Hirdetés
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz alapz@j #1797 üzenetére
Én meg alapból ki sem próbálok egy olyan programot ami "magyar fejlesztésű", és ennek ellenére nem a magyar nyelv az elsődleges benne... (És ezáltal valszeg soha nem is fogom kipróbálni - amúgy meg bőven elvagyok a Dropbox/Copy párossal, mellé kis GDrive és SkyDrive)
¤ R'n'R ¤
-
alapz@j
tag
válasz Fecogame #1795 üzenetére
Én felhagytam a Tresorittal, annak ellenére is, hogy a Chip előfizetéshez kaptam egy éves 100Gb-s "ajándékot". A nagyon csicsás új kliensük három különböző gépen is el-elhagyta magát, persze mindenféle jelzés nélkül, és összekavarodtak a fájlok verziói. Örültem volna, ha a redesign és a mobil kliensek helyett a nagygépes kliens stabilitása és funkciógazdagsága (khm, jelszóváltoztatás, backup trezorok, web share, stb.) lett volna inkább a prioritás.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Leteszteltem, nagyszerű app Nekem két, azonos helyi hálózatra kötött gép között kellett beállítanom, hogy X mappát mindkét gépen szinkronba tartsa. Kb. 5 perc alatt beállítottam, és innen minden automatikus. Regisztrálni sem kell, nagyon egyszerű és nagyszerű program. LAN-on másolta az adatokat az esetemben, így még a netet sem lassította.
Ajánlott
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
F34R
nagyúr
copy-nal ha a kep 5 meganal nagyobb akkor azt miert nem jeleniti meg ? (csak letolteni lehet.)
-
artiny
őstag
meg van a box program de jol latom hogy csak max 250mb lehet egy fajl ?
-
artiny
őstag
Dropboxrol atvaltottam Copy -ra ,
A PC-en feltelepitettem majd synchronizaltam 6gb adatot. Notebookon is feltelepitettem bejelentkeztem ugyan azzal a nevvel stb, synchronizalt 6gb-ot. De amikor notebookrol akartam a megosztott mappaba tenni valamit az a pc-n nem synchronizálodott ez akkor most nem ugy mukodik mint a Dropbox hogy amit berakok a mappaba akkor a masik helyen is megjelenik?
A box.com-ban is regisztraltam de ott nem talaltam programot hozza az csak netes fajl mento? mint pl a mediafire
-
őstag
válasz Mela Kehes #1786 üzenetére
Box.com-os dolgaimat most töltöm fel hubiC-ra is, a windows-on kliens-ben bármilyen könyvtárat meg lehet adni (sok kliens saját könyvtárat használ). 3 szálon tölt fel egyszerre.
Leírás szerint nincs fájl méret korlát, Franciaországban vannak a szerverek, titkosítva mennek az adatok (mintha mostanában ez sokat jelentene).
[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
addikt
Tesztelte már valaki a hubiC-ot?
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
tonyrulez
őstag
Van olyan netes app GDrive-hoz mint a dbinbox? Vagyis hogy egy adott mappámba bárki bármit feltölthet webes felületen?
4 8 15 16 23 42
-
alapz@j
tag
Én a BoxCryptor (v1) portable változatát használom, amiben van fájlnévtitkosítás is, viszont portable lévén nem tudja azt, hogy transzparens drive-ként mountolja fel a titkosított könyvtárat. Nekem főleg azért jött be, mert nem egy nagy volume-t hoz létre, mint pl. a TrueCrypt, hanem minden egyes fájl külön kerül titkosításra és eltárolásra, ami jelentősen meggyorsítja a felhős szinkronizációt/fájlkezelést.
-
őstag
hubiC 25 GB ingyen tárhelyet ad, ami miatt érdemes kipróbálni: "No maximum file size".
[ Szerkesztve ]
-
alapz@j
tag
válasz < CyberBob > #1775 üzenetére
> BoxCryptor fizetős
Van fizetős változata is -
< CyberBob >
őstag
-
alapz@j
tag
válasz < CyberBob > #1770 üzenetére
Ha a nyílt forrású szoftverhez ragaszkodsz, az érthető, de az általam citált, egyébként ingyenes programokkal is te titkosítod a fájlokat.
-
tonyrulez
őstag
Mintha azt olvastam volna valahol hogy a Google Drive Android alkalmazás is tud képeket magától feltölteni, mint a Dropbox, de nem találom ezt a beállítást sehol. Lehetséges ez vagy csak álmodtam?
4 8 15 16 23 42
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Nagyobb fájlokat képes több menetben szinkronizálni?
Azt tervezem, hogy létrehozok egy Truecrypt container-t, telepakolom pár száz megabyte-tal, majd azt feltöltöm.
Jelszó híján más nem tudja olvasni, ellenben lesz egy biztonsági mentésem a dropbox-ban.Valaki használja így?
.
-
-
artiny
őstag
Megtelt a dropboxom 5.9FB ingyenest tudtam kiszedni eddig belole. Tetszik mivel telefonrol is tudom hasznalni,vagyis letezik hozza android es jol is mukodik....
van valami esely ra hogy tobb ingyen tarhelyet kicsikarni belole,van valmi lehetoseg ...(meghivas nem a legjobb sajna)
-
ledgeri
nagyúr
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
veterán
Most lett elegem a Google Drive appból... Akárhányszor elindul és elkezd szinkronizálni, meghal a netem hosszú percekre. Semelyik másik programmal nincs ilyen bajom ( dropbox, sugarsync ), csak ezzel az eggyel.
Másnak is van ilyen gondja, vagy csak nekem?
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
Newyorker
addikt
KÉRDÉS!
Most regeltem be a dropboxba egy Iphonéról, hogy képeket töltsek fel oda, majd egyenként, összesen 3-at kilinkeljek ide az oldalra! Meg is tettem, de miért van az, hogy üres hozzászólásom jelenik meg?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
-
SG3rg0
őstag
Jövőhéten lesz droidon a Tresoritnak egy update és bekerül a feltöltés funkció, lehet filokat felölteni illetve a megosztás is meg lesz valósítva. A képek megjelenítésén dolgoznak.
A képek / videók automatikus feltöltése egy újabb lépcsőfok lesz majd az Android életében, elsőként a feltöltéssel erősítjük a programot, de a jövőben valószínűleg az automatikus feltöltés is Tresorit-funkció lesz.
-
Mela Kehes
addikt
válasz < CyberBob > #1746 üzenetére
Milyen programot használsz titkosításra?
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
< CyberBob >
őstag
Jó az irány, hogy már a kliens program titkosítva tölti fel az adatokat a felhőbe. Viszont az ilyen lehallgatós, megfigyelős, programhátsókapus időkben csak abba bízok amit én magam titkosítottam a feltöltés előtt, persze ingyenes és nyílt forrású programmal.
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
SG3rg0
őstag
Biztonságos adattárolás felhőben - Lám István
[link] -
SG3rg0
őstag
válasz < CyberBob > #1739 üzenetére
Beszélgettem a Tresorit supportal mailt és jelszó változtatás miatt. Egyik mailról a másikra rakták át az 50GB. Tök gyorsan megcsinálták ezt nekem. Magyar nyelv az első között bele fog kerülni ahogy elkezdik nyelvekkel feltölteni. Tapasztalatokat észrevételeket várnak.
-
SG3rg0
őstag
válasz < CyberBob > #1739 üzenetére
Sikerült, köszi.
Beszéltem a supportal és magyarul is válaszolnak! -
< CyberBob >
őstag
Új jelszót csak úgy lehet csinálni, hogy a mostani neved és címedre regisztrálsz megint és a telepítő ezt felismeri és létrehozza az újat a régi méretben (pl. 50Gb). Viszont a fent lévő fájlok elvesznek. Le van írva a menete az oldalukon is.
alapz@j: nem tudom miért kel bohóckodni még a fájlméret korláttal. Nem kelt túl komoly benyomást a szolgáltatásról. Ezért nem használom a SkyDrive-t sem.
[ Szerkesztve ]
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
tonyrulez
őstag
válasz Watercolour #1731 üzenetére
Másrészt marha drága. 50GB-os csomag áráért Bitcasa korlátlant ad.
4 8 15 16 23 42
-
olivera88
veterán
CCloud beta launched! Faster than Dropbox!!!! [link]
Forrás: Facebook[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
SG3rg0
őstag
Megkaptam a 25GB a Googletól!
-
utgyuru
aktív tag
Sugarsync-kel kapcsolatban kérnék segítséget: van egy fiókom(A), amiben van Web Archive/Samsung Link, és van egy másik fiók(B), ugyanígy Samsung Link-kel. Ha az A fiókból megosztom a Samsung Link mappát a B-vel, be lehet valahogy állítani, hogy automatikusan szinkronizálja?
-
őstag
-
SG3rg0
őstag
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ha újonnan telepített gépre felrakom a Google Drive-t, és a felhőben lévő fájlok megegyeznek a gépen lévőkkel, akkor miért duplázza meg mindegyiket? Hogyan lehet ezt kiküszöbölni?
-
TRob1
veterán
A "magától" az az amikor nem Én frissítem, hanem automatán frissül. Néha ránézek, és nagyobb a verzió mint volt azelőtt (mint ez a 2.3.31 is, mivel 25-én jelent meg, én meg egy ideje nem frissítettem "magamtól").
De néha nézem a honlapot is hogy van-e újabb, és van hogy igen, de mégsem frissült "magától". Na ilyenkor "kézileg" ráfrissítek (tehát letöltöm az újabbat, és install)
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
olivera88
veterán
A Drive kliens frissül magától? Valamelyik nap nyitottam meg és megnéztem verziószámot. Aztán töltöttem le egy másikat és ugyanaz maradt a verziószám.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
TRob1
veterán
válasz olivera88 #1700 üzenetére
Igen. Mikor a Google összevonta a GDrive-ot meg a Gmail-t (és a Google+-t) kb májusban, akkor lett 15GB mindenkinek.
Most hogy kijött ez a droidos/ájfónos "office", a szept 26ig letöltőknek/használóknak ad még plusz 10Gb-ot 2 évre... na és ez itt a kérdés hogy vki közülünk megkapta-e már (külföldi fórumokon lehet olvasni hogy vki már megkapta, de több helyen olvasható az is hogy ez lehet akár néhány hét is míg megkapjuk)¤ R'n'R ¤
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest