Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Aha, megvan, köszi. Ugye jól látom, hogy elég 1-1 emberkét beállítani az egyes bázisokra, nem kell külön-külön pl. armor-ra vagy kajára, stb.
1. Egy idő után megdöglenek a kaját adó termések vagy mi? Sancuary-ban ültettem mindenből egy valaggal, de jó ideje már nem tudom egyiket sem leszedni, mer nincs mit és a színük is olyan, mint ha döglött lenne mind. Több lakost is assign-oltam, hogy szedje/gondozza őket.
2. A lakók honnan szedik a weapon/armor-t? amit berakok bench-be, azt fel tudják venni vagy mi? Bár ezt kétlem. Netán manuálisan kell feltápolni őket? Akkor viszont mit ér az armor/weapon trading route? Bmelyik bench-nél felvehetem a fegyvereimet pl.?"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest