Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topikban hirdetni TILOS! A hirdetések helye a HA-n van.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freeman007
senior tag
válasz
Baaraanz #2186 üzenetére
Köszi. Reménykedtem hogy megoldható valahogy, de akkor esélytelen. Jól jött volna 2 miner bányászathoz és 1 laser esetleges támadás esetén védekezni.
Másik: Scanneltem az űr egy részét és feldobta hogy mi található abba az irányba. Jópár roncs. Mi módon tudok azokhoz a roncsokhoz eljutni némi hulladék reményében?
-
Freeman007
senior tag
Béláim az Úrban.
Mi a náthás pék füléért nem enged a Venture-be 2 miner-t és 1 laser-t betenni??
Akárhogy variálom csak 2 slot-ot enged használni a 3ból és folyton ezt dobja:"You cannot fit the Miner I because your ship doesn't have any turret slots left for fitting, possibly because you have already filled your ship with turrets or that the ship simply can not be fitted with turrets.
Turret slots represent how many weapons of a certain type can be fitted on a ship. The current design is over a hundred years old, and is modular enough to allow for a great leeway in the fitting of various weaponry."
Valami skill hiányozhat hozzá?
-
Freeman007
senior tag
Szia.
Én csak pár romot tudtam átböngészni és meglepett, hogy az alap szemetet milyen jó áron el lehet adni a piacon.
Ajánlott cég kezdőként? Bár egyelőre inkább elkolbászolok egymagam is..
A heti 5 óra persze komolytalan, de ha előfordul, hogy annyi jut rá akkor annyi jut rá - igyekszek többet rászánni.
Bármilyen tanácsot szivesen fogadok itt vagy privátban.
Néztem hogy 1 plex 3,5 milla és 500 kell egy havi előfizetéshez - egyelőre nem ez a cél. A skill-eket nyomatom, nem hagyom üresjárásban.(#2181) sequator Mindenképp várok még az előfizuval -szeretném játékon belül előteremteni a rávalót majd.
(#2178) Zsoxx Köszi neked is a tippet. Az FW mit takar? Értem a kifejezést, de milyen keretek között zajlik? pl x nap y órakor összeül a cég és go vadászni? Ilyesmi kötöttségeket nem tudok vállalni.
-
Freeman007
senior tag
-
Freeman007
senior tag
Köszi mindkettőtöknek
Főleg hogy ilyen gyorsan reagáltatok
Nem tűnik egyszerű játéknak, ezért is kerestem fel a fórumot, kár hogy kevés aktivitás van. Elolvasom a linkelt oldalt aztán ha van kérdés jövök még ide -
Freeman007
senior tag
Sziasztok.
Az összefoglaló jó és tovább is olvastam volna ha működnének a linkek.
Videós linkek mind kuka. A fan oldal nem szolgál hasznos infóval.
("Rendkívül hasznos leírás magyarul, szinte mindenre kiterjedőenagyon-nagyon-nagyon ajánlott! ISK" -- ja, behoz egy oldalt - még angolul sem találtam használható leírást nemhogy magyarul. )
Mennyire él ez a játék?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- FOTÓS beárazás
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Dell Precision 7540 I7-9875h - 16Gb - 256 GB NVMe NVIDIA Quadro RTX 3000 Szép állapotban eladó
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest