Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
őstag
válasz
olivera88 #36 üzenetére
Szembeötlő változás nincs a fizikában, nem olvastam utána ezek első benyomások. A gépek érzik a súlyt, a terhelést, az emelkedőt. A raklapok targoncával könnyen kezelhetőek.
Maximumra tolt grafikával elég szép a látvány is. Van DLSS. A hangok is jók, ott is vannak apróbb változások.Az évszakok kikapcsolhatóak.Vagy akár tudsz állítani fix hónapot is. Télen a hó csak úgy marad meg, ha magasabbra állítod a napok számát. Mondjuk 28 téli nap állatetetéssel, gép karbantartással nem túl eseménydús. Alapból 360x -ra lehet gyorsítani az időt, moddal 24 000x -re.
A termés elszáradása is kikapcsolható, mondjuk ez nem újdonság.
Pénzről nem tudok nyilatkozni, én be szoktam írni amennyi kell.
Van termelési lánc, feldolgozó üzemek, kész terméket is elő tudsz állítani.Van elektromos targonca. Sőt egy kis elektromos traktor is, az nagyon fürge.
Sok a gép. Traktorból 20 gyártótól 64 különböző típus. 21 kicsi, 19 közepes, 24 nagy.
Annyi minden van benne, hogy pár óra alatt a töredékét tudod csak kipróbálni. -
őstag
őstag
válasz
olivera88 #33 üzenetére
Szerintem jobb lett. De egyértelműen az előző továbbfejlesztése. Grafikus motor maradt, fizika nem változott. De attól még szépen fut. Még csak 50 órát pakoltam bele, eddig nem jött elő hiba. Néhány változás a teljesség igénye nélkül:
évszakok ( hónapok hossza beállítható 1-28)
sebességváltó (sok kézi váltós traktornál animált váltókarok, irányváltó, nagyon látványos,)
változtatható külsejű karakter ( ruhatára is van)
szántás után a köveket el kell távolítani ( opcionális)
füvet hengerezni kell
az építés is javult
három térkép van alapból
rengeteg gép, újak is
De pár óra játékra nem érdemes megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Nintendo Switch 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest