Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
válasz
gyantaszuz #125602 üzenetére
xbox one szerintem sokkal jobban bírja, én x360-on MK-zni nem is nagyon szerettem. logitech viszont óriási meh a szar dpad és a stick deadzone miatt - nekem mind a 2 logitech tönkrement amúgy.
az utángyártott kontroller számomra mindig csak pénzkidobás volt, mert csak azt éreztette velem mindegyik, hogy kéne már venni egy normálisata jelenlegi xbox one s white nekem még mindig úgy néz ki, mintha ma vettem volna, pedig abban van a legtöbb óra játékom - ennyit a régiek nem bírtak ki. 700 óra MKX, pár száz MK9 (2 logi olyan 500 órát bírt
), 36 óra SFV és akkor még csak pár komoly verekedős játékról beszéltünk...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Futás, futópályák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amazon Fire TV stick/box
- Google Pixel topik
- Diablo IV
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest