Hirdetés
-
GAMEPOD
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz
Fitzgerald #4991 üzenetére
Szolíd 10 órás install. Éjjel 2-re elkészült.
Alapvetően egyáltalán nem játszom new age bloat-szennyet, szóval nem vészes.
-
válasz
Fitzgerald #4987 üzenetére
Egy külső hangkártyát még majd tervezek valamikor, max. 30-35 ezerig - persze, ha olcsóbb, az nem hátrány.
M-Audio külső egységet, hacsak nem kapok jobb ötletet. Akkor már elővenném a Cubase / Ableton / Reason-témát is kicsit. Mondjuk ahhoz egy legalább 50 rongyos fejes sem ártana, ha már stúdiómonitorokra nem futja.Konzolt 90%-ban meghagyom a jRPG / sRPG / japán beat 'em up és VN hegyeknek. Oda zsír a gamepad is.
Mittudomén. Direct download vagy FTP esetén szerverfüggő, ott megfelel. Torrent az max. 600-620 KB/s le és durván 60 KB/s fel.
Steam most éppen 635 KB/s-kel szed. Mert a készítők nem tudtak többlemezes kiadást csinálni PC-re, ha már Blu-ray-re nem telik. -
-
válasz
Fitzgerald #4980 üzenetére
5 mbit.
Tökmindegy, türelmes vagyok.
Októberben (na jó, nem; még 2008-ban) találtam ki, hogy muszáj játszani vele, ha megjelenik. Csak októberben mélyült el a dolog, úgy igazán. Aztán eljutottam oda, hogy PS4 amúgy is kell, de ott nincsenek modok, 1st person dolgokhoz fos a gamepad és 30 alá droppol az fps = meh ---> SONY új üdvöskéje majd akkor, ha megjelenik a FF XV - és ha úgy alakul, hogy van rá keret, amit remélek.
Ezért öltem 150+k-t (-20k régi cuccok eladása) a gépbe (jó, ebből csak 75 igazán F4-related, de akkor már úgy voltam vele, hogy komplett refresh, másra is használom a PC-t, meg egy-két régóta áhított "sallang" sem árt) és vártam még heteket, a mai napig.
Egy esetleges reinstall már semmi.
-
válasz
Fitzgerald #4977 üzenetére
A "szopás" alatt remélem, az újratelepítést érted.
Amúgy megjött.
-
Negyed órán belül itt a futár.
Szerintem nem várok hétvégéig, feltelepítem még ma.
Gondolom, a modokat menet közben is szépen lehet adagolni. Viszont van egy gyökér kérdés; hamarosan OS reinstallt tervezek. Namármost, ha feltelepítem, Steam leszedi azt az 56 TB-ot pluszba, játszok vele, aztán majd újrarakom a Windows-t, akkor ha a save file-okat biztonsági mentem, majd visszamásolom őket a procedúra után a helyükre, ugyanúgy menni fog mókolás nélkül, ugye? Persze Steam-nek újra le kell majd szednie azt a 86 TB-ot.
Nem volt még Steam-es pusztulatom, csak azé kérdezem.
Ill. a modok és save file-ok viszonyát illetően kell figyelni valamire?
-
válasz
micafighter #4973 üzenetére
Azért egy R9 280 némileg a GTX 750 Ti SC előtt jár teljesítményben.
Mindenesetre bíztató.
-
-
Holnap gyün a cájg egy Rage társaságában.
Hétvégén install leszen. Remélem, nem fölöslegesen öltem egy rakat pénzt a gép refreshbe.
-
-
Gondolom, karakteralkotás során lolit nem lehet indítani, várni kell a F3 mintájára CotW modra.
-
-
-
-
válasz
Plazmacucci #4900 üzenetére
Wut? 3 PERC egy load game? Meg frame rate-hez kötött? Wut 2.
-
-
-
-
-
válasz
Fitzgerald #4840 üzenetére
"Erpégé? Csak annyira, amennyire efpées."
Akkor lehet, hogy meg sem kéne vennem.
-
válasz
micafighter #4836 üzenetére
Nem. Brahmin-karavánokat szerveznél roncsteleptúrásra. Őrség, miegymás.
-
válasz
Fitzgerald #4834 üzenetére
Kell majd ehhez is egy FWE mod.
Ez RPG.
-
válasz
micafighter #4831 üzenetére
Igazság szerint, ha rajtam múlna, LÉNYEGESEN kevesebb dolgot tudna a player folyamatosan magánál tartani. Mert milyen hülyén néz már ki, hogy egy komplett raktárépület van a farzsebünkben.
Vanillában van súlya az ammonak, medkiteknek, ételeknek?
-
-
válasz
Fitzgerald #4826 üzenetére
Kizárólag fizikai disc.
-
Még mindig uszkve 12 rongy a legolcsóbb?
-
-
válasz
bitpork #4763 üzenetére
Anno az 1-ben csináltam olyat az egyik elborult karakteremmel, hogy az egész világtérképen az ÖSSZES LÉTEZŐ ÉLŐLÉNYT (és robotot) múlt időbe integráltam. Beleértve az Overseerünket is. A játék végén, a záró képsorok előtt, amikor a Vault bejárata előtt álltok ketten és még pampog, a beszéd befejeztével ha kellő sebességgel nyomsz egy "A"-t (attack), az outro helyett kezdetét veszi az első harci kör.
Vagy amikor belépek Hub főterére és a Combat Armoros elit-őrség "HE'S HERE! RUN FOR YOUR LIVES!" gyermekmondókával a szélrózsa 9 irányába 162 km/s sebességgel hátrál.
-
-
válasz
Plazmacucci #4750 üzenetére
Az INT csak a fegyvermodhoz kell?? Nemá..
-
Igazság szerint nekem a Fallout 1 és 2 rendszere tetszik.
-
A szanaszét butított párbeszéd-rendszer már némi szkepticizmusra ad okot.. Mert ez, a rávonatkozó képzettségek, főjellemzők és perkek egyenesági folyományaként egy NAGYON fontos, szerves és feeling része volt a játéknak (és minden wRPG-nek).
Ennek a hiánya baromi hervasztó, szóval megvan az egészséges kétkedés.
-
válasz
micafighter #4739 üzenetére
Traps kimaradt.
Kezdek félni.. A párbeszédet már tönkretették..
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Fitzgerald #4510 üzenetére
Nagyon szívesen.
Anyagi ellenszolgáltatás fejében, hiszen az idő pénz.
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Vikthor #4630 üzenetére
^______^
Best western RPG ever. Az 1 meg a 2.
Ami még király ezen a téren, az a Baldur's Gate 1-2 + expansions, Planescape Torment meg a Star Wars: KotOR 1-2 (főleg az 1 - ja, és amúgy rühellem a SW-filmeket, szóval ez tőlem nagy szó).
A Fallout 3 bár nem ér fel az elődökhöz, de azért kellemes csalódás volt. CotW + FWE modokkal pláne. Pedig sokan féltünk tőle. Mert nem Black Isle / Interplay.
A Morrowind igen fun, de a párbeszédrendszere egy utolsó hulladék. Viszont ha az ember élőben, a monitor előtt ücsülve RPG-zik a gémmel, jó cucc.
A top viszont az F1-F2.
A jRPG meg egy más műfaj.
-
-
-
-
-
Amúgy milyen modokat érdemes hozzárakni (amikkel nincs jobbra-balra mókolás, hanem egyszerűen, de nagyszerűen működnek out of the box). F3 FWE-szerűség van? Meg CotW<-----?
-
válasz
bLaCkDoGoNe #4604 üzenetére
Aki ilyenre PC-t vesz, igen.
)
Pont az ilyen ocsmány droppolások (ÉS az RPG-FPS gamepad-szörnyűség) miatt döntöttem úgy, hogy inkább PC upgrade. A PS4-et meg majd akkor, ha FF XV kijött. (És nem, elég ótvaros a keresetem.)
-
válasz
Plazmacucci #4602 üzenetére
"Aki PS/BOX-on játszik és beesik neki 30 FPS alá, annak mit mondanál?"
"Bad luck. Buy PC."
-
-
-
Písz. Csózen Ván here.
Szerintetek mennyire lehetne kitolni a grafot ezzel
i5-3470 @ 3.6 GHz, 8 GB DDR3-1600, GTX 750 Ti OC 2 GB, Win7 Ultimate x64 SP1
úgy, hogy a min. fps azé meglegyen 40.
Felbontás: 1024 x 768 (később esetleg 1366 x 768 / 1280 x 720, a NAGYON max az 1600 x 900).
-
-
-
válasz
J.Hetfield #59 üzenetére
200 óra alatt 1x vágott ki desktopra.
-
-
-
-
-
-
válasz
bLaCkDoGoNe #17 üzenetére
Az idegen lényeket?
EJNYE. Hát nem játszottál a legelső résszel? Mert ott nagyon magas luck-kal, a semmi közepén egy random encounter során találod meg az Alien Blastert, mégpedig egy dűnébe csapódott UFO-roncs mellett, ahol két barátságos/talan szürke is pihenget a homokban az elszivárgott hűtőplazma mellett, kissé szikkadt állapotban.
KÖZTÜNK JÁRNAK. FIGYELNEK.)
MEKKORA világ omlott bennem össze, amikor a harmadik részben a lezuhant UFO mellett talált szkafanderes idegent akartam elhurcolni a Tenpenny Towerig, hogy a szobámban lévő műtőasztalra hajintsam, további beható tanulmányozás céljából. És amikor FÉL ÓRA grab itemes ufóVONSZOLÁS után szembesültem a ténnyel, hogy a bejárati ajtón már nem tudom áthurcolni..
Kénytelen voltam beérni egy levágott Deathclaw manccsal.. ;______;
DEATH CLAW, so huehue.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest