivel úgyse lesz jó játszani
-
david368
aktív tag
VVD, Wirtz, De Tomas. Egyedül Wirtzet tudom majd kipróbálni, de csak a padra jó.
VVD megvan pirosban. -
|AP|
veterán
elsőre egy Kimmich. Alapvetően nem is rossz, de nem nagyon tudok a bundás vonallal mit kezdeni.
Gondolkoztam amúgy, hogy igazából kinek is örülnék és azért nagyon kevés olyan lap van... Nyilván nem éri meg megcsinálni mindhármat, de nyilván meg fogom -
EA's hit
őstag
Elvileg visszakerült az efigs tots pack, de a kompenzáció még sehol.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Pro
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Széria
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest