Új hozzászólás Aktív témák

• Peppo

őstag

válasz oke #42611 üzenetére

Modulok kompatibilisek, de azért vannak megkötések a méretet illetően. Pl. egy egyes pajzsot nem tudsz felrakni mondjuk egy Pythonra, mert ahhoz már túl kicsi, annak a hajónak minimum hármas kell. És persze hatosnál nagyobb sem mehet rá, mert nincs rajta hatosnál nagyobb modulhely. De ezeket a korlátozásokat leszámítva nagyjából úgy csereberéled a modulokat és fegyvereket a hajóid között, ahogy akarod.

A modul ott marad az adott állomáson, de át tudod szállítani máshova. Ha az adott állomáson van outfitting (ez azért általában van), akkor oda tudod hívni a modult, és némi idő után oda is ér. Persze fizetni kell érte, de nem vészes.
    Ugyanígy hajókat is át tudsz hívni másik állomásra, de kell, hogy legyen shipyard a célállomáson. Ez is fizetős móka, és nagyobb távolságok esetén akár igen drága is lehet.

(#42609) orientcx Én nem azt mondtam, hogy nem lenne képes fenntartani. Nyilván fenn tudná, de abban már kevésbé vagyok biztos, hogy ez durva grind nélkül is menne. No life játékosok előnyben. :D
    " Ha valaki vesz egy ilyen hajót 5+X Millikéért, akkor nincs annyi tartaléka, hogy 3-4 hónapra, de inkább egy évre való Cr-el tartsa a balance-t a carrier számláján?"
    Ez is attól függ, mennyi az az éves díj. Ha 2-3 milliárd, akkor simán meg kell oldja. Ha 30, akkor azért már nehezebb.

Mindegy, nincs értelme ezt tovább ragozni, úgysem mi döntjük el. De azt én is úgy látom, hogy a küldetéseket nagyon alaposan át kellene dolgozniuk. Ennek a játéknak nagyon jók az alapjai, minimális befektetéssel fel tudná dobni egy közepes fantáziával rendelkező emberi lény, akinek csak az lenne a dolga, hogy kitaláljon új küldetéseket. Akár olyat, amit írtál, vagy ugyanaz csak nem királylánnyal, hanem bűnözővel, akit le kell vadászni. Akár ugyanez a powerplay keretein belül (Aislingot talán még egy fed bugris is szívesen kiszabadítaná). De hosszú távú szállító, vagy felfedező küldetés is lehetne, vagy még inkább olyan, amely különböző típusú feladatok kombinációja. Lehetne értékes cuccot lopni thargoidoktól, vagy különleges guardian szerkezeteket megtalálni és hazavinni. De még akár versenyek is lehetnének. Mindenki megmutathatná, hogy ő a legjobb pilóta, ill. navigátor. Annyi lehetőség lenne, hogy azt felsorolni sem tudnám, és egyszerűen érthetetlen, hogy ezt miért nem képesek megcsinálni. Ehhez tényleg nem kellene nagy erőforrásokat bevetniük.
    Ezt amúgy más játékoknál is látom. Nagyon jó alapok, és aztán elvéreznek azon, hogy nincs bennük elég tartalom, nem használják ki a lehetőségeiket, és hamar monotonná válnak.
    Ezen felül tartom azt, hogy többféle FC kellett volna. Tescós a magányosoknak, míg a szupergazdagoknak ill. klánoknak a nagyobbak és drágábbak.

#42613) cabala1 Igen, ez is érdekes. Míg az engineereket eléred, egész jó kis küldetések/feladatok vannak. Miért nem lehet ezt kiterjeszteni a további játékra is?

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák