Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sigismund
tag
válasz Mela Kehes #898 üzenetére
Igen ez a szándékom.
-
Sigismund
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám volna a felhőalapú adattárolással, hogy két helyre szinkronizálnám az fájlokat. A google drive és a dropbox-ba. Mivel alapból saját mappát hoznak létre, így egymásba ágyaztam őket, hogy ne kelljen fájlrendszer szinten duplikálnom a fájljaimat. (Google Drive és abban a dropbox mappa). Ez eddig szép és jó, ha külön-külön szinkronizáltatom őket akkor gond nélkül megy minden, de ha egyszerre fut a háttérben a két szinkronizációs folyamat, akkor az egyik azt mondja nekem hogy nem lehetséges szinkronizálni a fájlokat. A google drive szokta ezt inkább kinyögni nekem, habár lehet azért mert a dropbox hamarabb indul .
Nincs sejtésetek, hogyan lehetne megoldani, hogy - anélkül hogy én külön indítom a szinkronizációt - működjön a dolog?
Üdv,
Sigismund -
Lui04
aktív tag
Valaki használja a minus.com-ot? Egyszerűen semmit nem tudok letölteni onnan már egy ideje, zip fájlokról lenne szó. Minden zipnél egy olyan oldalra irányít ami nem létezik.
-
TRob1
veterán
-
PumpkinSeed
addikt
Ha minden igaz, akkor most megy a végrehajtás.
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
TRob1
veterán
ui2: És amúgy sztem az se gonoszkodás ha 1-2 "mindenttudó" baromságaira "ráugrok", sőt, cáfolom a hülyeségeit. (Habár manapság inkább kerülöm őket, mert egyre több Ki ha én nem akad, és inkább csak magamban mosolygok a hülyeségeken és/vagy a szócsatákon )
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
válasz atillaahun #889 üzenetére
Miért, ez gonoszkodás ha vmit nem tudok és megkérdezem?
Ugyanis ha létezne ilyen, nekem is (meg valszeg sok mindenki másnak is) jól jönne.
ui: Amúgy meg, ha megnézed, az első naptól itt vagyok (ahogy te is) Úgyhogy az újabban az nemigen helytálló.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
atillaahun
veterán
válasz PumpkinSeed #890 üzenetére
Vagy 2 számítógép.
De ha mégis kitúrod valahogy a netről a megoldást, természetesen szivesen látjuk. -
atillaahun
veterán
Újabban már ide jársz gonoszkodni?
Sehogy egyébként természetesen.
-
TRob1
veterán
válasz PumpkinSeed #887 üzenetére
Miért, meglehet?
Legalábbis a kérdésedből azt olvasom ki hogy lehet, csak te nem tudod hogyan kell.[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
PumpkinSeed
addikt
Nem tudja valaki, hogyan tudom azt megcsinálni, hogy a letöltött DropBox egyszerre két fiókot kezeljen?
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
havri1
félisten
Helló!
Dropboxot használok, mobilon, pc-n.
Teljesen jó. konkrétan most az a része ami hasznos, hogyha csinálok képet/videót, akkor egyből feltölti, amit a gépem egyből lát, ergo ott is megvan.
Azt szeretném, ha párom telefonjára/laptopjára is feltkerülne az én fiókommal, így akár az övével, akár az enyémmel fényképezünk, egy helyre azonnal feltöltődik.
Kérdés: Lehet 2 mobilon, 2 pc-n használni ugyanazt az accot?Köszi!
havri
-
veterán
válasz Mela Kehes #881 üzenetére
Én is erre gondoltam, de nem rejtett.
Más: iPhone-ról nem lehet vele egyszerre egynél több képet feltölteni. Ez így macerás. Dropbox automatikusan fellövi az összes új képet.
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
veterán
Feltettem a Google Drive-t, beállítottam, az intéző látja a mappát, de a Total Commander nem. Fura
Egyébként nem rossz szolgáltatás, érdemes kipróbálni.
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
Hunter2
addikt
dropboxot használok és egyszer csak eltűnt a public aatt tárolt xls fájlom. mit lehet ilyenkor tenniŰ? vissza lehet ezt valahogy állítani?
-
doxa
tag
válasz Mela Kehes #876 üzenetére
nincs iOS eszközöm...
-
SG3rg0
őstag
Mega Droidra!
-
doxa
tag
válasz atillaahun #874 üzenetére
nem hiszem, hogy jobb... hálózati meghajtóként látom a tartalmat....
sűrűn ülök olyan gép előtt ami nem az enyém, portable TC webdav beépülőjével mintha ua a meghajtó rajta lenne a gépenwebdav: [link]
[ Szerkesztve ]
-
doxa
tag
válasz Mela Kehes #838 üzenetére
Desktop app- on kívül van iOS és Android app is.... asszem ezekkel
nem tűnik rossznak cubby
nekem ami kell azt tudja: webdav ingyenmeghívottakal pedig 25 GB lehet a free tárhely (1 GB/meghívott) ha valakinek kell pm rám
-
Mela Kehes
addikt
Erről a Mega nevű tárhelyről tud valaki friss infót? Nagyon kellene már a kliens. Webről valahogy nem megy a feltöltés.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
veterán
válasz lordjancso #870 üzenetére
Meg vagy nyugtatva Rossz is lenne, ha bárki számára elérhető lenne
-
lordjancso
senior tag
Sziasztok!
0 napos DropBox user vagyok. Nyugtassatok meg, hogy azok a mappáim nem érhetőek el SENKI számára, amelyik nincs megosztva vagy linkelve!Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz Mela Kehes #863 üzenetére
tárhely szempontjából: 16GB-nyit (0,5GB/meghívott)
de szerintem utána is hívhatsz meg, csak nem jár érte plusz tárhely.
[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
addikt
DropBox-ban max. mennyi embert hívhatok meg?
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
őstag
A program magyar nyelvű, a help viszont nem. Fiókoknál beállítod, hogy melyik tárhelyszolgáltatóhoz szeretnél kapcsolódni. Utána a mappapároknál megadod, hogy melyik távoli mappát melyik helyi mappával szinkronizálja, a beállításokban a szinkronizálás típusát ha 2 irányúra állítod, akkor ha a telefonon módosítasz valamit, akkor a tárhelyre is azt tölti fel. Sync deletions - ha törölsz valamit a telefonról, akkor törli a tárhelyről is. Ezen kívül nem állítottam át semmit. A Lite verzió csak 2 tárhelyet támogat.
-
Melack
veterán
Mióta van FB-on DropBox megosztási opció? Azaz hogy a DB-ből tudok fájlt "megosztani" FB-on.
(#853) dokee78: webes. Én is most találkoztam vele először.
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest