Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
válasz HungarinBen #2750 üzenetére
Jaja, sajna nagyon minimális van benn.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
HungarinBen
csendes tag
válasz laceszgamer #2751 üzenetére
Mindegy megveszem majd a második és a harmadik részt. Aztán majd azok kárpótolnak.
-
laceszgamer
addikt
válasz HungarinBen #2752 üzenetére
A 2. rész 2,5 euro a 3 pedig 5 euro.
Ja meg a Blood Dragon is csak szűk 4 euro most a Steamen.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
HungarinBen
csendes tag
válasz laceszgamer #2753 üzenetére
Az jó De dobozos formában szeretném megvenni. CDgalaxis-tól fogom megrendelni. Nekem a Blood Dragon nem jött be.
-
laceszgamer
addikt
válasz HungarinBen #2754 üzenetére
Úgy se drágák igaz.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
N0zer0
senior tag
válasz HungarinBen #2750 üzenetére
Úgy rémlik, hogy valahol az optionsben be lehet kapcsolni a feliratot, de már nem emlékszem rá, és nincs fent a játék.
-
N0zer0
senior tag
válasz HungarinBen #2757 üzenetére
A játékon belüli beállításoknál, csak eléggé el van dugva. Bár még az is lehet, hogy abban a játékon kívüli kis ablakban is lehet.
-
N0zer0
senior tag
válasz HungarinBen #2759 üzenetére
Most utánanéztem a neten, de ott is azt írják, hogy nincs felirat. Nekem az ellenkezője rémlett. A napokban én is feltenném úgyis a játékot, nem ígérek semmit, de ránézek. Ha van benne felirat, megírom.
Egyébként meg ha tényleg nincs felirat, akkor értelmetlen a magyarítás is, csak a menüje miatt felesleges magyarítani.
Nekem nagyobb munka lesz feltenni, mert Linuxra teszem, és szórakozni kell hozzá a Wine-vel.
[ Szerkesztve ]
-
N0zer0
senior tag
válasz HungarinBen #2762 üzenetére
Na. Feltettem, nagy nehezen működésre bírtam. Valóban nincs benne felirat, én emlékeztem rosszul, másik játékkal kevertem. 1.0-ás és 1.4-es játékkal is megpróbáltam. Se az átvezető videókban, sem a pályákon játék közben nincs felirat. Mondjuk akkor nem értem, hogy a magyarítás mi a rákot magyaríthat egyetlen nyomorult menün kívül, meg egy-két játékon belüli utasításon kívül, ami nagyon kevés kiírás, azokhoz elég alapfoknál is kevesebb angol.
-
laceszgamer
addikt
válasz HungarinBen #2764 üzenetére
Most a mérete az nema szöveg mennyiségétől függ, sokkal inkább attól, hogy milyen módon van tárolva a szöveg a játékban és mit kell a telepítőbe tenni ahhoz, hogy bele tudja ileszteni a játék fáljai közé.
-
HungarinBen
csendes tag
válasz laceszgamer #2765 üzenetére
Ez rendben is van, de hát itt csak a menü van lefordítva. Így elég fura a méret. Főleg, hogy három darab magyarítás is van. Menü patch
Amúgy mennyi idő alatt lehet végigjátszani?[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
válasz HungarinBen #2766 üzenetére
Ha nagyon nekiesel akkor egy kora estétől éjjelig tartó maraton alatt be lehet darálni, de amúgy pár rövidebb estét el lehet vele tölteni.
-
N0zer0
senior tag
válasz HungarinBen #2766 üzenetére
Az attól is függ, hogy kezdő fps-gamer vagy-e vagy rutinos, illetve szoktad-e a realisztikusabb fps játékokat. Ez nem olyan játék, hogy mész egy szűk csőben és folyamatosan lősz, taktika kell hozzá, már a legkönnyebb fokozaton (Easy) is elég sok frusztrációt okoz a legtöbb embernek. Óriási pályák vannak, reálisabban viselkednek a fegyverek, az ellenfelek erősek, könnyű a fűbe harapni. Ráadásul checkpointos mentés van, így nem tudsz menteni kritikus pontok után.
Szóval kezdő fps-játékosoknak reménytelen egy napos marathonban meg néhány este alatt kivinni, az a rutinos fps-veteránoknak opció csak. Egyébként nem olyan nehéz játék, ha ráérzel a stílusára, elsajátítod a taktikai elemeket, akkor legnehezebb fokozaton (Realistic) sem nehéz végignyomni. A nehézségi szintek csak abban különböznek, hogy milyen gyorsan vesznek észre az ellenfelek és milyen vérmesen támadnak, de az ellenfelek és a felvehető dolgok száma, az ellenfelek sebezhetősége nem változik.
-
fiesta14
tag
Üdv! van egy gondom ami ki fog rajtam. ha valaki itt jár és még olvassa kérem.....
szóval alap far cry 1 fent van . 1.4 is multinál nem kér serialt és nem ad be egyetlen szervert sem. Eredeti cd. a tűzfal kiengedi de valami még hiányzik neki szerintem. win7 en próbálom.
ezzel a játékkal játszottam évekig szinte minden nap gondoltam nosztalgiázom.. nem ezen a gépen volt fent. -
Frawly
veterán
válasz fiesta14 #2769 üzenetére
Tudom régi hsz., de annak idején nem vettem észre. Elérhetetlenek a szerverek, mert az Ubisoft 2015. október 6-án lekapcsolta a központi szervereket. Csak LAN-on lehet játszani, meg Hamachival trükközve, nem tudom milyen alternatívák vannak erre. Kár érte, mert a multi is nagyon jó volt ebben a játékban. Singleplayerben is elő szoktam venni 1-2 évente.
-
Frawly
veterán
Két év múltán előszedtem újra. Múltkor simán használtam 64 bites Win Prof alatt, ezúttal szintén azalatt futtatva óriásiakat szoptam.
Leírom a megoldást, hátha más is játszana még vele. Nem mindegy, hogy a Far Cry Configuratort és a Far Cry-t rendszergazdaként indítjuk vagy nem. Ha nem rendszergazdaként futnak, akkor a játék system.cfg beállításai a \Far Cry\Bin32\ mappába jönnek létre, ellenkező esetben a \Far Cry\ mappába. Már itt lehet vele szívni. A másik, hogy a Lightning Qualityt max. Highra szabad tenni, Very Highnál be sem tölt a játék. Elvileg Very Highnál a SM3 kapcsolódik be HDR-rel, ezt lehet a videókártya drivere nem fogja szeretni. Minden más grafikus opciót Very Highra lehet tenni, a Water Options-nél van Ultra High is, az is működik.
Fontos, hogy fent legyen vagy az 1.4-es patch, vagy a 64 bites patch. Vagy-vagy, az egyik üti a másikat. Én az 1.4-essel szoktam játszani, de lehet most végigtolom utána 64 bitessel is utána. Ezzel most sem volt gond.
Viszont az msvcp71.dll-t és msvcr71.dll fájlokat most is hiányolta. Erre elvileg az MS Visual C++ Redistributable csomagot kell feltelepíteni, régen ez meg is oldotta, de már nem emlékszem, hogy a 2003, 2005, 2008, 2010, 2015 közül melyik verzió működik, a 2010 rémlik régről. Elvileg a 32 bites kell a játéknak (hacsak a 64 bites patch fent nincs), de nekem most semmi nem működött, mindegy hány bites és hányas évi csomagot tettem fel, továbbra is hiányolta a dll-eket. Végül csak úgy tudtam megoldani, hogy letöltöttem a dll-eket egy dll-es site-ról. Eléggé gányolás, de másképp már a telepítő sem indult el, nem hogy a játék.
Nagyon régi játék, nagyon sok szívás van vele már modern OS alatt. Linux alatt Wine-nal is szépen ment régen, de akkor is csak úgy, hogy a Wine-t 32 bites emulációra kellett állítani, és a játék system.cfg-jében a rendermódot "Direct3D9"-ról "OpenGL"-re. Ez még a Wine 2.francemlékszikrá verziójával volt, a 3.x óta el sem indul a játék, mindegy mit hekkelek bele a system.cfg-be
[ Szerkesztve ]
-
batman91
őstag
-
Frawly
veterán
válasz batman91 #2772 üzenetére
Lehet kipróbálom, Wine-s oldalak is dicsérik a GOG-os verziót. Megvan eredetiben is, megvettem a Steamen anno fillérekért egy leárazáskor, de van még évekről ezelőttről egy eredeti DVD lemezképem, azt használtam mindig is. Tehát nem az a baj, hogy DRM vagy másolásvédelem lenne rajta, hanem az új OS-eknek van vele baja, technikailag avult el. Ezt szerintem csak úgy lehetne javítani, hogy kiadják a forráskódját és csinálnak hozzá modern portot. Nem csak Linux alatt lehetne vele játszani, de normálisabban menne modern Windowson is, meg lehetne vele multizni is újra (a hivatalos szervereken lehetett csak játszani, azokat az Ubisoft megszüntette 2015-ben). Az érdekes az, hogy a CryEngine forráskódja ki van adva, az 1-es verzió is, mégse csinál senki portot FC1-hez. Tudom, hogy régi játék, de sokan játszanának vele, mert hiába alacsony felbontásúak a textúrák és alacsony a poligonszám, de még ma is jó játék, lazán fut már integrált grafikus lassítókon is, meg a mai napig a legjobb taktikai fps. A multija is szórakoztató, fasza és óriási pályákkal.
-
fiesta14
tag
Hamachival trükközve,???,
De hogyan a haverral játszanánk én Pest ,ő Eger. de sehogy nem tudjuk összehozni . már vagy 3 estét elszurtam vele.
üzenet megy látjuk egymást a Hamachin de a játék sehogy nem látja egymást. Nagy segitség lenne ha sikerülne. Mi már csak ilyen régi motorosok vagyun...
(akár privátba is) -
Frawly
veterán
válasz fiesta14 #2774 üzenetére
Nem tudom őszintén. A Hamachit csak ilyen ötlet szintjén dobtam be, annak idején, 2004-2005 környékén toltuk azzal, akkor működött. Azóta FC-re is kijött újabb patch, az 1.33 környékén biztosan ment, az 1.4-gyel meg 64 bites kiegészítéssel a franc tudja megy-e. Lehet csak tűzfalbeállítások, NAT miatt nem látjátok egymást.
Közben írnám, hogy megy 3.5, 3.6, 3.7-es Wine-vel is Linux alatt. A trükk az volt, hogy a Far Cry Configurator.exe a rossz munkamappából indítva a /Far Cry/Bin32 mappába hozza létre a system.cfg-t, amit a játék meg a /Far Cry/ mappában keresne, ha nem találja meg, akkor meg default beállításokkal indul el, hiába állítgat az ember akármit. A lényeg, hogy munkamappának (indítás helye) azonos mappa legyen megadva. Ez nem csak Wine-nél fontos, hanem natívan, Windows alatt is problémát okoz.
[ Szerkesztve ]
-
Törzsúr
senior tag
Sziasztok!
Felraktam egy régi konfigra ezt a számomra örök kedvencet.
Viszont max grafikai beállítások mellett nincs hal a vízben. Pedig tisztán emlékszem, hogy volt és még ki is lehetett lőni őket.
Gép: P4 s478 3.06, 1GB RD-1066, X1950 Pro, WinXP 32bit
Farcry 1.4 patchKöszi
Steam: szedibatta | EA, Battlenet: Szedi90
-
Frawly
veterán
válasz Törzsúr #2779 üzenetére
Ha mindent a legmagasabb graf. beállításra tettél, 1.4-es a játék, és X1950-es kártyát használsz, akkor nem kellene, hogy előforduljon. Az X1950 már támogatta az SM3-at élsimítással, HDR-rel, az 1.4-es patch is fel van erre készítve, így a megjelenítésben nem kellene glitcheknek lennie.
Melyik pályán nézted a vizet?
A graf állítását nem elég a menüben megtenni, hogy High, Very High vagy Ultra, hanem van alul egy olyan gomb, hogy Advanced, arra előjön egy hosszabb lista, és ott is meg kell róla győződni egyenként lenyitva őket, hogy minden a legmagasabb beállításon van-e.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest