Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
Amúgy pl vitás helyzetben nem fogadnak el akármilyen felvételt, legalábbis a biztosító beleköt(het) amibe csak lehet. Amúgy nálam is szellozőrácson lóg a teló, megy rá a klíma nyáron.🤷♂️
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
mrlujoak
veterán
Semmi baj nincs vele, A160L Avantgarde (Evolution-paket elemekkel, mint pl. a pedálok, sima alu betétek a műszerfalon, ajtókon) az utolsók egyike (2004 augusztusi).
Karbantartás a kulcs, és nem kell gyilkolni. Amíg kerestem iszonyat sok lerúgott példányt láttam, vele 5 éve járok, és nem volt nagyobb problémám.
A szépség szubjektív nekem ez a beltér tetszik, egyszerű, átlátható.Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Graphics
Jómunkásember
Brr, kirázott a hideg a beltértől. De utáltam az ilyen járművet, ha menni kellett vele. Pedig A190 volt, tehát egyenesen tudott menni, de a többit hagyjuk.
Azzal a folyademks illatosítóval vigyázz, ha kiborul, szétmar mindent...
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
mrlujoak
veterán
...időközben lőttem képet, hogy szinte alig látszik ki a dashcam a visszapillantó mögül, így kb zavartalan a jelenléte.
Az első képen a látószögemből nézve...
míg itt látszik, hogy mennyire nem takar be más a kilátásba.Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
dionaea
őstag
Annak idején próbáltam régi telót Dashcam-ként használni. De egy dedikált eszköz jobb. főleg hogy fix helyre raktam.
Ezek a szélvédőt kitakaró telefon tartók meg viccesek és tényleg blaeset veszélyesek főleg a tepsikkel. A rendőr meg ha akar megbüntet mert szabálytalan. -
mrlujoak
veterán
Jó ötlet, de amióta nem Jumpert hajtok (sokáig céges autóként azzal közlekedtem) a szélvédőm látóteréből száműzök mindent.
A navigációra használt mobilom a gyári mobiltartóba (középkonzol oldalán) teszem, semmit nem takar ki a látótérből.
Dashcam-et pedig direkt kicsit kerestem, ami meg a visszapillantó mögé került a szélvédőre, így nem takar ki többet a látótérből, mint amit maga a visszapillantó...
Persze, be lehet úgy lőni a mobiltartót, hogy a kamera kandikáljon ki épp a szélvédőn, de akkor meg a látótere nem lesz a legjobb...Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
rajd
tag
Az android funkciók legtöbbje egy külsős applikációként kezdte, ezt ne felejtsük el! Emlékszem amikor a Galaxy Spica-mra külön le kellett tölteni a bluetooth működtetésére az appot. Pfff. Régi szép idők 😎
-
floratm
senior tag
Nektek aztán semminemjo. Amit csak lehet lefikáztok meg kritizáltok, gondolom navigácoót sem használtok mobilon csak GPS céleszközt, fényképezni meg csak a Lumixal sose telefonnal.
-
ledgeri
nagyúr
Majd az Android-auto-n belül lesz telefon óvó funkció, mint a teslákban van kutyákhoz...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
mhydas99
aktív tag
Elkepzelem ahogy valaki a telefonjat rakja a szelvedore nyaron, cirka 45 fokos melegben amikor a mai keszulekek tobb mint fele ugy felmelegszik h ki is kapcsol.....
-
ledgeri
nagyúr
Hogyan éri el a személyi biztonságom javulását az, hogy egy telefon felvételt készít? (utolsó kép alja)
Ha gagyin vezetek rajtam múlik, h jól de belémjönnek, nem leszek nagyobb személyi biztonságban, ha -usa és- pirosnál rámuziznak, megint nem ért semmit....// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Graphics
Jómunkásember
Jó lenne, nekem speciális terulet miatt jól jönne, de ahhoz céleszkoz kellene leginkább.
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Pedig nagyon is hasznos lett volna nekem ez, amikor a bérelt autóval volt egy hit n runom. Külföldre nem viszel dashcamet.
Szóval nem hülyeség, ha másik autót vezetsz, külföldön vagy, stb.
Persze, tudja ezt a Sygic és más is, de egy natív szolgáltatás mindig ott van és esetleg kevésbé melegszik, ami itt nagyon fontos.
-
nagyúr
Egy vagon olcsó kütyű van már ami atompontosan tudta ezt. Világmegváltó újdonságot talált fel a kugli.
Kutassuk fel, tudjuk meg mitől lesz meleg a víz!
Fedezzük fel a meleg vizet!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
őstag
Sygic navigáció évek óta tudja a dashcam funkciót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- További aktív témák...
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest