-
GAMEPOD.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
Topikgazda
válasz Golden9 #33199 üzenetére
írtam is róla, hátha megjön másnak is a kedve - nekem nagyon kedvencem Xbox Game Pass-ban. Tényleg csak egy a baj vele, hogy baromira addikt
http://jateknaplo.blog.hu
-
Golden9
veterán
-
thomasa
senior tag
válasz l.skywalker #33190 üzenetére
Persze a Hellfire nem akciós, pedig az is Sierra fejlesztés volt.
-
Beniii06
addikt
Team Sonic Racing 9 USD Chrono.gg
"Got any other secret weapons?"
-
cskamacska
addikt
válasz maross #33191 üzenetére
Amúgy miért nem?
Timmie Tencent féle Far Cry 5 Epicet soha nem látott, Ubisoft Connecten keresztül úgy adta hozzá a Uplay fiókhoz mintha random másik kulcs bolt lenne. Azt sajnos nem tudom hirtelen megmondani hogy ténylegesen működik-e mellé az Ubiszaftos Szezon Passz, mert a Uplay boltja teljesen random DLC-t is engedne megvenni amihez nincs meg az alapjátékom, csakúgy mint a szintén flúgos Origin.
más
Fanatical - Blood II: The Chosen + Nightmare Levels kieg 1,24€ még két napig
Fanatical - Quantum Conondrum alapjáték 0,89€GMG - Battlezone (2) Combat Commander újrakiadás 4.25 euró
GMG - Battlezone 98 + Red Odyssey újrakiadás 4,89€IndieGala - Hatred 1,49 dollár
Act of Aggression - Reboot Edition 4,8 font
WinGameStore - Steel Division: Normandy 44 Deluxe Edition 9 dollár
Ez kis híján olyan olcsó mint a szürkék legolcsóbb ára volt.(ami viszont mostanra elszállt)[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
-
l.skywalker
félisten
Sierra játékok akciója - gog.com
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
alcsa
senior tag
-
Dilikutya
félisten
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Marci79
senior tag
válasz TheNewDawn #33183 üzenetére
Egy WEHEEE felkiáltás kíséretében nyitottam meg a linket. És egy #doublefacepalm kíséretében zártam be.
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
TheNewDawn
addikt
Azért olyan hülye nem vagyok, hogy ne legyen világos elsőre , 2 mp után
Szóval köszi mindenkinek még egyszerJutalmul még egy fantasztikus, friss ropogós Humble Square Enix Bundle
Szerintem mindenki csapjon le rá időben, mert ilyen szenzációs Square Enix játékokat ennyiért máskor és máshol nem fog tudni venni.
Yup, this is Humble IGN Bundles for ya[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz csuvicsuva #33178 üzenetére
Úgy egy betűt sem gépelni, ha copy&paste a név/cím/szöveg, majd ez a név/cím/szöveg kijelöl és copy a link url, majd mehet a link beszúrása gombocska a szerkesztési ablakban
szerk.
Na ha ennyi segítséggel továbbra sem tudja megcsinálni, jöhetnek a sörök futószalagon[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
veterán
válasz TheNewDawn #33177 üzenetére
Vagy előre beírod a szöveget, kijelölöd, amit linkesíteni akarsz, és utána link gomb.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
TheNewDawn
addikt
válasz csuvicsuva #33178 üzenetére
Köszi.
Syberia3 1.49 €
Ugyanitt egészen 1 órával ezelőttig Just Cause 3 is volt 1.99 ért , ami szintén HL erre látom pont már levették, csak 24 óraig tartott.
Rollescoaster Tycoon 2 van még 0.99 ért .[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
Kijelölöd a kívánt szöveget majd a szövegdoboz alatt az OFF ball szomszédja link beszúrása ott bemásolod a linket
-
csuvicsuva
addikt
[link] <-- kurzorral visszamész a zárójel elé (amíg kék a kijelölés) és átírod a játék nevére.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
TheNewDawn
addikt
Ha már 1 perccel megelőztél akkor légy oly szíves akár te, akár valaki más írja meg nekem egy PM ben hogy hogyan kell igy normalisan linkelni ? Mármint hogy ne kelljen mindig külön beirnom a játék nevét és alá külön linkkel beszúrni a weboldalt, hanem hogy a weboldalt nevét át tudjam írni a játék nevére ? Megköszönném, és sorry a noob kérdésért.
-
reelc
veterán
#Akció
A Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr címek akciósak Steamen!THE NEW THQ CLASSICS -80%. 15,99 EUR.
-
Dilikutya
félisten
Spintires 1.69 €
+ Chernobyl DLC 2.49€
Aftermath DLC meg alapáras 2.99€.
Chernobyl Bundle jobb volt valamelyik nap, de hamar elment.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Ronyman
aktív tag
Rfactor 2 játékra tud valaki akciót?
Eddig a HRKgame 8314 Ft-os ára a legolcsóbb amit találtam
-
Beniii06
addikt
-
edemark
csendes tag
Hitman GO ingyen a google play en andoridra [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
warcat
veterán
Borderlands 3 26.39€ Azért tartom említésre méltónak, mert lehet Steam kulcsot kérni oldalt a neked megfelelő verziót kiválasztva.
EA: It's in the crate!
-
Beniii06
addikt
CLASAMILO MS Store
SHUVAPUCKY MS Store
[FLIPOMEMO] MS Store"Got any other secret weapons?"
-
cskamacska
addikt
Nagyon elkésett ajánlás, de Gamesplanet napi tavaszi zakciói vasárnap teljes megismétlésre kerültek.
Ezen belül is
Battlefleet Gothic: Armada 2 10,50 euró
Insurgency Sandstorm 12,99 euró
Redeemer 1.30 euró
Steel Division 2 - General Deluxe Edition 28 euró (alapjáték + Season Pass)
Spintires - Chernobyl Bundle 3,20 euró
Dark Souls III 6 font
Phantom Doctrine 6 font
Evil Within 1 3,56 font
Evil Within 2 5,82 fontA US/UK/DE/FR aloldal között szabadon és könnyen lehet váltogatni, így olcsóbb árak jöhetnek ki végül, de amcsiknál előjöhet esetleg régiókorlát.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
eami
veterán
tanácsokért/tanácsokkal, véleményekkel, beszélgetésekkel látogassátok meg az OFF topikot. köszi
-
Beniii06
addikt
[Camp Sunshine] Indiegala
-
l.skywalker
félisten
Total War: Warhammer II is ingyen játszható a hétvégén
https://www.dsogaming.com/news/free-weekend-announced-for-total-war-warhammer-ii/Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
Egy hónapig ingyen elérhető minden fizetős tartalom a DCS World Steam Edition játékhoz:
https://www.youtube.com/watch?v=c8jUMeFjnCc&feature=emb_titleNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Beniii06
addikt
Red Gate Steam
Will Glow the Wisp Steam
Polyball Steam[ Szerkesztve ]
-
Cheesus
senior tag
válasz Anonymusxx #33112 üzenetére
Nekem harmadik próbálkozásra megadta, köszi az infót
https://www.twitch.tv/csehla
-
s7evcsenko
addikt
hát én hetedszerre se kaptam meg.
Majd még lehet futok vele pár kört."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
reelc
veterán
Köszi a jelzést, 5-ödjére sikerült.
Amúgy van mégegy amelyiknél 2 kérdés van, a második válasz yes. Nem jegyeztem meg, de egyértelmű lesz. -
kwzatz
őstag
"nekem 2. végigjátszásra be is adta."
Az kb. az atommák kategória, a fejlesztő írta, hogy 5% eséllyel kapsz kulcsot. Szóval ne lepődjön meg valaki, ha 25 próbálkozásból sem kapta meg, egyszerűen annyit jelent, hogy a variancia áldozata."Everything is high risk, if you are a pussy."
-
Nem tűnik rossz dealnek, új xcom spinoff 8.99$ [link]
szerk haha most nezem, preorderben -50% steamen (10 eur), május 1-ig (megjelenés apr 24)
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
l.skywalker
félisten
Xbox Game Pass for PC
Mai nappal elérhető:
The Long Dark
MachinariumNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz l.skywalker #33100 üzenetére
Azért a YuPlay.ru -s akciós LEGO -kat is ideteszem kontrasztnak. Sajna már nincs PayPal, de eldobhatós Revolut kártyával is fizethetünk és akkor nem egy nagy rizikó.
Vigyázat, vannak régiókorlátos cuccok is! Hogy melyik az azt így tudjátok csekkolni.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest