Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz TheNewDawn #31999 üzenetére
Doomot az id Software csinalja, elso resszel sem volt gondom, imadtam, ezzel sem lesz szerintem problema.
Amugy nezegettem tovabb, ebbol gift vasarlas lesz, szoval koszi mindenkinek.
Live-Die-Respawn
-
TheNewDawn
addikt
A többit leírták a többiek, én csak egyetlen dolgot tennék hozzá: Természetesen a te pénzed, arra és akkor költöd amire akarod.
DE: Én azért a BetSHITdával kapcsolatban óvatosabb lennék tekintve hogy utolsó 2 játékuk a Fallout 76 és a Rage 2 mekkora hányadék és foshalmaz keveréke volt.Úgyhogy én azért adnék rá ( úgy hogy optimista vagyok) egy jó 80% esélyt hogy ez is az lesz, szóval előrendelni tőlük bármit is.... Te tudod.... De még ha véletlen nem is lesz az, 2 hónappal megjelenés után már féláron vágnak az emberhez mindent is, rá pár hónapra meg 67 és 75% al.
Persze legjobb barátomnak is mondhattam tavaly hogy óvatosan az Anthemmel kapcsolatban, ő aszondta hogy bármilyét tűzbe tenné kb a Biowareért és instant elő is rendelte -
phenomHUN
senior tag
Csak a Steames Steames, viszont giftet lehet olcsóbban is találni.
wjbhbdux:
Pedig egyszerű: veszel játék skint valódi pénzért, azt eladod marketen Steam walletért, a marzzsal olcsóbb a játékod. Esetleg szabadulni szeretne Steam Wallettől, így Steames ár alatt giftel játékot (ahogy én is tettem).[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
Jellemzően a külső boltos játékok mint uplay bethesda rockstar stb csak a Steamen vásárolva lesznek Steamesek, minden más (legál) netes kulcs vagy bolti kiadás a kiadóhoz aktiválódik.
g2a-n meg az mtcgame szürkeboltban látok steames eternalt, hogy ez most valami lopottkártyás gift vásárlás vagy honnan van nekik az jó kérdés.
/s
-
oriic
HÁZIGAZDA
Urak kis segítséget kérek. Mivel újra PC-s lettem így kérnék egy kis infót ha lehetne. DOOM Eternalt látok már csomó helyen 12-13k-ért, de ugye az Bethesda launcheres. Ha Steames kiadást akarok, akkor marad a 60 eurós változat steamen, vagy van esetleg olyan oldal ahonnan be lehet szerezni akár már most is kicsivel olcsóbban?
Live-Die-Respawn
-
válasz TheNewDawn #31988 üzenetére
Az 10, nem 9, és amúgy is nettó ár.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Mr.Csizmás
titán
atari vault miatt:
[link] Atari Vault Bundle with USB Joystick 4990"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
őstag
válasz Mr.Csizmás #31989 üzenetére
DLGAMERnél valaki próbált már vásárolni? Magyarországról nem lehet...
-
Mr.Csizmás
titán
válasz TheNewDawn #31988 üzenetére
viszont az alapjáték + TF is ennyi: [link]
ui. azok jártak jól, akik időben behúzták a SP-t 9/12$-ért
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
TheNewDawn
addikt
válasz Mr.Csizmás #31987 üzenetére
Elnézést, tényleg, ez a kapkodás eredménye , csába
11.49 vs 9 azért nem mindegy,[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz TheNewDawn #31985 üzenetére
DL TF-re ez a jó link, 11.49€ 'csög régiókorlát...
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
őstag
válasz TheNewDawn #31985 üzenetére
Azt elárulod, hogy lehet vásárolni a DLGAMER oldalról? Nekem kellene egy dying light.
-
reelc
veterán
Sok panasz van rá.
Nem pusztán arról van szó, hogy az új változatnak nem ilyennek kellene lennie, hanem sokak kedvencét, a régit is tönkre vágták.
Meg ha csinálsz egy pályát, az automatikusan a Blizz tulajdona lesz. Nem akarnak úgy járni mint korábban, hogy egy modból kifejlődjön esetleg egy játékstílus és ne legyen automatikusan az övéké minden jog, alkotás.
Akit érdekel utána tud olvasni, most ez téma sokfelé.
Metacritic: nagy a kontraszt a kritikusok és a játékosok között.[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
válasz echterion #31980 üzenetére
Nem, de a felturbózott grafikán kívül, semmi extrát nem ad, az interfész is teljesen ugyanaz. A régi grafikával is teljesen játszható. Többet ígértek ettől. Ez szerintem olyan max 10 eurót ér így, ha nem csinálnak még hozzá extrákat, csak leárazáskor fogom megvenni.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
echterion
nagyúr
Ennyire sz*r lett?
-
warcat
veterán
Nem tudom érint-e itt valakit, de visszakapcsolták az automata refund lehetőségét Blizzardnál a Warcraft 3 Reforged-ra, és igen, ez bestbuy ha bármit is elköltöttél rá
Refund link, már meg is érkezett a pénzem.
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz TheNewDawn #31975 üzenetére
Kivétel: ami csak ott kapható Steamre vagy csomagban jó áron van... vagy tényleg olcsóbb mint máshol, mert olyan is volt már csak nem megszokott (pl. Telltale Batman játékok egy pár hónapja).
Inkább azt mondanám a radikális kijelentések helyett, hogy az ITAD a jó barátunk és használjuk minden boltban .armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
reelc
veterán
#Akció
Morrowind GOTY 2,99 EUR, Oblivion GOTY 2,99 EUR a Gamesplaneten. Elvileg HL mindkettő.
Még 6 órán keresztül.[ Szerkesztve ]
-
Golden9
veterán
#Akció
Ingyenesek lettek GOG-on. HL.
The Lords of Midnight
Doomdark's Revenge.[ Szeretkezve ]
-
TheNewDawn
addikt
válasz Golden9 #31969 üzenetére
Eljött a Stratégia imádók kora ahogy látom
Ezúttal nem is 1, hanem ÖT játékot fogok megosztani, majdnem mind stratégia, és majdnem mindegyik HL1: HEARTS OF IRON 4 BUNDLE(+2 JÁTÉK) 2.99$ brutál HL GMG -93%
[link]
Nem nagyon van mit hozzáfűzni, ennyiért még kipróbálásra is megéri, 10$ körül volt eddig a HL, nyilván a 2 másik játéktól ne várjatok csodát.2: HOMEWORLD DESERT OF KHARAK NEW HL 2.49 EURÓ -93%
[link]
Eredetileg fontban ennyi, de happy2game kóddal lejön még 10% belőle, megint csak ennyiért ajándék, én már játszottam is,anno még 8 ért vettem, de nem bántam meg egyáltalán.3: ALL STAR BUNDLE FANATICAL 2.19 EURÓ -98% HL
[link]
Kivételesen nem stratégia, de van a 12 ből olyan is benne,számomra már csak az Eador Imperium és a Testament of Sherlock Holmes megér ennyit.4: HUMBLE EUROPA UNIVERSALIS BUNDLE -94% 1,9,17$ HL
[link]
Tudom, már volt, elnézést De pár nap múlva lejár, gondoltam nem gáz, ha egyszer beteszem még.Már a legkisebb 1 dolláros csomagban is az alapjátékon kívül 6 fontos DLC van, közel 100$ értékben, a legnagyobb 17 esben pedig 1 kivételével az összes , 266$ értékben, a 9 esben pedig az összes fontos, ami számít egy nem csak azt játszó embernek.5: CIVILIZATION 6 PLATINUM EDITION 27 EURÓ ( nem HL)
[link]
Mea culpa maxima culpa, volt már 25 ért is, valszeg 3-4 hónap múlva akár 20 ra is lemehet, deeeee pillanatnyilag itt a legolcsóbb, és ennyiért megérheti belevágni annak, aki most szeretne. -
cskamacska
addikt
válasz Golden9 #31969 üzenetére
Seeking Dawn csak VR, Everspace opcionális.
Azt érdemes inkább megemlíteni, hogy az Everspace egy roguelite, így a gyakori game over és minden elvesztése a játék részét képezi. Mint ahogy FTL szerű sürgetés is, így nincs kényelmes szabad felfedezés a pályákon, mert a gonoszak egy idő után vagy elzavarnak, vagy kinyírnak. Tudomásom szerint ezt ki sem lehet moddolni mint ahogy az FTL-nél lehetséges. Fejlesztők egy új részen dolgoznak, ahol már nem lesznek ilyen megkötések.
más
Yuplay.ru
Days of War 375 putyin - frissen megjelent WWII lövölde a Day of Defeat nyomán
> observer_ 124 putyin - Layers of Fear szerű walking sim drogos scifi-horror ruhábanMindkettőnek működnie kellene, de orosz hivatalos oldal, esetleg régiós lehet az observer kulcs, így fontolva megközelíteni. Days of Warnak egyáltalán nincs külön orosz kulcsa.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Golden9
veterán
válasz s7evcsenko #31968 üzenetére
[1] + [2]
Nem vagyok dedó, és "Aki mondja másnak, az mondja magának!". Beee!Más:
Sid Meier's Civilization® VI: Digital Deluxe Edition -80%79.99$15.95$ HL WinGameStore[ Szeretkezve ]
-
Golden9
veterán
Jajaj, elfogyott. + nem írtad oda, hogy VR.
Más:
Quantum Conundrum - 90%8.99€0.89€ HL Fanatical[ Szeretkezve ]
-
Everspace Ultimate Edition - 4.49 USD
-
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
válasz kwzatz #31954 üzenetére
A Pandemic, a Ticket to Ride, és a Carcassonne.
Más:#Akció
Middle-earth: Shadow of War Definitive Edition -79%39.99£8.49£ HL 2game.[ Szeretkezve ]
-
regener
veterán
CoD Modern Warfare (2019) 41.57$ @ GmG ~ 37,7€
Most látom isthereanydealen hogy volt már olcsóbb, így inkább offba kerül.
[ Szerkesztve ]
-
Golden9
veterán
#Akció
Farming Simulator 19 -100%
24,99€0.00€ HL Epic Store[ Szeretkezve ]
-
kalozhun100
őstag
-
Synaptic
senior tag
-
fatal`
titán
Semmi, törölhető, bocs.[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
Dying Light tulajoknak +1 sor gyűjthető ingyen [link]
/s
-
törölt tag
válasz cskamacska #31931 üzenetére
Köszi, begyűjtöttem. Igazából a Steames verzió jobban bejött, mert egyfelől volt £2.xx apróm a pénztárcámban, valamint az összes DLC-vel elég jól jött ki a vásárlás. Bár, ha csak az alap játékot nézem, akkor meg a Dreamgame a jobb választás.
-
Beniii06
addikt
válasz cskamacska #31931 üzenetére
1. Digitálisan is visszafelé kompatibilisek az első genes xbox és xbox360 játékok.
2. Azért vették, mert nagyon olcsó volt és netflix, spotify, kodi, vlc is megy rajta, szóval egyfajta tv okosító is, csak ezen éppen komolyabb játék is elindul.
3. Xbox one topikban mindig visszatérő vitapont, hogy kell-e, én speciel örülök a 4k blu-ray lejátszónak, de sokak szerint felesleges, mert fel kell állni a kanapéból, gyűjtik a sok szemetet(dobozos játékok) amit eladni sem lehet, amíg valaki pont annak örül, hogy a polcon sorakozik a gyűjteménye vagy cserélhető, nem úgy mint steamen, hogy látod van 500 név a könyvtáradban és kész. Mindenki eldönti kinek melyik szempont a fontos és aszerint vásárol
4. Ami szerintem is vicces, hogy sokan megvették és valamiért azt gondolták, hogyha usb-n rádugnak egy lemez olvasót, akkor az működni is fog, közben mindenhova ki van írva, hogy lemezzel nem használható és még a nevében is benne van all digital.
5. ez már itt nagyon off"Got any other secret weapons?"
-
cskamacska
addikt
válasz Beniii06 #31930 üzenetére
De akinek all digital gépe van, az nem direkt azért vette, hogy a visszafelé kompatibilitást teljesen elvesse, és a MS Store kénye-kedvének szolgáltassa ki magát? Mármint akkor a 31400 forintos egyedüli vételi lehetőség nem kellemetlen, hanem külön örömet okoz, nem?
más
Dreamgame - Sudden Strike 4 3,7 font vagy 4,33 euró egyanez Gamebilleten 4,68 euró ha az jobban tetszik
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
cikasz
őstag
Nem tudjátok, hogy X-One-ra honnan tudnám megvenni legolcsóbban az Overwatch-ot?
köszi.https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
Dilikutya
félisten
válasz Golden9 #31925 üzenetére
A Crusader Kings II alapjáték mióta ingyenes?
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Golden9
veterán
#Akció
Expansion - Crusader Kings II: Sons of Abraham -100%
9,99€0,00€ HL Steam[ Szeretkezve ]
-
Golden9
veterán
#Akció
The Bridge -100% 9,99€ 0,00€ HL Epic Store
[ Szeretkezve ]
-
TheNewDawn
addikt
HUMBLE EU 4 BUNDLE
[link]
Szokásos, van 1 és 7 és 17 dolláros, a teljes csomagba kb minden bennevan, ami eddig akcióba is olyan 130 euró volt Szóval akit érdekel az EU 4 és csak azért nem vette meg őket mert vagyonokba került, annak itt az alkalom. Már az 1 eurósba is nem kevés fontos DLC van. -
törölt tag
válasz Anonymusxx #31918 üzenetére
Sajnos nem tudom
-
törölt tag
Division 2 Ubistoren -85%
Standard Edition £7.50
Gold Edition £12.60
Ultimate Edition £15.00 -
veterán
válasz Mr.Csizmás #31912 üzenetére
Kíváncsi vagyok a negatív kamatok mintájára mikor fognak bejönni a fizetünk érte csak játsz játékok
https://tinyurl.com/rasoapro
-
wjbhbdux
veterán
Half-Life kollekció ingyen játszható a következő rész megjelenéséig
/s
-
reelc
veterán
-
shaddy1027
tag
Mert nem külön van a kulcs hanem a játékkal együtt vagyis azzal aktiválta be. Licenses and product key activations résznél csak a játékot látom, hogy Jan 10. aktiváltam, DLC nincs külön feltüntetve. De itt megtudom mutatni mikor aktiválódott hozzá:
"Azt hittem, ha a megfelelő szabályokat követi az ember, akkor végül győzhet." Harold Finch
-
reelc
veterán
válasz shaddy1027 #31906 üzenetére
Nem láttam ilyen infót az IG oldalán.
De ha így van, köszi a pontosítást! -
reelc
veterán
#Akció
Fanatical: Syberia 3 €2.99 HL, Syberia 3 - An Automaton With A Plan DLC €0.94Bár meggondolandó lehet a még 13 órán át futó $4.99-es Indiegala: Best of Microids Bundle, igaz ott a DLC nincs benne, de pár másik játék igen, pl. az Asterix & Obelix XXL 2.
-
kwzatz
őstag
Ennyit nyilván megér, meg nem rossz játékok, de valahogy mindig borzasztóan túlértékeltnek éreztem őket. Atmoszférában erősek (bár egy Prey-től ott is messze vannak), de pont a lövöldözés gyenge. Tekintve, hogy a játékok nagyját ez teszi ki, elég kellemetlen... Ahogy visszanézek az elmúlt pár évben általam játszott FPS-ekre (Doom, Prey, Titanfall 2, Shadow Warrior, Wolfenstein: New Order, Darkness 2, Call of Juarez: Gunslinger, Bioshock széria stb.), a mezőny hátsó részében kullognak.
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
TheNewDawn
addikt
válasz FunPro #31901 üzenetére
Karácsonykor akartam megvenni, igy születésnapra fog maradni mindkét kötet , most mást olvastam helyette De szerintem a játékok is remekek lettek És ahogy hallottam itt a witcherrel ellentétben a könyvek szerzője és a készitők is kölcsönösen elismerik és nagyra tartják egymást
-
FunPro
őstag
válasz TheNewDawn #31900 üzenetére
Aztán irány könyvet olvasni, mert ahhoz képest a játék egy kalap kula lett.
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- LEGO klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Politika
- Elektromos cigaretta 🔞
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- ! 2 év gyártói garancia ! AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
- OWON SPM6103 programozható tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- GoPro 7 Black Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest