Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
< CyberBob >
őstag
-
< CyberBob >
őstag
Jó az irány, hogy már a kliens program titkosítva tölti fel az adatokat a felhőbe. Viszont az ilyen lehallgatós, megfigyelős, programhátsókapus időkben csak abba bízok amit én magam titkosítottam a feltöltés előtt, persze ingyenes és nyílt forrású programmal.
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
< CyberBob >
őstag
Új jelszót csak úgy lehet csinálni, hogy a mostani neved és címedre regisztrálsz megint és a telepítő ezt felismeri és létrehozza az újat a régi méretben (pl. 50Gb). Viszont a fent lévő fájlok elvesznek. Le van írva a menete az oldalukon is.
alapz@j: nem tudom miért kel bohóckodni még a fájlméret korláttal. Nem kelt túl komoly benyomást a szolgáltatásról. Ezért nem használom a SkyDrive-t sem.
[ Szerkesztve ]
-
< CyberBob >
őstag
-
< CyberBob >
őstag
A Copy egyre szimpatikusabb. Ha még jövőre is meg lesz, átállok rá.
-
-
< CyberBob >
őstag
Bármi bármikor megszűnhet, viszont második harmadik biztonsági másolatnak jók ezek a tárhelyek. Persze érdemes a régóta üzemelő nagyobb cégeket választani (pl.: Dropbox). A Copy-ról majd pár év múlva derül ki, hogy mennyire stabil, de a sebesség már most is lehetne több.
-
< CyberBob >
őstag
Még jó hogy a korábbi hotmail-os címek alapból 25 gigát érnek. Persze a 2 Gb-os fájlméretkorlát miatt számomra nem sokat ér.
A Copy egyenlőre rendben van, nincs fájlméretkorlát és "látszólag" korlátlan méretig bővíthető. Mind a webes része mind a Win kliens rendben van. Egyedül a sebesség lehetne nagyobb, de így is jó.
[ Szerkesztve ]
-
< CyberBob >
őstag
Kb. egy év alatt egyszer frissült magától, de még mindig a v1.6.18-nál tart a Dropbox kliens. Nektek mennyire gyorsan jönnek a frissebb verziók és érdemes felrakni az újabbat?
-
< CyberBob >
őstag
válasz < CyberBob > #962 üzenetére
Meg ezek szerint "The company offers 5GB of free space, but for a limited time Lifehacker readers can grab 50GB free for life. " az 50Gb csak egy ideig használható.
-
< CyberBob >
őstag
válasz Mela Kehes #903 üzenetére
Most néztem a Box ingyenes regisztrációt de csak 5GB-ot ad és még fájlméret korlát is van. Neked hogy sikerült az 50GB-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Win11/win10/Office Kulcsok 15 percen belül!
- Retail kulcsok 999 Ft-tól Windows 10/11, Office 2024/21/19 és egyéb szoftverkulcsok
- Pc játékok
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Új Windows 7, 8.1, 10, 11 telepítő pendrive-ok, pendrájvok és telepítőlemezek, DVD-k
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest