Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
i2k
őstag
https://www.greenmangaming.com: "CODE VEIN Deluxe Edition Pre-Order Bundle" - 41,5 font = ~15000 Ft
A DRM: STEAM
Megjelenés: 2019.09.27Pre-order now to receive the following bonuses:
* GE Weapon Collaboration Set
* Blood Veil Ogre
* Accessory SetThe Deluxe Edition includes the following:
* Full Game
* Season Pass
* Season Pass bonus: Mia Bonus Content
* Deluxe Edition bonus: Insatiable Bloodthirst accessory pack.Ha valaki nem ismerné konzolról, akkor itt egy hosszabb lélegzetű gameplay videó.
//Ezt a különc linkelési módot (BB kód) sosem fogom megszokni...
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz
cskamacska #127897 üzenetére
Úgy sem fogod elhinni, de nem nézegetek ilyen témájú játékokat (se).
Ellenben, nem vetem meg a "Nudity" jelzővel ellátott Visual Novel, és RPG bilétás címeket, és a kereséskor innen indultam, és szűrtem tovább.
S ahogy már mondtam, a Valve kurva jól megírt kódjaival az a csoda, hogy nem több hímringyós címre bukkantam a találatok átpörgetésekor...+ Gondold csak át a szcenáriót, ahogy mondjuk egy 12 éves korabeli lányod (példa!) a szobájában heverészve a tabletjén játékot keres a STEAM fiókjára, délutáni pötyögésekhez...
...és elindul az "RPG" bilétától... -
cskamacska
addikt
Jó, akkor inkább arról beszéljünk miért ajánlott neked homobogyót a bolt...
illetve ha már botránkozni vágyik az éji vad
Blizzard fanok előnyben, WoW esküvő után ideális.
Ha már ez is megjelenhet, akkor kíváncsi vagyok a Monster Girl Quest meddig váratja magát.
Na ha már a civilizáció végét harangozzuk, az pl pont jó alap lenne, mert az tényleg NSFL, nem egy nyeszlett Hatred, minek Postal koppintottsága okán 20 évet késtek a szörnyülködéssel.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz
Dilikutya #127893 üzenetére
(#127894) FunPro
Ez már mehet is a pussy 3 mellé!Megleptél - ilyen című játékkal nem találkoztam a böngészgetéseim során...
Igaz, én a STEAM keresőjében helyből bejelölöm a kizárásoknál az "Indie"-t... pontosan ilyen hulladékok miatt.
S lám olyan "jól" megírták a saját rendszerüket, hogy mégis bekerülnek ilyen ajánlások is a pakliba...//szerk.: Többek között ezért is rühellem a lusta Valve-t...
(#127893) Dilikutya:
Lehet, hogy ilyen befektetést kellene már nekünk (ilyen hulladékok ellen hangot emelőknek) is eszközölni, és valami szebbet-jobbat faragni -- ha már ilyen unatkozó időmilliomosok is pénzt faraghatnak a naivokból, nekünk se lenne drága a posztó.[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
Mindig van lejjebb, ha STEAM-ről és az ott megjelent "játékokról" van szó...
Ez a játék címe.
Direkt nem linkeltem. (sic!)"YOU CAN'T FUCK ON AN EMPTY STOMACH"
DEVELOPER: 妄想惑星
PUBLISHER: 妄想惑星
Popular user-defined tags for this product:
Sexual Content Nudity Violent Gore -
i2k
őstag
OFFocska
"Nem lesz morális rendszer a Cyberpunk 2077-ben
A CD Projekt Red megerősítette, hogy a The Witcher 3-hoz hasonlóan a Cyberpunk 2077-ben sem lesz morális rendszer, mint játékmechanizmus, a játékos szabadon hozhat meg olyan döntéseket, melyek az erkölcsi szürkezónába tartoznak, hiszen a Cyberpunk világában semmi sem fekete vagy fehér.
A készítők elmondták, hogy a Cyberpunk 2077-et végig lehet vinni úgy, hogy nem ölünk meg semmit, de ez nem lesz hatással semmilyen rejtett jó-rossz skálára, pusztán a játékos döntése, ha ezt akarja csinálni, és ezt a játék lehetővé teszi.
"Ehhez nagyon jónak kell lenni a lopakodásban, ebbe az irányba kell fejleszteni a karaktered, és olyan fegyvereket kell használni, amik csak ártalmatlanná teszik az ellenfelet, és nem megölik. Továbbá olyan morális döntéseket kell meghozni, amik lehetővé teszik, hogy senkit ne kelljen megölnöd" - mondta Mateusz Tomaszkiewicz, a küldetésekért felelős dizájner.
Ezzel párhuzamosan Pawel Sasko, a játék egyik vezető dizájnere egy lehetséges New Game+ módról beszélt, habár ezt nem mondta ki közvetlenül. Arra a kérdésre válaszolt, hogy ki lehet-e maxolni teljesen a karakterünket egy végigjátszás alatt.
"Ezen még dolgozunk, szóval változhat a megjelenésig, de valószínűleg nem lehet kimaxolni mindent egyetlen végigjátszás alatt. Ennek nem lenne sok értelme egy olyan játékban, ahol nagyon fontosak a meghozott döntések és az újrajátszhatóság. Ezért nem valószínű, hogy az első végigjátszásra megengedhetjük, hogy mindent ki lehessen maxolni" - mondta.
Ez az utóbbi mondat viszonylag egyértelműen utal arra, hogy a készítők terveznek egy New Game+ módot, ami persze könnyen lehet, hogy a megjelenéskor még nem lesz elérhető, hanem egy frissítés formájában kerül majd be."
-
cskamacska
addikt
Defenders of Ardania (tower defense/offense a Majesty világában) lekerült Steamről, no meg más boltokból lassan, így érdemes ráharapni cédékúcsbótból, míg van hozzá 1,5 euró körül kulcs.
Ugyanitt GtoA-ből lett 2006-os Prey a germántól, és meglepve tapasztaltam hogy működik. Nem nagy buli, mert 3 euró már elég rég óta, de gondolom egyszer csak elfogynak a régi kulcsok, és lesz drágább is.
Ill megjegyezném, hogy Paradox úgy néz ki elkezdte lassan kidobálni a régebbi 3rd party címeit(Ardania-t a magyar Most Wanted Kft csinálta például), így érdemes ránézni a kínálatukra, és behúzni a kívánt nem-Paradox címeket.
[ Szerkesztve ]
-
gyimger
őstag
Voidu küldött egy közvéleménykutatós emailt, aminek a kitöltésével jóváírnak 1$-t. Az is valami.
-
i2k
őstag
"Wolfenstein Youngblood Coming to Germany Uncensored"
-
arty
veterán
válasz
ZsZso #127862 üzenetére
EZT. NEM. HISZEM. EL.
Mármint nem hinném el, ha nem látom videón.
"I disagree with the statement that Epic makes mony from people playing the games" (azaz: nem értek egyet az állítással, miszerint az Epic pénzt lát abból, hogy a játékook játszanak a játékkal)
Ha teljesen agyhalott hülyének tettetem magam, talán akkor sem mondanék ki ilyesmit... miszerint az f2p játék TÉNYLEG, DE BECSSZÓRA FREE és az emberek nem fizetnek a játszásért.
Készvagyok. Igen komoly állítások hangzanak el az EA és az EPIC képviselőinek szájából, de talán itt értünk az a hülyének nézés legaljára.
-
reelc
veterán
(#28917) ZsZso: Köszi, hogy felhívtad a figyelmem a The Roomra, az előző sale alkalmával futottam bele. Akkor kimaradt, de most pótolni fogom.
-
gyimger
őstag
válasz
FollowTheORI #127882 üzenetére
Korábbi "csatolt" játékokat onnan is le tudtam tölteni.
-
Elvileg futtatni lehet, de letölteni csak Steam-en lehet ezeket... bár utóbbi időben nem teszteltem ilyesmit, lehet az UBI változtatott.
-
alcsa
senior tag
Sziasztok!
Ha megveszem Steam-en az AC : Odyssey-t, akkor az Uplay-en is be lesz regisztralva? Ott is fognak menni az achivementek, olyan lesz mintha ott vettem volna meg?
Koszi elore is!
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
aszem át is néztem a listámat. epic miatt lejött pár játék, a többi meg drága. most ubi / xbox előfizetéseknél lenyomom amit akarok azt jóvan. steamre már nem érdemes jó ideje várni. X hónap múlva meg ha összejön megint annyi új játék, akkor megint befizetek valamelyikre, megnyomom azt a 2-3 címet és boldogság van.
-
Źşë'
addikt
juj megint egy agyhalott játék, mintha bárkinek erre lett volna szüksége, de legalább nem nyalienekkel kell klikkolgatni őrült mód.... meg megint játssz ezzel a játékkal, meg amazzal - indítsd el a fél steam könyvtárad yee
-
eami
veterán
nem tudjátok mikor lesz egy jó kis steam sale ?
-
ZsZso
Közösségépítő
Prájclessz: EA & Epic's "Surprise Mechanics" are not LOOT BOXES?! - Angry Rant!
Egy tizes skálán, vajh mennyire nézik idiótának az embereket?! 12?
-
ayo
veterán
válasz
l.skywalker #127858 üzenetére
áhá, tehát ha már 300 forintost vett, de ha még nem akkor meg normál, okés, akkor megnyugodtam
-
Crytek
nagyúr
válasz
l.skywalker #127854 üzenetére
Ez már csak azért sem értem mert nekem volt a 300ft/3hó game passom ehhez vettem a 300ft/hó ultimateet és 1az1be váltotta szeptember 21ig van ultimatem..
-
ayo
veterán
válasz
l.skywalker #127854 üzenetére
na kicsit elvesztem. ha veszek 12 hónap goldot és utána 300 forintos ultimate-et akkor nem 12 hónapig tudom nyomni PC-n csak 4?
-
arty
veterán
válasz
l.skywalker #127847 üzenetére
apró kieg: a goldal kapott x360as játékok mennek one-on is, bármeddig, előfizetés lejárta után is (goldhoz eleve csak olyan 360as játék jár, ami megy xbox one-on is) - tudom, h te ezeket tudod, de másnak esetleg hasznos
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz
l.skywalker #127849 üzenetére
köszi, lassan megjátszom én is, szerintem akkor őt fogom választani
-
ayo
veterán
válasz
l.skywalker #127847 üzenetére
most ahogy nézem 15K a legjobb éves gold, olcsóbbról tud valaki?
-
l.skywalker
titán
Egyébként csak +információ, hogy aki Gold-ot vesz vagy Ultimate-t vált be, azoknak havonta 2+2 játék ingyenesen "zsákolható". Általában ezek konzolos játékok, amikből a hónap első majd a második felében az egyik Xbox One-ra és Xbox360-ra érhetőek el. Ha lejár az aktív előfizetés, akkor One-on nem lehet játszani velük, csak ha újraindul az előfizetés, 360-on viszont bármeddig.
-
válasz
l.skywalker #127838 üzenetére
Énis megerősítem... megvettem és Ultimate előfizumhoz hozzáadta (egyszer legalábbis)...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker #127841 üzenetére
Yup, két kódot vettem, egyet tudtam aktiválni. (Másik ment ajándékba)
-
warcat
veterán
válasz
l.skywalker #127838 üzenetére
Ez vélhetően ugyanaz, amit amazonon is árulnak (19.99$).
Évente egyszer lehet felhasználni Microsoft fiókon ilyen típusú kódot, és az érvényessége nem jár le - nagyjából ennyi a fontos tudnivaló.Viszont amíg féláras a PC Gamepass addig nem nagy üzlet (pc szemszögből).
Mondjuk az érdekes gondolat,hogy ha most lőtted el a 2x 1 dolláros előfizetést, akkor augusztus közepéig- végéig kitart, aztán ráaktiválva egy ilyet belefér a Gears of War 5 + Outer Worlds megjelenés is.
-
l.skywalker
titán
Xbox GamePass Ultimate - 3 hónap 14.69€ (cdkeys)
Azt írja, hogy csak új előfizetőknek van, de XO topikban volt aki azt írta hogy aktív előfizetést is meg tudott vele hosszabbítani -
oriic
HÁZIGAZDA
-
i2k
őstag
Elvileg:
-
reelc
veterán
Gibbous - A Cthulhu Adventure
Most akadtam bele, még nem jelent meg, tartalmazni fog magyar feliratot is. -
gyimger
őstag
válasz
cskamacska #127833 üzenetére
Akkor nem érinti a változás az eddig vásárolt verziókat, mint a San Andreasban? Bár ez épp DVD-n is megvan, azt nehéz volna felülírni
-
cskamacska
addikt
Techspot - Huawei ban could see DRAM prices fall an extra 25% this year
Ha már rettegünk, akkor rettegjünk attól, hogy a memória árak 2012 szintjére zuhannak vissza, és a Samu még pár versenytársat kinyír közben.
más
PCGuru - Alpha Protocol eltűnt a Steam kínálatából
"Épp ezért kapták fel sokan a fejüket, mikor a játék a minap eltűnt a Steam kínálatából, ráadásul épp a Sega kérésére. Azonnal szárnyra kaptak a pletykák, hogy mindez egy esetleges folytatás, de minimum egy feljavított verzió érkezését vetíti előre, azonban sajnos, az események mögött jóval prózaibb dolgok álltak: mint kiderült, a játékban szereplő zenék felhasználási joga lejárt, és tekintve, hogy egy idén 9 éves címről beszélünk, a Sega valószínűleg nem akart vesződni a megújításukkal."
Úgy néz ki lassú vagyok, már Gamesplanet és Fanatical is leszedte a játékot, pedig épp ocóért volt.
Wingamestore még árulja teljes 15 USD áron, és pár cédékúcsbót kicsit olcsóbban. -
warcat
veterán
válasz
FollowTheORI #127827 üzenetére
Nem látok problémát, nem magyar jelenség,hanem egész EU, tehát a boltosok is rá tudnak készülni,hogy tovább tarthat a fizetés.
Erstés vagyok, gondolom a mobilfizetéses appot kiterjesztik erre, ahol nincs ilyesmi ott meg jön smsben a kód, vagy netbanki felületről lehet majd leolvasni. -
l.skywalker
titán
válasz
FollowTheORI #127827 üzenetére
Az ERSTE már csinálja. Ha olyan helyen fizetek online, ahol korábban nem vagy ami kevésbé ismert hely (még nem jöttem rá a lényegére) akkor küld egy sms-t és átirányít egy külön oldalra majd ott kód megadása után vissza az online fizetési felületre. Nagyon jó.
-
Gyökeresen más lesz a kártyás és az online fizetés
Egy ügyfél azonosítására három típusú faktort különböztetünk meg, ebből a jövőben az e-kereskedelemben, illetve minden online fizetési tranzakció során legalább kettőt meg kell adnunk.
A három faktor:
1 - valamilyen ismeret, amit csak az ügyfél tud (PIN-kód, jelszó),
2 - valamilyen eszköz, amit csak az ügyfél birtokol (a chipkártya, a mobiltelefon, legtöbbször okostelefon, token, kütyü, más hardver),
3 - valamilyen biológiai tulajdonság, amely csak az adott ügyfélre jellemző (ujjlenyomat, archáló, hangminta, írisz, retina, de akár mozgás, vagy akár a telefon jellemző használata, mozgatása).Ne erre kíváncsi leszek hogy alakítja át az online kulcsboltokat... meg úgy mindent.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
Szerencsére nem mindenki idióta az USÁ-ban:
"Az Intel, a Dell, a Microsoft és a HP is az újabb vámtarifa ellen érvel
A cégek szerint az új tarifa csökkenti a piaci keresletet, így az árbevételeiket is, ez pedig a kutatásra és fejlesztésre szánt összegekre is kihat majd."
-
Csapoati
nagyúr
válasz
BomiBoogie #127823 üzenetére
Miért nem a MS Store-ból szeded le a játékokat? Jó, az se egy matyóhímzés, de azért általában működni szokott.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
l.skywalker #127810 üzenetére
Megoldás: Windows Insider buildet próbáltam telepíteni (rendes Win update settingsből), ami sikertelen lett, ezért visszaállította magát a rendszer az eredeti állapotra... és most már tudok letölteni és indítani is az Xbox-appból. Ki érti ezt?
-
i2k
őstag
MSI: Fel kell készülnünk a legrosszabbra a kereskedelmi háborúval kapcsolatban
MSI:
"Sajnos azzal, hogy a termelést elviszik Kínából a büntetővámokat ugyan elkerülik, de az árak így is emelkedni fognak, ugyanis a tajvani környezet messze nem olyan ideális, mint a kínai volt, ahol évtizedeket fordítottak arra, hogy minél magasabbra emeljék a hatékonyságot, illetve kiépítsék a legjobb beszállítói láncot. Ha ezeket az előnyöket feladják – márpedig jelenleg nincs más választásuk –, akkor az árak mindenképpen emelkedni fognak, így a vásárlók drágábban juthatnak hozzá ahhoz, amire vágynak.
Az első 10%-os büntetővámot a piaci szereplők többsége egyszerűen lenyelte, aminek az volt az ára, hogy kevesebb promócióra, illetve egyéb dologra költhettek, hiszen kevesebb pénzük maradt ilyesmire. Chiang szerint most, hogy a 25%-os tarifa életbe lépett, vitathatatlanul emelkedni fognak az árak a noteszgépek, monitorok és televíziók piacán, de a tényleges áremelkedés mértéke igazából az adott vállalat versenytársaitól függ majd."
"Kínában egyre drágább a munkaerő [...]"
+
"Érdekesség viszont, hogy a kereskedelmi háború óta az MSI növelni tudta videokártyapiaci részesedését ebben a térségben, így most Észak-Amerika első számú videokártya-gyártójának számít.
Korábban ezt a pozíciót az EVGA töltötte be, ám ők nem tudtak olyan gyorsan reagálni a megváltozott piaci helyzetre, így egy picit lemaradtak."[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz
alratar #127817 üzenetére
Jó lenne, ha így lenne. A valóság azért biztos, hogy nem így lesz.
Ahogy máshová írtam, én mint nem közgazdász, így látom (idézet, ezért lesz fura az eleje):Azé' szívod meg, mert Amerika amit elveszít a belső piacain (fogyasztási kiesés), azt kompenzálni fogja az exportján... Export pedig (többek között) hová érkezik az amerikai tőkések által Kínában (is) legyártatott elektronikai fogyasztási cikkek képében...?
A válasz: Európa (is).
Másrészt, a legkisebb áremelés is "begyűrűzik", hiszen drágábban berendelt kis/nagymennyiség ára a sok kézen áthaladva (résekkel megpakolva) végül úgyis a mindenkori vásárló pénztárcáját pumpolja. A magyar boltok hülyék lennének nem árat emelni, ha Amerikában is drágább (lesz)... -
i2k
őstag
Drágulhatnak az okostelefonok, a táblák, a noteszgépek és a játékkonzolok is
"Az Amerikai Fogyasztói Elektronikai Szövetség (CTA) egy érdekes tanulmányt tett közzé, amely arról számol be, milyen hatásai lehetnek a Trump kormányzat által belengetett újabb szankcióknak, amelyek keretén belül 300 milliárd dollár értékű árura vetnék ki a büntetővámokat."
-
echterion
nagyúr
válasz
BomiBoogie #127811 üzenetére
Engem csak az FM2019 érdekelt, az store-ból feltelepült a win update után.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
l.skywalker #127812 üzenetére
Ööööö ... GMG -n még mindig kevesebb mint a feléért megkaphatod. 2.5 GBP (~2.80 €)
-
l.skywalker
titán
Borderlands the Handsome Collection - €6.16 (Fanatical.com)
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
l.skywalker #127810 üzenetére
Van az Xbox PC App-nak egy felülete, illetve a Windows Store-nak is. Ez utóbbiról sem megy sajnos a letöltés.
Van esetleg egy harmadik felület is valahol? -
l.skywalker
titán
válasz
BomiBoogie #127809 üzenetére
Én egyáltalán nem értek hozzá, csak okoskodok: ha az adott játékot nem a Windows Store-ban keresed meg, onnan nem tudod telepíteni?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
csuvicsuva #127800 üzenetére
Nekem ez felment, de így sem települnek egyes játékok (amik telepítéséhez adminisztrátori jogosultság kell).
Nincs más felhasználó a gépemen, én vagyok AZ adminisztrátor
, de így sem megy.
Mondjuk, ahogy olvasom redditen és mindefele, sokfele probléma ez. Dehát csak Béta az app, majd kijavítják őszre, akkorra tervezett az "éles" indulás...
-
echterion
nagyúr
válasz
csuvicsuva #127805 üzenetére
Nekem ennyi cumit win10 frissítés még nem okozott. Remélem, újratelepítés megoldja.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
echterion #127801 üzenetére
Nálam az AMD VGA driver telepítés elején, még az eszközfelismerésnél fagyott ki állandóan, úgyhogy két nap után kivettem a gépből, és elkezdtem használni az alaplapit. Utána visszaraktam, hagytam, hogy felrakja az előtelepített drivert, azóta azt nem mertem frissíteni. Most éppen működik rendesen. Kopp-kopp. Illetve a régi, jól bevált Hp 1018-asomat sem nyomtatóként ismerte fel, de azóta az is megoldódott.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
FollowTheORI #127802 üzenetére
Továbbirányít a steam oldala az Epic Store-ra.
-
-
echterion
nagyúr
válasz
csuvicsuva #127800 üzenetére
Nálam is okozott galibát az új build, ami akár 2 hónapot is csúszhat, mielőtt települ, mert a mikro így adta ki. Vannak progik, amik azóta hibásan működnek, majd csinálok egy friss telepítést már ezzel a builddel, kíváncsi vagyok, úgy is szarok lesznek-e ezek a programok (XTU, MSI Afterburner).
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- PHILIPS Series 5500 LatteGo EP5549/70 - ÚJ, BONTATLAN!
- TP-Link TL-SG1024D Hálózati Switch
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Latitude 5520 27% ÁFA 15.6" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe IR kam gar