Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiborv
aktív tag
válasz
Plazmacucci #340 üzenetére
Hanyas szinten vagy?
Én meg nem végeztem a main questtel de addig addig szaladgáltam az eventek és a mellek q-k között hogy elértem ez 50et így is.20korul északon grafton citynel sokat tokoltem így és jöttek a szintek utána mentem a tuzoltoallomastol délre a mole minereket ölni. Nem mondanám hogy célzottan farmoltam csak futottam pár kört ill. Annyit olvastam whitespringrol hogy oda raktam le korábban a campemet és gyorsan tudtam eladogatni a sok szemetet amit felvettem. (Meg ugye minden craftallomas van bent)
Északabbra az úton meg vonatok mellett vannak mutánsok 40-60as szinten és gyorsan lehetett fejlődni. -
tiborv
aktív tag
en semmi negativumot nem tapasztaltam a frissites ota. xboxon mintha a teruletek kozotti toltes is rovidult volna -- ezt lehet hogy csak bemagyarazom de mintha kevesebbet kene varni
-
tiborv
aktív tag
válasz
Plazmacucci #261 üzenetére
Én szívesen játszanék partyban, de gyerek mellett csak a késő esti órákban tudok fentmaradni játszani. A múlt héten két este sikerült csak ezt véghezvinni, többi nap bealudtam én is. Pedig nyomnam
Gametag: vtibor hun
Lvl20 melee.
(Xboxon jatszom) -
tiborv
aktív tag
Ebbe a pillanatban akartam én is megosztani
-
tiborv
aktív tag
Azt még hozzátenném, hogy rég nem játszottam olyan játékkal ahol ennyire korrektek lennének a játékosok.
(Eddig egyszer futottam bele egy "bunkóba" de az is lehet, hogy nem volt az csak félreértett egy helyzetet.
Épp craftolt én meg ahogy le akartam csapni egy bogarat hátbavertem. Utána meg lelőtt gondolom azt hitte kötekedni akarok, respawn után megint legyilkolt, pedig csak a craftállomásra mentem ő meg még ott volt :-) )A többi játékos akikkel összesodort eddig a játék, mind segítőkész volt. Tegnap új karit kezdtem és egy 68as 2-3 órán keresztül istápolt vitt eventekre és a nagyobb darálások után adta a cuccokat későbbre-bontásra. És ez nem az első eset volt, akinek a bázisa előtt elmegyek integet és már inviteol hogy a környéken lévő moncokat együtt öljük. Ritka aki semmit nem reagál, azok általában 10 alattiak. Akik már látszik hogy beleöltek pár napot a játékba azok valamilyen módon jeleznek, segítenek.
Vagy csak istentelen nagy szerencsém volt hogy mindig jófejeket fogok ki.xboxon játszom amúgy, az ottani közösségről tudok véleményt nyilvánítani.
-
tiborv
aktív tag
Végülis maradtam a melee buildnal. Valahogy jobban bejön mint a puffogtatas mégha nehezebb is. Valaki tapasztalatokat tudna írni magasabb szintnél milyen? Egyelőre aki lő rám ahhoz odasprintelek és csapkodom, de még alacsony szinten van rá idő míg sebez közben. Magasabb szinteken hogy vèditek ki hogy távolról szètszedjenek?
-
tiborv
aktív tag
Golf club környékén jartatok már?
Megörültem hogy tele van 40es robottal akik lövik a mutansokat de ahogy a közelükbe érek engem is szarralonek pedig távolról baratsagosnak mutatja őket. (Halvány sárga bar) Valami questet kell csinálni? -
tiborv
aktív tag
Ti milyen buildekkel indultatok neki?
-
tiborv
aktív tag
Lehet rosszul gondolom, de attól hogy konzolon körülményesebb a chateles játékokban nem hiszem hogy magyarázat rá. A kiadó más mmorpgje is megjelent konzolra és ugyanúgy van benne mint pcn.
Viszont a világhoz szerintem sokkal jobban passzol annak hiánya, mégha játékban és játékosként furán is hat ez a megoldás. Posztapokaliptikus világban frissen ebredve ne cseteljek már a világ másik végén lèvőekkel
mondjuk ez lehet hogy belemagyarázás, de szerintem jobb ez a "frusztráció" vagy nem tudom minek nevezzem aminek a bélyegét rányomja a játékmenetre.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jogász topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest