Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
Bocsi az offért: Valamelyikőtök adott már el valamit ebayen?
Mennyi időt kell várni a paypal számlánkat megerősítő kódra, mert anélkül nem adhatok el... ? -
Rypejakten
addikt
válasz
Azog the Orc #21998 üzenetére
nekem csak 4-4-2-ben jöttek, eddig bevált ez a fajta szűrés.
* * *
mostani csapatocskám: ez
Alba és Thiago Silva két zsák fost nem érnek, viszont Pedro-ban pozitívan csalódtam, mindent befejez.
szoknom kell még ezt a felállást, elég szar velük a mérlegem, viszont élvezetesebb a játék, hogy törekednem kell a megújulásra. -
Azog the Orc
őstag
válasz
Rypejakten #21994 üzenetére
De amíg nem indítod el a meccset addig nem tudod, mert nem látszik semmi, csak miután elindítottad csak a csapatképernyőn derül ki utána meg a meccs elején kilép, tehát mindenképp belekezd az ember a meccsbe
Pont elég amikor zsinórban 10x jön egy ilyen paraszt
Én nem egyszer futottam bele sorozatos coinmajomba, persze van mikor sorba dobálja a rendes ellenfeleket, de az ritka!
-
thebigK
addikt
válasz
Rypejakten #21994 üzenetére
Rajtaleszek, koszi
-
-
thebigK
addikt
Elszenvedtem elso veresegemdiv2ben. Egyszeruen nem tudok esoben jatszani...mondjuk a srac nem volt tul acelos de volt egy gervinhoja...
Ami vigasztal, hogy utana nyertem is, igy 6-0-1es stattal mar fix a divizio egy. Bar ott lehet egy meccset sem tolok le a coinfarmerek miatt
Rvp tovabbra is a csapat legfontosabb lancszeme. Sterling pedig imadnivalo -
Classius
aktív tag
Sziasztok!
Kijött egy új frissítés, azzal megoldódott minden problémám, most visszatérek a 1-2 osztályba és hátha betudok már stagnálni. Remélem így marad, mindent átvizsgáltam a wifi routertől kezdve az internet beállításaimon át a játékot is újrahúztam és nem volt jó, mindig szerverhibára vonatkozva kibontott a játékból és FUT-ból, így az utóbbi 2hétben kb 20vereséggel gyarapodott a stat, ezek közül a többsége úgy, hogy vezettem és úgy szakadt meg... Mindenesetre örülök, hogy végre jó, ha így sem oldódott volna meg, akkor valahogy az EA-vel kellett volna beszélnem.De ami fontos és ami miatt beírok ide:
Ha vettem katalógusban kölcsönszerződéses játékost (Pogba - azt hiszem 9 meccsre), és nem jelzi a FUT akkor mi a teendőm? Ez a múlthéten volt azt hiszem pénteken, azóta se híre se hamva. -
Gebriel
veterán
Köszi a tippeket.
-
Azog the Orc
őstag
Egy Messi gólocska: [link]
-
MdewC
nagyúr
válasz
Vampire Bat #21984 üzenetére
Nekem az 1. jobban tetszik, de Iniesta szvsz lassú CAM-ba.
-
gabee97
tag
Sziasztok!Ha eladom a Fifámat (PC) úgy hogy felhasználtam a kódom a jövőbeni tulajdonosa tud majd vele játszani online,és én tudok-e majd vele továbbra is játszani?Csak mert PS3-on nincs DRM itt PC-n nem tudom hogy megy ez..
-
bucketb0b
őstag
válasz
Vampire Bat #21984 üzenetére
2. Talán egy Fábregas is befér oda Perez helyére
-
bucketb0b
őstag
Valaki nem akarja helyettem megnyerni az offline kupát PC-n majd kinyitni qva jó játékosokat és valahogy ideadni?
-
MdewC
nagyúr
válasz
Vampire Bat #21980 üzenetére
Hát inkább...
3.-ra csak összehozom max chemmel...
-
tigomigocika
senior tag
-
Gebriel
veterán
Ezt kéne befejezni.
GK-hoz nem ragaszkodom. -
tigomigocika
senior tag
válasz
LedyGyuszi #21974 üzenetére
Vagy megállni,dekázni háttal a kapunk és ollóból rábaxni izomból, hogy a kapufáról visszapattanó labda kajak fejbe kapja a visszazáró védőt és ugy pattanjon visszafele,majd a menteni igyekvő kapus kiüsse a gólvonalról pont a kapufele visszaérő második védőre akiról bepattan a labda, ugy , hogy elesik közben a védő és a kapus is!
Ez után hatalmas gólöröm és mind a 3x vissza kell nézni a gólt, hogy az ellenfél érezze a törődést!
Nagyon GISZI vok?
-
szakii6
tag
Valaki megnyerte már többször az offline kupát world classon? Csak mert kiírja másodszor is a rare players packot, de itt ki tudja...
-
MdewC
nagyúr
válasz
Azog the Orc #21966 üzenetére
Király!
Játékmenettel kapcsolatban valami pozitív visszajelzés? Vagy fölösleges ilyen dolgokban reménykedni?
-
Azog the Orc
őstag
És igen és igen, csoda történt le tudtam resetelni a bebugolt kupámat
Palik Lázló: "Ilyen nincs és mégis van"
Na végre nem kell szenvedjek az ocsmány Div-ekben
Ja és a játékos keresést is megcsinálták, ha beírod a nevet egyből adja nem szórakázik
-
MdewC
nagyúr
Itt vannak az infók. (Ezektől a barbároktól...)
Azog kollégának jó hír, hogy lehet, hogy tudja resetelni a beragadt kupáját, de csak "nyugtával a napot..."
Remélem valamit javítanak a játékmeneten is, nem csak a marketen... (Naív hülye vagyok megint.)
-
törölt tag
válasz
Azog the Orc #21924 üzenetére
Tegnap este, illetve ma is néztem a piacot és Ramires sajnos a kihalt fajok közé tartozik.
-
evibly
senior tag
válasz
LedyGyuszi #21954 üzenetére
Igen, ő és a gaboni vipera barátunk a két jobb szélső, de még nem tudom, hogy Robben kit vált le. Sam egyébként még jobban is adta, mint Aubameyang.
-
Gebriel
veterán
Megy már a FUT?
-
törölt tag
válasz
Kristof_94 #21955 üzenetére
Magyar labdarúgó-bajnokságot a 16-ba!
(#21953) Azog the Orc
Super Humanoid Goalkeeper Droidok.(version16)
-
dracox
addikt
válasz
Kristof_94 #21955 üzenetére
A mennyei tele van jobbnál jobb játékosokkal az tény és való.
-
Azog the Orc
őstag
Nem is ár egy kis karbantartás mert már kritikán aluli volt a játék amit művelt!
Az más kérdés hogy úgy sem csinálnak semmit -
-
törölt tag
válasz
dracox #21945 üzenetére
Türelem!
Nemsokára jön a 16, addig meg úgyis csak a sorozatos Maintenance lesz. -
törölt tag
válasz
Nazara #21941 üzenetére
Hihetetlen, szinte éreztem.
MOST kiderül, mikor is kezdődik. -
Nazara
őstag
Ma szerverkarbantartás miatt leállás délelőtt:
7:30 - 11:00 -ig papiron.
-
MdewC
nagyúr
3 ajcsi pakk és 2 db 50K pakk legjobb embere??? Khediraaaaaa jeeeeeee!!!!! Juhuuuuú!!! Bráfó Khúll!!! Megérte játszani.
-
MdewC
nagyúr
Bejutok a döntőbe, erre képes vagyok kikapni egy megpattanós lövéssel, 2 lövésből, nekem néggyel több helyzettel. Megqúr az ideg.................................
JA, MINDEZT HÓESÉSBEN BMEG!
-
m.hegyi
tag
válasz
Azog the Orc #21936 üzenetére
16-ot biztos nem veszem meg. Szépen megvárom az itt kifejtett véleményeket, és majd utána eldöntöm. Nem követem el mégegyszer azt a hibát, mint a 15-nél hogy elő volt már rendelve..
-
Azog the Orc
őstag
válasz
m.hegyi #21934 üzenetére
Ezek nem furcsaságok
Ezek mind az idei fifa velejárója, nem megy le úgy meccs hogy ne lenne az általad felsoroltak közül valami bénázás benne! Így el lett cseszve az egész főleg a büntető, az bmeg botrány, ma pl: a támadó rúgott az egyhelyben álló védőmbe és tizi! Amint kontakt van már fúj, vicc!
-
m.hegyi
tag
Mai furcsaságok:
1
2
3 (a legnagyobb buziság a mai nap folyamán, ráadásul a Continental Cup döntőjében..)
Érdekes tizi ez is
Összeakadnak a játékosok.. Mellegsleg jól elk*rta az ellen a helyzetét.Ez egy pár nappal ezelőtti szar napon volt, de szerencsére akkor nekem is jutott a jóból: lucky goal
És akkor most 3 bomba:
Maticnak jó a balosa
Reus hatalmas tekerés
Walker piszok nagy gólja -
törölt tag
válasz
Azog the Orc #21927 üzenetére
Én is azt mondom, hogy most jobban megéri kereskedni, mint játszani.
Eddig hanyagoltam, mert vártam a web app visszakapcsolására, de mostanra már meguntam a várakozást.(#21928) bucketb0b
Pü. ment. -
Azog the Orc
őstag
válasz
evibly #21925 üzenetére
Öcsééém ezt a mákot, grat
más:
Mivel most egy hétig kb nem fogok tudni játszani (nem is baj tán jót is tesz), mert megy garanciába a kontrollerem, arra gondoltam hogy eladom Messi-t és az árát 1hétig forgatom, csak kereskedek! Aztán majd visszaveszem.
Lehetne nagyobb halakkal és IF-ekkel üzletelni, talán össze lehet kuporgatni napi 100k-t???Vélemény?
(#21926) HJoe35:
Egyre instabilabb a játék, pont az említett hanyagolás miatt
-
törölt tag
válasz
Azog the Orc #21924 üzenetére
Ezt a felállást még nem próbáltam, mert még most raktam össze.
De majd csak offline fogom tesztelni őket.
Ramires-t amint lehet, kipróbálom.
Nemsokára itt a szeptember, ezért nagyban tosznak a fejünkre, hogy milyen problémákkal küszködünk, mert a 16 az elsődleges nekik.Egyedül a price-range, ami érdekli őket, mert a megjelenésre valamit fel kell mutatniuk. Ja, az IF, TOTS, MOTM stb. játékosok kiadásáról nem feledkeznek meg.
Egyébként azt furcsállom, hogy már elég régen volt májntenance, de ami késik, nem múlik.(#21925) evibly
Látom a kis Hazardot is kifogtad. -
-
törölt tag
Sziasztok!
Az ingyenes packokból, illetve pár játékos megvétele után (Schürrle, Oscar & Hart) [ezt a csapatot ] dobtam össze.
Szerintetek?MA kedvet kaptam a kereskedéshez, mert magából a játékból elegem lett, főleg az online részéből. Van egy olyan érzésem, hogy a 16 előkészületei miatt
egy darabigszívni fogunk.Megnyugtatásképpen,
most az NFS-t vettem elő, de sajnos azt is elb@szták. Mind1
-
Chereiose
addikt
Nektek volt már ilyen? Leírom a rövid storym....
Ugye ahogy írtam is itt tegnap, most az elmúlt 2 hétben megint játszok napi szinten az UT-el, viszont siralom ami folyik. Régebben 3-4. osztályban voltam, sosem estem ki, jöttek a győzelmek.
Angol csapatom volt sokáig, jó játékosokkal, de voltam már mostanábana 7. osztályban is, semmi nem akart bemenni, az ellenfél többnyire egy gyökér volt, kettőt nem tudott passzolni mégis nyert....Most csináltam egy BBVA csapatot, nem Messi meg Ronaldoból áll, de azért jó játékosokból (Benzema, Kroos, Xavi, Busquets, Pepe, Piqué, Alba stb) és még rosszabb mint kb volt, most az elmúlt 5 meccsemen 1 pont, látványosan csal a játék semmi nem megy be.....Van ilyen már?? Vicc ami itt folyik...Mi ez a több tízmeccse óta tartó szopatás?
-
Classius
aktív tag
válasz
Azog the Orc #21860 üzenetére
Supporttal hogy lehetne felvenni a kapcsolatot? :/ Töröltem profil beállításokat, aktuális kereteket, frissített kereteket is. Újra frissült az egész, de még mindig csinálja.
Konkrétan Offline kupa meccset tolok, és gondol egyet a 60.percben és kiírja hogy megszakadt a kapcsolat az EA serverekkel stb, de itt legalább nem ír be vereséget és DNF-t mint online csinálja...
-
Nazara
őstag
válasz
Azog the Orc #21912 üzenetére
Megjavitották, a hétvégével együtt 6 nap alatt max.
Premier League table:
1st: Bus FC
2nd: Sergio Aguero FC
3rd: Alexis Sanchez FC
4th: Possession FC
5th: Next Year Will Be Ours FC -
LedyGyuszi
addikt
módosítottak az offline kupán...world class fokozat és 5 csillag is lehet...
-
bucketb0b
őstag
válasz
Nazara #21911 üzenetére
Nem is tudom, hogy tudtad azt a csapatot elindítani, minimum 6 csillag darabja a támadóidnak
pakkok: az offline kupából egy Piqué (végre egy "értelmesebb" amire még szükségem is lehet) a freeből meg egy Fellaini
kipróbálni jó lesz, tisztára megéri nyitogatni számomra ezeket a pakkokat
remélem a youtube tele van minden fajta videóval akiknek a free packből Ronaldo Messi meg egyéb nagyon jó játékos esett..
-
bucketb0b
őstag
válasz
Azog the Orc #21906 üzenetére
Ha nem szoftveres a probléma akkor ez így elsőre kábeltörésnek tűnik.
Az a sok rage látod, tönkre basztad a kontrollert
A jó öreg billt püfölheted, max. kiesik 1-2 betű, visszarakod és megy tovább az élet -
Azog the Orc
őstag
HELP ME
Lehet hogy elromlott az XBOX360 kontrollerem?
Az a tünet hogy amikor el van indítva a játék akkor sokszor azt a hangot adja a Windows mint amikor bedugunk vagy kihúzunk egy USB eszközt!
Főleg meccs közben a legsűrűbben csinálj, gondolom mert akkor a legaktívabb a zongorázás a kontrolleren, de ha menüben kavarok a játékban akkor is szokta csak ritkábban! Meccs közben nagyon zavaró mert akkor nem tudom irányítani az ember, pár mp és jön a hang és újra mükszik! Ez eddig ritkán fordult elő de most már képtelenség meccset játszani!Kipróbáltam mind a 6 USB helyet a gépben, ugyan az, de a többi USB eszköz: egér, bill, stb... nem kontaktol akárhová dugom, tehát ebből gondolom hogy a kontroller a gázos.
Vagy máshol keressem a hibát?
Valaki esetleg találkozott ilyesmivel?
-
Azog the Orc
őstag
Na gondoltam én hülye hogy veszek 7db 40 rating körüli bronzot és megyek a kupára, de az 50 alattiak kajak 3-4000-be nyomják, ez vicces
-
Azog the Orc
őstag
Na mondtam hogy robban a pakk egy hatalmas WANYAMA esett a legjobb a medveölő
-
Nazara
őstag
Jeee, behúztam elsőre az Online kupát, 15K és a pakk jött (amiben duplicate Luiz volt a legjobb, meg Blaszcsi akárkicsoda a dortmundból, valamint Kagawa és Ibarbo.
Ezt a szedett-vetett hulladék csapatot raktam össze 3,5 csillagból, a döntőig aláztam mindenkit, viszont a döntőben egy hatalmas sutyerák jött, fullos BPL csapattal, és mindenkin attribútum lap. Na mondom....
Megszereztem a vezetést, de aztán egy gyors szögletvariáció után egyenlitett, és elkezdett össze-vissza futkosni a pályán, majd az egykezes fekvőtámasz gólörömöt nyomatni és megnézni az összes visszajátszást.
Végig nehéz volt a mérkőzés, lévén elég nagy hátrányban voltam, Doumbiát és Ibarbót is (akikre épült minden) a két feltápolt középhátvéd rendszeren megette, jöhetett a hosszabbitás. Majd a 120. percben, a görcsöt kapó Kucka helyére behoztam egy 53-as CB-t, (nem tudom ki xD) akit sikerült kiugratnom, és 1v1-ben a kapussal kissé balról kisodródva bebombázta kapásból a lehulló labdát. Mondanom sem kell a gyerek Rage Quitelt.
A csapatról pár szó:
A két csatárt nem ecsetelem, mindenki ismeri őket. Lichti mint egy vonat jobboldalt, és az igazi meglepetés az Kucka és Maksimovic voltak, akik mindenkit leszereltek, aki a közelükbe ment. A kapus, Consigli hatalmas bravúrokat mutatott be (1-2-t meccsenként), Laczkó Zsolti pedig nem vallott szégyent Cuadradóval szemben sem.
(#21898) Azog the Orc: Ha nyitható különleges lapja az adott játékosnak, akkor a NIF nem.
-
P. úr
tag
válasz
Azog the Orc #21900 üzenetére
Hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- SörcsaPH!
- Proxmox VE
- iPhone topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay
- További aktív témák...
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest