Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
Azt a részt ti hogy oldjátok meg a vulkános pályán, amikor egy lift után be lehet tankolni fegyverekből, és egy zsilip után van egy nagy nyitott tér nagy rakétavetősökkel meg ugráló távlövészekkel?
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Dorian
félisten
Nem is a kártyámmal van gond, hanem sztem inkább a proci limitált (3200+ Barton).
Az átlag 39 persze nekem is megvan HDR-rel, de ez nem elég, mert ha van egy komolyabb akció, akkor very high beállítással pár pillanatig lemegy 20 környékére, és ez zavaró...Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Dorian
félisten
Asszem megvan, ha az anti aliasingot bekapcsolva hagyom, amikor aktiválom a hdr-t, nem mkűködik, hiába mutatja, hogy automatik kikapcsolja, mégsem. Nagyon szép, meg minden, de eléggé igénybe veszi a vasat, mellette csak high beállítással tudok játszani, hogy a "nagyjelenteknél" is mindig folyamatos legyen...
Nem tudom, még nem próbáltam a hőérzékelőt azóta...
Ezek szerint a 6600 is kezeli, mert működik a haver gépén.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Dorian
félisten
Help.
Egy havernak feltettem a gémet, aktiváltam a hdr renderinget, utána megnéztem a saját gépemen és most nem értem...
Szóval ez azt csinálja, hogy ha gyenge fényből nézel erősen megvilágított területre, akkor amolyan pillanatnyi vakítás-effekt, mint a valóságban?
Mer a haver gépén vm9imilyesmi lett, az enyémen meg semmi hasonló. Pedig a haver kártyája 6600gt az enyém meg 7300gt...
-
Dorian
félisten
válasz feka007 #2198 üzenetére
Na a pachcset sikerült feltennem, de a konzollal van némi gond
ezt írtam be, idézőjel nélkül: "r hdrrendering7" Azt hiszem sikerült, mert nagyon szép a kép, de a "\" jelet nem írtam az elejére, mert hiába nyomtam az Alt Gr-t, csak q--t írt be... ez gond lehet?Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Dorian
félisten
válasz feka007 #2196 üzenetére
Most egy olyan 1.4-es pachet töltök az Ubisofttól (cumulative) ami a leírás szerint 1.0-ról egyből 1.4-re upgradel, remélem jól lesz...
A HDR-r conuolból kell aktíválni, ahogy valaki korábban írta, vagy ezzel a pachcsel alapból lesz?Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Dorian
félisten
Újra feltettem a FarCry-t...
De a víz olyan, mint Pityeszka 2162-es hsz-ban. Az 1.4-es pachet megpróbáltam feltenni, de semmi változás, és a játék menüjében is 1.0-t ír ki. Van valami extra, hogy kell feltenni? Simán a játék könyvtáráva telepítettem... Vagy előtte fel kell tenni az 1.3, 1.31 stb pacheket?Ja, és mijaza HDR? Én is akarom
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Android szakmai topik
- További aktív témák...