Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- EA Sports WRC '23
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- EAFC 25
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tajték
senior tag
Az a Hazard CF lesz vagy 1,5 millió, de akkor is megszerzem
-
Mrguba
őstag
Sracok minosegi valtas lenne sima Ericksenrol sima De Bruynera valtani?
-
Darabokra
senior tag
válasz
LedyGyuszi #16987 üzenetére
Gólpassza volt tegnap is amúgy, nekem hirtelen az ugrott be, mert pont láttam. Ha már kiírod a gólszerzőket, a gólpasszt is illene látni azért
-
akooos
veterán
válasz
Darabokra #16985 üzenetére
Az everton tegnap volt, az a jövő heti totw-ba számít, a Cardifftol pedig kikaptak 1-0-ra, arra meg nem jár IF.
Futbin prediction:
"Pereira
At the beginning of the week, if you suggested that this was a nomination I would be writing about, there isn’t a chance I would have believed you. After Manchester City’s shock loss to Palace last week, Leicester went out and stunned them in an extremely familiar manner. Pereira may have not quite managed the clean sheet, but it was his sensational strike that separated the two clubs, and gave Leicester all 3 points."
-
Darabokra
senior tag
válasz
KaksziLajos #16977 üzenetére
Ricardo Pereira miért RB amikor RW-t játszott 4-3-3as felállásban?
-
dejvid8
őstag
válasz
KaksziLajos #16977 üzenetére
Jó kis lapok, 2 WL pickem lesz, innen azért soknak örülnék.
F.Anderson,Hazard,Gómez,Firmino,Pereira,Rashford.
Ezek közül 1 ha jön, már boldog leszek
-
p0ty
aktív tag
Valaki aki PC-n jatszik letudna irni mennyi a rank 1 ponthatara? Egesznap nincs internet az egesz varosban es tegnap meg sokkal vezettem de ma mar nem tudom mi a szitu
Futbinen nekem valamiert nem mutatja -
Mrguba
őstag
Es mikor lesznek uj sbc-k?
-
Szigma70
addikt
Ha ebben az előrejelzésben megnézitek Hazard és Anderson lapját, akkor .....nah...... és lesz majd 1 milla a 2 lap közt
-
akooos
veterán
válasz
KaksziLajos #16965 üzenetére
Itt a teljes lista, január 7-én érkezik a TOTY.
-
KaksziLajos
senior tag
A minőségert bocsi, az eredeti is ilyen....
-
sz_abika
addikt
Ezekért az ultimate TOTW pakkokért gályáznak ennyit? Szerencsétlen flótás, ennél már inni is jobb!.
[link] 6. perctől indulnak a félretett TOTW csomagok.
-
pckownz
őstag
Megvettem Jesus-t, most kiprobalom Gueye-t CDM-ben, ha bejon a felallas akkor lesz Fabinho is.
Dembelen gondolkodtam, de az eddigi felallasban Herrera es Fred nagyon goleros volt nekem, ha sikerult vegre a csatarokat aktivizalnom, akkor megnezem Herrera helyere
Koszi a tanacsokat!+1: 4-1-2-1-2(2) mellett a szeles felallas is vallalhato? Vagy mehetnek transferre a wingereim?
-
v-man
őstag
válasz
pckownz #16949 üzenetére
Get in 😊
Nekem amúgy Lukaku-piros Jesus páros van, így a belga targetman. De Lukaku helyett talán a középpályán erősítenék előbb a helyedben (CM posztra van több jó és olcsó alternatíva PLben Dembele, Wijnaldum), Lacazette nem rossz egyáltalán.
Cdmet már megválaszolta Kristóf, esetleg Matic is jó oda, csak kicsit lassú. Védelembe érdemes még D. Sanchez, ha lesz coin. -
Jinxb1rd
addikt
TOTW kártyákat mikor érdemes eladni, mikor magasabb az áruk a hét folyamán?
-
v-man
őstag
válasz
pckownz #16940 üzenetére
Próbálj ki szélső nélküli felállásokat két csatárral és mögöttük cam, pl 4-1-2-1-2 (gyémánt). Nekem magasan ez a 3 elől játszó ember hozza a gólok többségét.
Eriksen úgyis cam, előre meg jó Lacazette, mellé egy Jesus olcsó és nagyszerű, akkor már csak egy védekező középpályás kell. -
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94 #16937 üzenetére
Ez igaz, senki nem biztos.
Sok esélyes van.
Előre én őket várom, de ez semmit nem számít: Bappe, Salah, Messi és CR.
Aztán majd kiderül.
Azt se tudom, hogy az ea idén a hivatalost adja ki, vagy megint szavazni lehet külön?
Freddy: ez is jó kérdés.
Ezt még Guru küldte át nekem, de idén nehéz tervezni az ea miatt.
-
pckownz
őstag
Sziasztok,
Kene par tanacs a squadomhoz
Arnautovic, Zaha es Laca -t probalgatom, egyik sem jott be igazan.
Valamiert igazan csak crossokkal tudok helyzeteket kialakitani, ezert gondolkozom Lukakun.Viszont valami nagyon nem oke, Fred es Herrera viszik a gollovolistamat, igy elegge kaotikus a jatek. Valami tipp? Par napja kezdtem, nincs sok coinom, illetve Alisson es Eriksen untradeable.
-
blasi0
csendes tag
válasz
LendvaiFeri1 #16929 üzenetére
21-22k futbin szerint, meg nekem is kb. ez rémlik. Pár nappal előtte volt 20k alatt is
-
MdewC
nagyúr
válasz
Garsza #16899 üzenetére
Grat a csapathoz.
Más:
Nick az új videójában D. Costára, Sandrora és Lalara hívta fel a figyelmet, arra számít, hogy toty Bappe és CR miatt ezek drágulni fognak. És így is van, már most drágul mind a három.
Más:
Srácok plz ne marjátok egymást, koncentráljunk inkább a játékra.
Köszi.
-
Fifaisshit
őstag
Közben hivatalos ....
Pulisic Chelsea nyártól . -
LendvaiFeri1
addikt
Son mennyibe ment PC-n az IF lapja előtt?
Most 30 körül mozog.
-
szabyka95
őstag
Egyszerű, kozepkezdes után benyomom a lescsapdat, így a védők felmennek. Rég nem kaptam gólt kozepkezdesbol
-
Töff_PLS
tag
Sziasztok,
Van valahogy lehetösegem a meccseimet DV/WL-böl visszanezni?
Elöre is köszönöm!
-
gabesz82
őstag
válasz
Darabokra #16917 üzenetére
igen, mert én úgy látom, hogy alapból az ő középkezdésénél az enyémek elkezdenek előre törni... így jobban tömörülnek/behátrálnak a középpályások, védők. nekem be szokott válni, szerencsére kevés kickoff-os gólt kapok, hogy emiatt, vagy kevés ilyen típusú játékossal találkozok az már a másik kérdés
De nekem a sima fault is működni szokott, mert elvenni sima szereléssel ilyenkor szinte lehetetlen tényleg.
-
gabesz82
őstag
válasz
gabigyerek #16914 üzenetére
az ultra defense-hez minek pause-olni? dpad balra kétszer és kész. Egyébként valóban csak az Ultra Def segít.
-
Szigma70
addikt
válasz
Stylerr #16900 üzenetére
Igen, a CDM-re gondolok
Nálam is be van állítva a Sb, és én is legtöbbet balance, balance-on játszok.
Fabinho-Radja a 2 ember. Nem mindíg jön elő, de általában akkor, mikor alakzatot váltok, majd vissza 4231-re.
Utána van ez.@Dvtkfan
Szabálytalankodj a szélen valahol, ne a labdásra menj.
-
dvtkfan
senior tag
Mi tökömböl van ilyen csapata, egy olyan játékosnak, aki nem tud játszani??? Az előbb vertem el 6-1-re...csak annyit tudott, hogy basszuk előre a nyulaknak aztán majd lesz valami...
Ti hogy védekezitek le a kick of glitch-et? Unom már, hogy erőtér van az ellenfél játékosai körül és nem lehet őket ilyenkor szerelni...
-
toxicjew
addikt
válasz
gabigyerek #16910 üzenetére
Ez egy ilyen feature, így működik a játék
-
gabigyerek
senior tag
Ti mit tudtok tenni az alábbival?
Szitu: A CB-m olyan technikás, hogy egy visszapasszolt labda 15 méterre pattan el tőle az LB irányába, de nem tudok róla leváltani és automatikusan elkezd menni a labda felé. Az LB-m meg olyan jól szituált, hogy vigyáz állásba nézi, ahogy a tőle 1 méterre lévő labdáért középről sprintel ki a védőm. Analóggal, R1-el, mindennel próbáltam már, hogy ne tegye könyörgöm, de ez csak fut, mögötte meg olyan üres terület keletkezik mint a Kisalföld.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- OLED monitor topic
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Milyen processzort vegyek?
- Óra topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest