Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
utgyuru
aktív tag
válasz micafighter #2246 üzenetére
Windows 8.1 kellene, és olyan amit mondtál, androidon hasonlót már sikerült beállítani, csak pc-re nem sikerül sehogy se.
-
utgyuru
aktív tag
Inkrementális "szinkront" lehet valahol csinálni? Szóval ha törlöm a helyi gépről, akkor a cloudból ne törölje, csak ha hozzáadok, akkor változzon?
-
utgyuru
aktív tag
válasz Villanykörte #2235 üzenetére
Tárhely választásában kérném a segítségeteket:
Olyat akarok csinálni, hogy lenne egy mappám a gépemen, amit szinkronizálni akarok a tárhelyen egy mappába mindig, de nem kell az egész felhőben lévő profilomat szinkronizálnia, csak azt az egy mappát. Eddig box.com-ot használtam, de itt a windowsos kliensben nem találtam ilyet, csak hogy az egészet szinkronizálja. Win 8.1-hez, és a lényeg, hogy a háttérben a kliens minél kevésbé egye a gépet.Bocs a válasz rossz helyre ment.
[ Szerkesztve ]
-
utgyuru
aktív tag
Sugarsync-kel kapcsolatban kérnék segítséget: van egy fiókom(A), amiben van Web Archive/Samsung Link, és van egy másik fiók(B), ugyanígy Samsung Link-kel. Ha az A fiókból megosztom a Samsung Link mappát a B-vel, be lehet valahogy állítani, hogy automatikusan szinkronizálja?
-
utgyuru
aktív tag
válasz llaszlo #1319 üzenetére
Valaki ebben tudna segíteni?
Letöltöm az SDK-t, nekem csak egy zip jön le, szóval eleve nem start menüből indítom a cuccokat, ahogy írja. Bepipálom az SDK Managerben, ami kell, telepíti, TC keresőjével találtam egy AVD Manager.exe-t az sdk/tools/lib-ben. Indítanám, de "Failed to execute tools/android.bat: A rendszer nem találja a megadott fájlt." hibával leáll. De a fájl ott van a tools mappában. Most mit csináljak? -
utgyuru
aktív tag
Sziasztok!
Ilyen tárhelyek közül valamelyik tud olyat, hogy ha feltöltök egy videót, és megosztom a linket valakivel, lejátssza online ? Box.com-ot használok, de ott csak akkor megy, ha az illetőnek is van regisztált profilja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest